En bra dag eller en dålig dag?

Hej!
Är detta en bra dag eller dålig dag? jag vet inte riktigt, båda kanske? Det som är bra i alla fall är att jag ska på ljusparty ikväll hos min syster, ska pussa massa på min systerdotter Alicia, min lilla prinsessa!

Det dåliga är att jag har så fruktansvärt ont i handleden så jag vet inte vad jag ska göra. Undersöka eller bara ta och linda det med någonting själv? inte för att det har funkat den senaste månaden, för jag har haft ont i över en månad nu, så något problem är det väl. Men jag vet inte om jag ska gå och undersöka det eller inte.

Och det andra dåliga är att jag måste släpa med min stora väska över hela skolan, inte speciellt bra för min rygg, men vad gör man inte om man ska åka fram och tillbaka till sina föräldrar.

Men det var väl de lilla jag hade att berätta, inget speciellt, men alltid något!

PS: kan berätta lite om min dag som var igår. Efter skolan var jag barnvakt åt min syster. Hon skulle på intervju på Subway så jag skulle ta hand om hennes döttrar, plus katten....katten Gizmo var värre än Alicia och Tindra, han satt under köksbordet och kräktes...gissa vem som fick städa efter honom? jo jag...
Hoppas att du får ett jobb snart sis! YOU GO GIRL! <3

Kiss and hugs / J.

Mosters prinsessa <3





Hej!
Måste bara lägga ut dom här tre bilderna på min prinsessa Alicia som först har mina glasögon på sig, och sen är inne på GinaTricot och testar ett par solglasögon på två sätt. Är hon inte underbar.

MOSTERS BÄSTA VÄN (har hon själv sagt)
älskar dig min prinsessa <3

Kiss and hugs / J.


Reultatet från fetsen!






Hej!
Här har vi lite bilder på vad som hände. Sofia var duktig och gjorde en 4-kamp. En av grenarna var att vi hade en så kallad tipspromenad, det blev ingen promenad, utan vi har indelad i grupper som sedan satt på golvet och fick sätta 1, 2 eller 3. Svaren var vi själva, då som som stod som alternativ skulle gå fram och göra något och se vem som var bäst typ. Det var hur roligt som helt. En fråga va "vem är snabbast?" och den va jag med i. Mitt lag kryssade i mig och hoppades på att jag skulle vinna, vilket jag gjorde! YAY... skulle bygga ett högt torn av stora legobitar så fort jag bara kunde under 1 min. Jag vann, men det var riktigt jämt mellan oss tre. En annan fråga va "vem är händigast?" och där vaar mitt namn framme igen, jag fick hjärtklappning varje gång. Denna gång skulle man först ta två redskap, då jag valde en tång och en visp. Sedan kommer Sofia med en skål med en stor potatis, då vi ska skala den. Hur fasen skulle jag kunna göra det med en visp tillexempel? Jag kunde skala den, men det blev kanske inte så bra. Jobbade så in i h*lvete, men jag vann inte, man kul va det. Lukta potatis efter de.

Senare sen ville alla att Sofia skulle slå sin pinjata som jag inte minns namnet på, dom döpte honom. I honom fanns 1kg godis och 36 kondomer. Fin present! hahaha....Allt finns på film, men tydligen inget ljud, vet inte vad som har hänt. Men min mobil är ju inte den bästa när det gäller kort och film. om ni ser så är det dålig kvalité på bilderna, men min mobilkamera är som sagt SÄMST!

Avslutar detta med ett TACK till Sofia Axelsson för att jag fick komma till dig! Hade en otrolig kväll med dig och tjejerna. Hoppas du hade roligt med oss, puss på dig! och tack för att jag fick sova hos dig och äta mat, hahaha!

Kiss and hugs / J.


Sofias 18-årsdag!



Hej!
Jag gör ett snabbt inlägg innan jag ska dra mig till bussen in till Linköping. Ska åka in och hitta någon present till Sofia som fyller 18 idag, grattis gumman! Innan jag ska köpa pressent så ska jag träffa Astrid och Cornelius. Sen blir det att leta leta leta tills klockan blir 16.55, för då går bussen till Fornåsa.

Blir dessutom att sova över hos Sofia, lite tråkigt att åka hem 21.30 ikväll, det är precis som att åka dit och åka hem. Typ.. så deet bästa är att sova över. Så nu har jag packat kudde och lakan och tandborste, hahaha. Redo för en trevlig kväll!
Kvällens outfit btw :D

Men om en halvtimme åker min buss så nu ska jag fixa det sista innan jag ska gå till station här i Kisa. In i centrum, hahaha . Denna lilla by! Men men, ha en bra onsdag. Fasen, det är ju lill-lördag. Fint då! Jaja, hade bra!
GRATTIS PÅ 18-ÅRSDAGEN SOFIA ! <3

Kiss and hugs / J.


Whitney Houstons begravning idag.




