Äntligen fredag!!

Hej!
Igår var jag hos min syster Angelica och sålde NewBody. När jag kom hem till dom så var Alicia blyg. Det var ett bra tag sen jag träffa dom så jag kan förstå att hon inte vågade komma fram till mig i början. Men såklart...när jag skulle åka hem, då börjar hon känna sig avslappnad och vill kramas och pussas, men då kan jag ju inte vara kvar, för då kommer jag försent till bussen. Plus att Alicia ville hänga med mig hem, min lilla älskling!

Idag är det sista dagen på den här veckan, iaf vardagarna. Det är fredag och det känns fantastiskt. Just nu har jag Grafisk kommunikation som började kvart över åtta och slutar halv tolv, efter det har jag inval, då har jag frisör och den börjar tjugo i 2 och slutar halv fyra. Vad ska man göra från halv fyra till tjugo i fem? För min buss går tjugo i fem. Antingen får jag sitta i skolan och vänta eller så går jag på stan och glor. Får se vad jag kommer på.

Ikväll blir det tv-kväll, med Idol och någon film som börjar halv tio. Vad det är för film vet jag inte. Hoppas bara att den är bra. Ha en bra fredagkväll.

Kiss and hugs / J.

En tisdag, om allt möjligt :D

Hej!
sitter i skolan och har foto, slutar tjugo över tolv och har precis skrivit ut mina bilder till mitt repotage, hoppas att bilderna blir bra och att dom andra tycker detsamma.

Det var ett tag sen jag skrev här på bloggen, men det har varit lite dåligt med internet för min del. Och så har jag inte haft någon lust att skriva. Men ska försöka hålla er uppdaterade eller vad det heter.

Den senaste tiden har jag inte gjort något speciellt. Eller jo, jag har haft höstlov och då var jag i Finspång och va på Halloween-fest. Det var sådär. jag kände ju knappt någon men sitter hellre där än att vara hemma och kolla in i en vägg. Men skulle klä ut sig med och jag klädde ut mig till Mrs. Addams, det va lite kul. Jag blev riktigt lik henne med. Men jag har ingen bra bild på det och ni får inte se det heller, hehe..

Jag kan väl tillägga att jag har gått upp i vikt, förbannad är ja. Vill liksom inte se ut som en jävla kossa. Jag måste fan gå ner i vikt!!!! kan inte se ut såhär. Det låter kanske som att jag är jättefet. Men det kanske jag inte är. Men jag är inte nöjd med den vikten jag har. Så det är dags att gå lite promenader och kanske tänka på att inte äta så mycket sötsaker.

Ja, men det var väl kul för er att veta att jag har gått upp i vikt, hahha! nej men, vad ska man säga mer. Jag har utvecklingssamtal imorgon och då är det dags att prata allvar, inte bara från mi lärares sida, utan min med. Mer vill jag inte säga. Men ha en bra dag så hörs vi, peace!

Kiss and hugs / J.

RSS 2.0