Vilken fredagskväll!

Hej!
Vaknar, kommer till skolan lite sent, för att bussen sen eller vädret är kaos! Vet inte vilken av anledningen. Gör klart mitt arbete, pratar med Åsa om mitt och Cornelias PA, men verkar inte som att vi kommer någonstans med de, så fick ett tips från Astrid att göra min studentklänning som mitt PA, ingen dum idé, ska prata med Cornelia om de. För jag känner att vi behöver komma igång. Dags att gå sin egna väg nu kanske?

Medan vi har expo så säger en i klassen att vi inte har någon svenska. Vilket gör mig sur, för då kom jag till skolan för en enda jävla lektion, hur kul är det? Inte så jävla kanske. Men en positiv sak är ju att vi fick vårt studiebidrag idag, yay!

Vilken rolig fredagkväll jag fick btw, har suttit hemma och sjungit och druckit vatten! Kände inte för att äta något fredagsmys, bara för att pappa klagar på att jag börjat bli för stor! JA PAPPA! Jag kanske eller jag HAR gått upp jävligt mycket i vikt och jag är inte glad för de, men jag har jävligt svårt för att få bort dom där jävla vikterna, inga metoder funkar på mig!! Så ikväll blev det bara vatten! Känns pinsamt att visa upp mig! Sån jävla jobbig känsla bara! Tack för mig, FAAAAN! :/

Just hugs / J.


Gratis kläder!

Hej!
Det är torsdag och snart är det helg, skönt! Idag började dagen ganska segt men helt okej, tog tåget in med Jossan, hade svenska som första lektion, satt och skrev av ett papper av Astrid som vi ska använda imorgon till våran debatt vi typ ska ha på svenskalektionen imorgon.

Sen hade vi religion, då vi börja ned ett nytt område. Vi ska nu börja jobba i grupp och vi ska jobba om satanismen eller vad det heter, får se hur det går, bra tror ja :) vi ska göra det i power-point.

Sista lektionen är rörlig bild, då vi spelar in filmer vi har gjort och reportage vi har spelat in, min grupp är klar med allt, så vi satt och chilla , åt kladdkakan som Jossan hade med sig, undra vad det blir nästa torsdag :) och så sa våran lärare att det fanns en kartong med kläder som man kan få ta vad man vill, som det står mediaprogrammet på, jag tog åt mig det mesta , Hahaha! Jag fick/tog två T-shirtar, en regnjacka och en tjocktröja. Fantastiskt att vara dom sista mediaeleverna asså! Ibland är det bra att vara sista kullen ;) tack för kläderna Bella/skolan och tack för kakan Jossan, den var jättegod!! :D

Kiss and hugs / J.


Vintern tar över!

Hej!
Dags för vintern att ta över kanske? Igår började det snöa ordentligt. I kisa verkar det inte vara så mycket snö? Men i Linköping är det jätte mycket! Dags att använda dom gamla vinterskorna, som är ganska dåliga faktiskt! Men kanske bättre de än tygskorna jag använder igår, fryser ju ihjäl!

Hade religions prov igår, om islam, hade knappt pluggat, men det gick nog bra ändå, får nog ett G iaf, väldigt glad om jag får de.

Kiss and hugs / J.


Trevlig kväll igår/natt/morgon!?

Hej!
Tillbringade kvällen/natten med min kära vän Cornelia, vi handlade chips och massa mer för att kolla på film och så, men blev att vi börja lyssna på musik. Och Cornelia ville att vi skulle åka och köpa en till cola, det sluta med att vi köpte 8 lättöl, men sen kom vi på, när vi satte oss i bilen, att vi skulle köpa cola. Så Cornelia gick in och köpte den där colan som vi egentligen skulle köpa!

Sedan åkte vi hem och började äta chips igen och dricka lättöl, sedan blev vi väldigt sugna på att gå ut på krogen. Och tillslut blev det en spontan utgång, då vi träffa Andersson där, som betala inträde och spriten, tack snälla du!

Jag drev med en kille, asså det är så kul, vet inte hur man ska skriva de. Jag hade kul men ibland var det obehagligt :p

Sedan kom vi hem och kollade på en serie. Slutade med att vi somna i soffan och sen vakna igen, vi gick tillslut och la oss i sängen vid halv fem. Och jag vaknade efter två timmar och trodde klockan var typ 10 eller 11, men den var bara 7 på morgonen, men vi gick upp vid 13.00 iaf, känns bra!

Tack för en awesume kväll/natt! <3

Kiss and hugs / J.


Trevlig lördag!

Hej!
Ikväll blir en bra kväll, är på väg in till stan och ska tillbringa resten av timmarna som är kvar med Cornelia, känns bra att komma bort från familjen och bara tänka på mig själv, plus att min kära vän är ensam tror jag hon nämde, så vi har lägenheten för oss själva, awesume!

