Nygaddad!

Hallåhejsan!
Sorry för dålig uppdatering, men har inte så mycket ork att sitta vid datorn så här på eftermiddagen/kvällen då jag är på "Slussen" varje dag, men ikväll har jag de. Då jag tänkte berätta att jag idag har tatuerat mig igen. Körde på temat fåglar. Jag är riktigt nöjd med mina nya tatueringar, asså shit va fina dom blev. Är dock ganska svullen på armen och lite blodig, hehe..och den på nacken är typ helt svart, för allt kladd han smörjde in tatueringen med i slutet har typ blivit svart eller nåt. Men imorgon kan jag ta bort plasten och tvätta bort de. Tusen jävla tack Max på MaxTattoo, jag blev verkligen supernöjd!

För övrigt så kan jag berätta att "Slussen" är en verksamhet som jag går på genom Arbetsförmedlingen, eftersom jag är arbetslös. Det är helt okej om jag säger så...lite segt och så. Men kul att träffa annat folk än att bara sitta hemma. Men känns skönt att det snart är över, för då kan jag slappa lite hemma, men så ska jag försök lämna cv ute i affärer i Linköping, ska fan försöka ta mod och visa upp mig och lämna cv.

Juste, efter att jag va färdiggaddad så skulle jag ta mig till rese och fara hem till Kisa igen, men då skriver söta Astrid till mig och undrar om jag fortfarande är i stan, så det blev en trevlig spontan fika på Espresso House, himla mysigt! <3

Kiss and hugs / J.

 
 

RSS 2.0