Hej!
Sitter nu och kollar på Whitney Houstons begavning på datan
Må hon vila i frid! <3


Sista dagen innan lovet, älskart!

Hej!
Min morgon började med att vi hade ljud med Classe....vi behövde fixa lite med mikrofonerna i studion, så jag gick in där och prata lite. Sedan kom Sofia och hade det trevligt med mig. Efter en stund tog Sofia kort på mig, detta blev resultatet! hehhe...

Just nu sitter jag i lilla redaktionen och kollar facebook och skriver här på bloggen, för att just nu har jag rast från 12 till 13.40 och det är sjukt segt. Därför hatar jag fredagar, fast inte framåt kvällen, det är så man älskart!

Ikväll händer det kanske inte så mycket, men nästa vecka, då är det SPORTLOV! Känns skönt att komma ifrån skolan, men jag har inte en aning om vad jag ska göra på lovet, förutom på onsdagen, för då ska jag till Sofia Axelsson, hon fyller 18 då! Niiiice!

Men jaa, that's it helt enkelt. Har inte så mycket mer att säga. Jo, jag och familjen jag har i Gistad slka kanske åka skridskor och åka till simhallen någon gång på lovet, vore fint!

Kiss and hugs / J.

Hakuna Matata! ^

Hej!
Den här dagen har varit både bra och dålig. Dagen började lite dålig med att vi hade Samhällskunskpa, hur seg som helst och gruppen som bestod av mig, Josefine och Daniel funka väl inte riktigt bra. Men nu, när jag och Josefine sitter här vid datan så har vi askul!!! lyssnar på Timon och Pumba - Hakuna Matata....det går inte att förklara, det är bara jag och Jossan som fattar :)

Inatt sov jag hos mig syster Angelica och det funka bra, som tur va. Kändes lite konstigt att sova hos henne när jag hade skola dagen efter. Men det gick superbra! Jag fick en slängkyss av Alicia (min systerdotter), she's my best little friend! Hon har sagt till mig att jag är hennes bästa vän. Söka lilla tjej <3

Kiss and hugs / J.

Naglar...






Här är två olika nageldekorationer som jag har gjort.
De lila naglarna med silverblommor på var något jag hade förra veckan och som jag blev nöjd med.

Och de andra naglarna med svarta toppar och små nagelsmycken på, det har jag just nu. Och det är jag också väldigt nöjd med. Hoppas att ni gillar de.

Kiss and hugs / J.




Glad Alla Hjärtans Dag! <3




Hej!
Idag är det Alla Hjärtans Dag och det är en helt jävla vanlig dag engentligen. Det enda speciella med den här dagen är att man umgås med sin pojkvän/flickvän och går ut på en middag eller bio eller vad som helst som är lite romantiskt. Men det händer ju inte mig, eftersom jag inte har någon pojkvän....

ist så tillbringade jag min morgonfrukost med ett glas juice, det var såååååå romantiskt.....inte! Ne men det hade suttit fint med en pojkvän vid min sida nu, men nej...inte den här gången kanske.

Ja, men hoppas ni andra som har en partner får en trevlig kväll, go fot it! :)

Annars idag har jag inte gjort så mycket, dagen har varit jätte seg. Kändes ovärt att åka in, gjorde absolut ingenting på lektionerna. Plus att jag var lite åt det dåliga hållet (inte glad) och jag vet seriöst inte varför. Det var helt enkelt ingen bra dag, även om det var den 14 Februari idag, men det är en helt vanlig fucking dag, känner ingen skillnad.

Kiss and hugs / J.


Fin dag!








Hej!
Idag har Bengan, jag, Sebastian, Tova och Linnea varit och åkt skridskor i Gistad. Det var lite stelt och svårt i början, men sen fick jag fart på det. Lite väl mycket fart kanske, hehe... Jag och Bengan skulle lyfta Sebastian, han höll i sebbes skridskor och jag i sebbes armar, men vi han knappt åka en meter innan jag sätter i mina taggar i isen och faller framåt och glider en meter, hahahha... Mina händer hann inte reagera eftersom jag fortfarande höll i sebbes armar när jag föll, så jag tog emot med min armbågar, inte så jätteskönt. Men roligt som fan va det....tyckte vi alla, kanske till och med dom andra som var där, hahahha! Synd att man inte fick med det på film..

Satt för en stund sen och skulle föra över lite bilder, som jag skulle lägga upp här på bloggen, men innan jag förde över dom kommer Bengan och sgäer att det är en fin solnedgång vid altan, och den va väldig fin och mysig tycker jag, väldigt orange. Så jag var bara tvungen att ta en bild, eller fler! Ganske nöjd med bilden faktiskt.

Snart ska jag gå och göra iordning mig, för vis 18.00 ska vi på 20-års kalas, Björn fyller år. Det blir goooooooood mat har jag hört. Oxfilé och potatisgratäng, mums filibabba! :D GRATTIS BJÖRN!

Kiss and hugs / J.


RSS 2.0