Imorgon åker jag vidare till Kisa, vara hos pappa denna vecka. Ska bli kul att komma hem till pappa, kanske träffa Natalia, eller jag måste träffa henne, innan hon åker till Chile! Vi har så mycket att prata om.

Om exakt en månad är det JULAFTON!

Kiss and hugs / J.


Dricka?

Hej!
Jag vill ut på krogen, supa mig full?! Känner att jag behöver bedöva ilskan och smärtan inom mig! Behöver rensa tankarna med något annat, komma bort från hemmet och bara leva som en 18-åring! Vara fri från all skit!!

Min dag i skolan har varit lite jobbig, grät ganska mycket i korridoren när jag berättade hur jag kände och så till min syster i telefonen, bröt ihop, men återhämta mig. Ville inte visa för dom andra att jag hade varit ledsen. Även om dom redan visste att jag var på dåligt humör!

Men jag hade lite kul idag, skrattade lite tillsammans med Jossan, man kan typ aldrig vara utan skratt med henne, om hon inte skrattar så är det något som inte stämmer. Så enkelt är de!

Nu är jag på väg hem från skolan och ska hem och plugga och läsa igenom häftet till nationella provet som är i 5 timmar på fredag. Två dagar dit, så det är bara att plugga. Ska också stretcha min rygg som typ blev värre idag, men måste bli bättre vill vara frisk i kroppen nu, hade ont i kött för inte alls länge sen, den blev det bra och nu är ryggen paj. Men men...så går de!

Kiss and hugs / J.


Dra härifrån!

Hej!
Jag orkar fan inte mer längre, nu vill jag flytta...flytta till ett eget ställe, orkar seriöst inte med att bo hos skilda föräldrar, blir så jävla deprimerad av det här! Ena gången hör jag klagomål om att jag inte är hemma hos en av dom så mycket, andra är att jag inte prata med mammas eller pappas sambo, va fan begär ni av mig! Vill jag säga något så gör jag de, och vill dom säga något till mig så kan dom göra de! Blir fan ledsen på det här!

JAG FLYTTAR UT PÅ STUDENTDAGEN!
(eller förhoppningsvis när jag har fått ett jobb och tjänat pengar iaf) sen drar jag!!!

Står inte ut med all jävla klagomål från föräldrar, speciellt inte när det kommer från två olika håll...mamma och pappa...jag är 18, låt mig va och låt mig leva mitt 18-åriga liv! Känns fan som dagen vi hade krismötet, för ca 5 år sedan eller nåt, då ni blev skilda, så jävla jobbigt känns de just nu, deprimerande känsla inombords på hög nivå! Jag svär! :'(

No kiss and hugs / J.


Sen uppdatering

Hej!
Har inte skrivit på ett par dagar, men tänkte berätta lite vad som har hänt under de dagar jag inte har skrivit, för det har hänt en hel del!

Det började väl förra veckan, minns inte vilken dag, men det var kanske måndag eller tisdag, då hände något tragiskt i Kisa, en man blev påkörd av tåget, tyvärr dog han :(

I fredags bubblade jag i badkaret med min syster och tog en drink och lyssna på musik, med tända ljus! Jätte mysigt.

Sedan i lördags, för två dagar sen, så var jag, Natha, mamma och Angelica i Ullared och shoppa loss. Jag hade inte några pengar, men mamma hade. Hon var inte så glad över mitt köp, gick på 2000, nästan 3000kr, förstår henne. En massa snygga kläder och småplock till julklappar, fint! Vill åka dit och ha mer!

Vi gick in på en porraffär och det ska man inte göra med sin mamma, för hon är för seriös där inne! Inte okej :p Men det var kul att kolla in där.

Vi åkte halv hem hemifrån, kom hem halv ett ungefär, var ganska död efter en hel dag i Ullared!

Idag är det måndag och jag skulle börja mitt nya inval...men tydligen så börjar mitt inval efter jul, så jag kom till skolan i onödan. Skulle ha haft dans, 100p, men det får väl vänta ett tag då. Skönt att ha sovmorgon på måndagar och sluta tidigt på fredagar fram till jul. Så just nu sitter jag i peddan och chillar. Kan inte jobba med något, har allt hemma! Sitter och kladdar lite i blocket och lyssnar på musik, nice men segt!

Kiss and hugs / J.


På bra humör men ändå inte!

Hej!
Morgonen började med att pappa försöker fixa proppskåpet för att strömmen har gått, vaknar av att han ramlar ner från stolen eller nåt, det blev en sån smäll iaf som jag vakna av, halv sex på morgonen!

