Dagen är kommen! :)

Hej!
Dagen är äntligen kommen, det är den 30e mars och jag fyller 19 år idag! Detta firas med kalas och några från släkten kommer. Flaggan är upphissad och solen skiner, jag tror det kommer bli en bra födelsedag! :D idag ska vi äta min fina tårta som jag har gjort på praktiken, är väldigt nöjd med mitt resultat! Hoppas att dom andra tycker om det med.

Snart blir det att sminka och ta på sig påskklänningen, för vid 15.00 kommer gäster på besök och firar mig! :)

Ikväll blir det påskmat med familjen eftersom det är påskafton idag! Yay!!! :D

Grattis till min gamla vän Dennis som också fyller 19 år idag, känt dig i hela mitt liv och det är häftigt, känt varandra i 19 långa år, grattis vännen! :D

Kiss and hugs / J.


Första jobbdagen!

Hej!
Idag har jag jobbat min första praktikdag på bageriet, det gick bra men shiiiiiit va ont jag har i händer, fötter och lår. Men det känns iaf att man har jobbat och att man inte är van.

Så med ömma fötter, ömma händer och svullen tumme så har jag överlevt dagen, men detta var bara dag 1, har fem dagar kvar. Det här fixar jag. Fick dock gå upp 04.15, börjar 05.00.

Morgonen började lite roligt. Mer snö har kommit och under snön ser man inte att det är is. Först håller min syster på att halka, sen typ tre sekunder efter så halkar jag och hamnar på marken, hahah! Men det som var så bra va att jag inte dunka ner på marken, utan mina ben var som en färdigkokt spagetti, vi hade så himla kul när klockan var halv fem eller nåt :)

Nu blir det att ta det lugnt och kolla på mina stora läxor jag har med.

Kiss and hugs / J.


Praktik på ett bageri

Hej!
Denna vecka och nästa vecka kommer jag praktisera på ett bageri i Finspång, spännande att se hur det går. Känns lite småjobbigt att jobba så tidigt. Men det är bara att vänja sig, senare kanske man får ett jobb där man jobbar tidigt eller natt.

Imorgon blir det att åka in till stan och träffa Josefine och Astrid och fika lite och snacka lite skit, sen åka vidare till Finspång till syster :)

Kiss and hugs / J.


Bakis?

Hej!
Det var några veckor sen jag skrev här på bloggen och min vän Astrid sa till mig nu att det var länge sen jag skrev något här. Så jag tänkte att jag berättar lite vad som har hänt dom senaste dagarna.

Veckan började med att vi skulle ha praktik egentligen, till v.13 men jag var för seg med att hitta ett, så jag fick vara i skolan. Men jag var som tur var inte ensam, jag hade Astrid i skolan med. Men vi fick en tråkig uppgift, då vi skulle göra ett häfte om Medieprogrammets död. Och den uppgiften var väl inte den roligaste. Men iaf, vi har börjat på den, men från på tisdag till torsdag v.13 så kommer jag att ha praktik på Åbergs Bageri i Finspång. Ska jobba med min syster Natha! Kommer bli spännande. Gå upp 5 på morgonen och sen sluta till lunch typ. Riktigt skönt, men kanske lite segt att gå upp så tidigt. Men ska man jobba så gäller det att passa sina tider.

Igår var jag på TK, torsdagsklubben, med Natalia, Nico, Alex och Melle, vi hade askul. Jag träffade en gammal "barndomsvän" kan man väl säga. Jag umgicks väldigt mycket med honom när jag var yngre. Och han är väldigt snygg nu. Det var så himla kul att träffa honom. Helt sjukt att han minns mig, fast ändå inte, för han trodde jag var min syster Nathalie, hahah! Konstigt nog blev det hångel, kändes lite konstigt att hångla med honom, eftersom vi umgicks när vi var yngre som sagt, men han va mysig. Väldigt trevlig att prata med. Det var en trevlig kväll igår, men jag är så sjuuuuuuukt trött idag. Fick sova 4 timmar typ, sen upp kl 07.00 och filma vår drogfilm vi ska spela in. Sen till skolan och äta god mat och sen vidare till Saga teatern och kolla på 3orna som dansa, Yasmine va sjukt duktig, min underbara flicka! Bra jobbat <3

Nu väntar jag på tåget till Linghem och sen ta bussen från Linghem och hem till Gistad. När jag kommer hem ska jag sova en timme eller nåt. Måste sova, är tröttare än en åsna kan prata, typ så trött är jag, hahahha! xD

Kiss and hugs / J.


RSS 2.0