Lillebror kom till Kisa!



Hej!
Idag har jag då jobbat igen även om jag inte har någon energi kvar. Men man fick kämpa för att orka. Något som var roligt senare på kvällen var att världens starkaste man Magnus Samuelsson kom och köpte pizza. Har aldrig sätt honom på Röda Huset förut. Annars idag har det gått bra, som förut. Först idag så var det sol och varmt. Sedan vid fyra började det regna och så blev det varmt och fuktigt. Och imorgon och på lördag å söndag så ska det regna och så. Inte så kul att jobba då, när allt blir fuktigt. Förhoppningsvis kan/får jag och lillebror åka till Rimforsa och gå på Rimforsa marknad. Just det, min lillebror kom hit idag. Länge sen jag träffa honom. Fast tycker bara synd om honom när han ska vara här. För eftersom jag och pappa bara jobbar nu när det är sommar och då har inte min bror någonting att göra förutom att kolla på tv och leka med bilar själv. Hade hellre varit med min bror och hittat på något nu när han är här. Men blir nog svårt med det tyvärr. Jag tycker det är så jobbigt när han inte har kul här. Men hoppas bara att det går bra att vi två åker till Rimforsa på lördag. Nu ska jag och lillebror gå och lägga oss, för jag är helt slut. Godnatt alla ni som läser, peace!
Kiss and hugs / J.


Jobbigt, jobbigt!



Hej!
Dags att skriva lite mer om mitt stressiga sommarjobb som jag ska ha i ungefär en månad till. Vilket härligt sommarlov jag har. Idag har jag jobbat hårt som dom tidigare dagarna den här veckan. Vaknade med lite ont i halsen, tror det berodde på att balkongsdörren var öppen inatt och att jag låg brevid på en madrass. Men men, det påverkade inte mitt arbete. Men ont i hälsenan har jag fortfarande. Det går inte att ta bort. Och det lär ta tid innan det läker, eftersom jag går fram och tillbaka hela tiden. Den enda tiden hälen får läka är när jag sover. Och det är bara några timmar... okej 11 eller 12 timmar per natt. Men så har jag fått riktigt ont i ryggen med, p.g.v att jag bär tallrikar hit och dit och lyfter "brickar" eller vad man ska kalla det. Och det blir lite tugnt för en 17-årings rygg som inte brukar lyfta tugna saker så ofta. Men men... allt gick som vanligt bra idag, bara det att jag nästan dog av värme idag med. Samma som igår. Så jag stoppade mitt huvud i frysen en stund för att svalka mig. Pappa tyckte att jag var jätte duktig idag. Han tycker jag är jätte duktig på att göra sallader och kebabtallrikar och så. Och det är kul att höra. När man har fått göra samma sak några gånger, så kan man tillslut allt.
Min fantastiska pappa åkte och köpte tandkräm och halstabletter till mig förut så nu kan jag borta tänderna så dom blir ännu finare. Och så kan jag laga min hals med lite halvtabletter, haha! 
Aajuste, måste berätta två saker. Det första är: Det kom in en kille som skulle äta pizza. Vanligtvis så brukar kunderna komma till in till oss och beställa. Men den här killen frågade mig(när jagvar ute och plocka disk) om jag tar emot beställningar. Och jag bah: aa, men vänta lite. (eftersom jag hade massa disk i händerna). Sedan går han och sätter sig och vill att vi ska gå till honom och ta beställning. Men hallå, du är inte från Kisa, det märks. Men men...vi tog hans beställning...vid bordet han satt vid.
Det andra jag ville berätta är: Det kommer in fyra eller fem mörka män. Asså, dom betedde sig som djur. Dom skulle ta pizzasallad och slängde salladen över hela buffegrejen och så droppa dom spat överallt. Asså herregud! Sen så hade vi ganska mycket beställningar. Så det tog ett tag innan dom fick sina pizzor. Efter en stund kommer dom fram till där man beställer och frågar om dom kan få sina pizzor snart. Våran pizzabagare bah: Snälla, ni är inte ensamna här. Vi har mycket att göra. Vi kommer med eran mat snart. Herregud, männen var djur, jag skojar inte. När jag skulle hämta deras disk när dom hade gått, asså shit...sallad på bordet, stolarna stod en meter från bordet, smulor överallt. Hoppas dom aldrig kommer tillbaka. Vilka djur!
Så, nu fick jag med det jag ville.

Snart eller om en stund blir det att åka in till Lkpg och äta på donken. Helst skulle jag vilja ha en sallad där, men jag tror det bara kommer stå nattmenyer när vi kommer fram. För klockan lär ju bli framåt tolv när vi är där. Efter det åker vi hem igen och sover. Lär nog somna i bilen efter att ha jobbat en sån här varm dag. Ha en fortsatt trevlig onsdagskväll, peace!
Kiss and hugs / J.


jooooooobb igeeeeeen!