Det är kallt ute och jag hade som tur var min termomugg med härligt gott te i, som höll mig varm...ett tag! Lamporna i bussen, dom man kan tända om man vill läsa eller så, dom var tända hela bussresan till Linköping, OCH dom gick inte att släcka! Så det var lite jobbigt, men jag somnade tillslut, var så sjukt trött!

Kom till rese och får vänta 5 min på skolbussen, kommer lite sent till invalet, serveringen, men det gjorde inte så mycket. Hade man rester att göra så var det idag, jag hade bara att kunna bära tallrikar och servera, så jag fixa de och sen var jag klar. Jag fick VG på det senaste provet på serveringen med! AWESUME!!!! :D kommer nog få VG eller MVG på serveringens slutresultat, hoppas på MVG, sen blir det dans. Hoppas på att det går bra och att det är kul :)

Denna vecka har jag tänkt att jag ska hinna träffa min saknade Natalia, det är iaf något som JAG har bestämt, sen får vi se om hon vill och kan. Sen var det för länge sen man träffa mormor och morfar, så tänkte att dom skulle bjuda på fika när man kommer, haha! Sen så måste jag plugga massa till Nationella muntliga provet som är på onsdag, fyfan, prata i 5 min framför klassen, inte okej! Måste bara komma på vad jag ska prata om! Sen är det plugg på massa annat...bajs!

Kiss and hugs / J.


Två viktiga saker på en dag!

Hej!
Idag är det två viktiga saker på en dag som gäller! Min lillebror Sebastian fyller 9 år idag, grattis älskade lillebror på din stora dag! Hoppas du gilla spelen du fick av mamma, och du kommer få present/presenter av mig när jag kommer hem från Ullared den 17e :)

Och så har vi nästa stora grej, det är farsdag idag, så det blev att fria lillebror lite hos mamma i gistad och sen vidare till Kisa och ge pappa Toffifee och två trisslotter, han blev glad, även om han får samma sak varje år på farsdag! Hahaha! :D men det löste sig väldigt bra.

Kiss and hugs / J.


Fan va arg jag är!

Hej!
Blev så arg på mamma och Bengan för att jag tänkte åka till Kisa vid tjugo över ett, men så säger mamma att dom ska in till stan sen vid typ två halv tre, så då tänkte jag att jag är kvar och åker med dom. För att dom skulle till Ryd (barnen har fotbollsträning där) och då var dom tvungna att ha två bilar. Men då tänkte mamma att hon ställer sin bil i Linghem och sen lämnar av mig där samtidigt. Och sen åker dom med en bil vidare in till stan. Men mitt tåg gick kvart över två och vi åkte hemifrån tjugo över två, så då hade ju jag missat mitt tåg, så då tänkte dom att jag kunde vänta i Linghem till kvart över tre ist! Ja för det ville jag ju verkligen när det är kyligt ute :/ så jag var skitsur och kall i Linghem i 45 min! Jag trodde dom skulle anpassa lite efter mitt tåg så jag hann med de lagom till att dom skulle åka till träningen, men nej! Fan va arg jag blev! :@ :/

Fan va skönt det vore om man hade bil och körkort, då kunde jag ha sagt hejdå och dragit till kisa, för dom bryr sig ju inte om jag fryser eller ej, fyfan va sur jag är!!! :@

Kiss and hugs / J.


Knäskålen sitter lös?! :/

Hej!
Värst va jag skriver mycket på bloggen nu då, har kanske att göra med knät jag tjatar om. Men det kan ju ha att göra med att jag vill få ut mina känslor. Så, ja så här blir de väl då!

Idag har det varit kaos med knät, känns som att knäskålen glider sidleds hela tiden när jag går, ganska snuskigt faktiskt! Man kan i stort sätt säga att knät eller "skålen" som jag tänker kalla det nu, lever sitt egna lilla liv!

Men ska nog köpa ett knäskydd eller mamma ska kanske göra de, så att skålen håller sig på plats! Mamma ska beställa den imorgon troligtvis. Jaja så var det med de, på bilden syns det att knät är blått, inte okej. Har ett misshandlat knä :(

Kiss and hugs / J.


Varit hos doktorn!

Hej!
Idag vid halv elva var jag hos doktorn och visa upp mitt knä. Han konstatera att jag har fått någon typ av korsbandsskada och att jag har fått vätska i knät, som får det att kännas som att knäskålen sitter löst. Det är därför jag har en sån obehaglig känsla i knät, för att jag har vätska i knät, vilket är jävligt äckligt! Men men...han sa åt mig att gå som vanligt och vänta i 1 eller 2 veckor och se om det har blivit bättre, annars får jag höra av mig igen!

