Fotbollsskolan 2012!

Hej!
Idag har jag varit ledare på fotbollsskolan i Linghem, tyvärr kom jag försent idag, andra dagen, inte okej enligt dom vuxna, ber om ursäkt. Men kunde inte göra något mer än att ta dom bussar och tåg som går! Men jag kom inte allt för sent, mina små tjejer frågade så mycket varför jag var sen, så söta!

Igår var ju första dagen, blev jätteglad när en av tjejerna frågar hur många år jag har varit fotbollsledare tidigare, mitt svar var "aldrig, första gången faktiskt". Jag fick som svar tillbaka,"aha, men jag tycker att du är en jättebra ledare" , hur söt är hon inte då, blev jätteglad när hon sa så! Jag är bara mig själv, tackar! :)

Vi har tre ledare från början, men tyvärr så har våran kompanjon Sara fått ett sommarjobb någon annanstans, så hon var bara med oss lördag-söndag, så dom sista tre dagarna blir det bara och Mackan! TAGGA TAGGA TAGGA!!!! :D

Kiss and hugs /J.


Rätta klippdagen!

Hej!
Idag åker jag in till stan och klipper mig på rätt dag, äntligen! sommarlovet har börjat och det är så jävla tråkigt väder, är det här sommar menar ni?? Nej, det är de fan inte! Överallt är det stora gråa moln och det regnar ett tag, sen skiner solen, sen regn igen, vafan är detta!

Sommarlovet börjar bra jävla dåligt alltså, inte okej!

Nu börjar det regna igen, tur att man har paraply med sig in till stan, bästa vädret någonsin! Bajs....

Kiss and hugs / J.


Fyfan!!!!

Hej!
Fyfan....mamma och jag bokade en klipptid på internet, vilket betyder att jag ska klippa mig idag, men när jag har åkt in till stan och kommit in till Ahead så har jag tydligen denna tid på MÅNDAG! Fyfan va jag är arg! Åkt in i onödan, men men fick gå en sväng på stan.

Nu åker jag hem och fixar allt till imorgon, till FESTEN hos Asta! Älskart!

Natha tar studenten imorgon, bästa! <3
Kiss and hugs / J.


RSS 2.0