Hoppas verkligen att det försvinner snart, orkar inte med den äckliga känslan! Men idag har jag försökt få ordentligt, det var helt okej! Släpade fötterna lite då och då, men redan framsteg. Vilket är väldigt bra! Har fortfarande svårt att gå i trappor, men mina kamrater är snälla och tar hand om mig, ifall jag behöver hjälp med något och det känns bra :)

Nu är jag på väg hem och ska bara sätta mig framför tvn med min feta godispåse och sappa mellan kanalerna och hitta något vettigt att kolla på :)

Kiss and hugs / J.


Ge mig morfin!

Hej!
Ge mig morfin eller vad som helst, just nu klarar jag inte av att känna smärtan i knät! Jag vill veta vad som har hänt med de. Mamma ska ringa eller MÅSTE ringa till doktorn imorgon, jag vill veta vad dom säger om skiten!

Just nu ligger jag i soffan i min OnePiece och känner den konstiga äckliga känslan i knät, knäskålen glider omkring känns det som, vill bara att det ska bli bra igen, ser ju ut som att jag har skitit på mig när jag går, inte okej! :/ jag gnäller och gråter som en 4åring (för mig själv) inte framför mamma!

Men förhoppningsvis så får vi en tid redan imorgon bitti, börjar ju kvart i tio, så om jag får en tid vid halv nio, nio så blir det bra! Håller tummarna!

Kiss and hugs / J.


Inget mer höstlov!

Hej!
Jaha, då var sista höstlovet förbi, inte många lov kvar nu. Sen har jag aldrig lov igen, för då är ju tanken att jag ska ha hittat något jobb som jag gillar, om det nu blir så lätt att jag gör de, inte säkert, kanske kommer ta ett tag, vem vet!?

Kylan börjar komma in mer och mer och vantar, mössa och halsduk plockas fram. Kanske till och med raggsockarna kommer fram snart, dimma flyter in också på kvällarna, känns lite snuskigt faktiskt!

Men idag är det måndag och det betyder skola, men jag hade tur, började kl 12.00, hade inget inval, så det känns bra att börja veckan så här!

Får se hur många trappor man orkar gå den här veckan, jag slog ju i mitt knä på kryssningen, så jag har haft ont i över en vecka nu. Känns som att knäskålen sitter löst, det känns konstigt när jag går eller när jag ska sova, inatt låg jag och gnällde på grund av att det gjorde ont, inte speciellt kul! Jag är 18 år och ligger och gnäller om nätterna, inte okej kanske! Dags att kolla upp knät, det är iaf något som både mamma och Mattias säger åt mig att göra, så får väl lyssna :)

Så här såg jag ut idag iaf, köpte en stickad blå tröja på Lager 157 i lördags, och snygga smycken från Gina Tricot!

Kiss and hugs / J.


Bilder från rockbitch boat!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/820562/images/2012/pic_5094d2e4e087c36976a59b56.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/820562/images/2012/pic_5094d2e8ddf2b33cca002470.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/820562/images/2012/pic_5094d2f49606ee4ce55720b1.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/820562/images/2012/pic_5094d3519606ee4cd98eba21.jpg" class="image">


Ipren

Hej!
Det är inte kul att ha ont i knät. Frågan är om jag någonsin kommer bli bra, jo jag kommer nog de, men när? Jag orkar inte ha ont längre, kan ju knappt gå, obehagligt att ha bandage på. Nu börjar jag att knarka Ipren så jag inte känner smärtan i knät, så jag kan sova om nätterna utan att ligga och slingra mig som en orm!

Aa, detta hände under tiden jag var på kryssning med tjejerna, varför jag har ont i knät tänker jag inte berätta, men det är så iaf :p

Kryssningen var för övrigt rolig, träffade mycket trevligt folk, jag träffa en person som jag hemskt gärna vill träffa igen, vill tillbaka och festa med dom igen! Riga var ganska mysigt, fast husen var risiga och gamla typ, det var galler överallt. Det var snö där med, det var mest isigt och kallt! Vill åka på kryssning med dom snart igen, have some fun!

Tack för en underbar, trevlig helg allihopa! Även om det blev knas ibland!

Kiss and hugs / J.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/820562/images/2012/pic_509416fd9606ee4cc8a3b6bc.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/820562/images/2012/pic_509416fd9606ee4cc8a3b6bc.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/820562/images/2012/pic_509417519606ee4cce7a36ef.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/820562/images/2012/pic_509417519606ee4cce7a36ef.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/820562/images/2012/pic_50941757ddf2b33c9d001979.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/820562/images/2012/pic_50941757ddf2b33c9d001979.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/820562/images/2012/pic_509417fde087c3697ad31fae.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/820562/images/2012/pic_5094186eddf2b33cff0018ca.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/820562/images/2012/pic_509418a99606ee4cf0156023.jpg" class="image">


RSS 2.0