Hej!
Idag vaknade jag av att jag blev för varm, solen lyste på mig och det är något jag inte gillar. Hatar att vakna av att jag är svettig typ. Men man ska inte klaga när solen äntligen är framme. Men kunde den inte vara det när jag inte jobbar, så man kan ligga och sola. För jag kommer inte få någon färg om jah ska vara inne på restaurangen hela sommaren. Och med den värmen vi hade idag så tror jag att jag dog ett antal gånger. Jag tror jag drack 1000 liter vatten om inte mer. Kände att jag nästan levde på vatten idag, hahha! Det var mycket pizza hit och dit. Men det gick bra, som vanligt. Men med stress på allt med gör susen. Gjorde mig illa i hälsenan så gick och halta lite efter ett tag. Men det är sånt som händer. Det är bara att ta nya tag och fortsätta jobba. Med att ha sträckt min hälsena och hårt jobb var en utmaning. För imorgon blir det hårt igen skulle jag tro. Så nu när klockan är ett på natten är det dags för mig att sova så jag orkar med lite av dagen på jobbet. Sov gott ni som inte sover.
Kiss and hugs / J.


Midsommar 2011!













Hej, trevlig midsommar!
Min dag började med att jag, Natha och Maria, plus hundarna var ute och plockade blommar till våra kransar. Vi trodde inte vi kunde få ihop tre krandar av de blommor vi hittade, för det var inte så mycket blommor där vi gick. Och jag fick blomcut, inte papercut, utan blomcut. Därför har jag tre plåster på fingrarna, hahhaha, pinsamt! Män som tur var så hade familjen Carlsson och mormor blommor som vi kundeha i kransarna. Så kransarna blev väldigt fylliga. Och jag blev väldigt nöjd med min krans.
Sedan blev klockan jätte mycket och det var dags att göra iordning sig för Stenviken och dansa runt midsommarstången. Jag måste säga det att Natha gjorde mig väldigt snygg till midsommar. Hon är bäst! För min del blev det inget dansande runt stången, även om det hade varit roligt att vara med. Men det var lika trevligt att sitta brevid Natha på en filt i gräset. Sedan när vi hade ätit sill och potatis var det dags för tipspromenad. Och jag, Natha, Maria och hennes kompis tog barnfrågorna, för vuxenfrågorna kunde inte vi, hihi! Men tyvärr vann vi inte. När vi var klara med det så var det 5-kamp som gällde. Jag var med och tävlade. Men jag fick inte nog med poäng, tyvärr. Men det var kul iaf. När vi var klara med det så orkade inte vi vara kvar, så vi åkte hem till Filip och grillade KÖTT!
När vi kom hem till honom så började det regna lite, men som tur var så regnade det inte så mycket, så vi kunde grilla. Det blev flintastek med chilipotatissallad. Men den var inte så stark, men den var iaf god. Till det blev det lite chips med. Mums! När vi hade ätit klart och frysit klart ute på altan, gick vi in och spelade Uno. Och under pauserna tatuerade Filip Natha och Johannes. Det blev skitsnyggt. Han är riktigt duktig på att skriva.
Innan det var dags att åka hem, blev vi sugna på att kolla på en film. Det blev att kolla på Jönssonligan och äta chips och dip i mörkret. Efter det var det dags att åka hem och sova. Och så fick det bli. Så var min midsommarafton. Hoppas ni andra som läser min blogg också har haft en bra midsommar.
Kiss and hugs / J.


Jobba igen!



Hej!
Idag gick jag upp vid halv elva och tänkte att jag går ner och börjar hjälpa pappa vid tolv, men han ville att jag skulle komma ner redan vid halv tolv eller nåt, så jag fick göra iordning mig lite och ta på mig jobbkläder och börja jobba. Och som vanligt blir det mycket och göra och jag blir sjukt varm och får bensmärtor på grund av att jag inte är van vid att jobba så fort och så. Men så här är det i restauranger. Och visst, det är kul att pröva på olika saker. För man lär sig mycket. Nu när jag har jobbat inom restaurang, så kanske jag har lite lättare för mig att laga mat när jag flyttar hemifrån. Alltid bra att kunna.
Jag jobbade väldigt hårt idag och det märktes nog. Började tolv och slutade ungefär sju, kände att jag behövde en liten paus där, och så fastnade jag i tvn. Skulle gå ner och hjälpa till med städningen, men det var fixat när jag kom ner, så jag gick upp igen och hoppade in i duschen. Sköööönt! Mer än detta har jag inte gjort. Eller jag har gjort för mycket idag. Har faktiskt jobbat för många timmar. Men det är ungefär 9-10 timmar jag jobbar varje dag. Kanske inte så vanligt hos en 17-åring, men så är det när man hjälper till hos sin pappa som behöver all hjälp han kan få. Och visst vil jag inte sitta på övervåningen och vara lat, även om jag hade tyckt om det mer. Jag har ju trots allt sommarlov. Men vill man tjäna lite pengar så måste man ha sommarjobb...som jag!
Peace!
Kiss and hugs / J.


Hejdå Finspång, Hej Kisa!





Hej!
Idag var det en ganska seg och lite tråkig dag. Natha hade bestämt sig för att städa hennes och Johannes övervåning, vilket inte jag var så sugen på, men men...vad gör man inte för sin syster. När vi var klara med det, satt jag och Natha till slut och spelade kort medan Johannes och Filip var och badade någonstans. Eller dom tog bara ett dopp, kanske inte. När dom kom tillbaka så var klockan halv fem och det var dags för mig att gå till bussen som skulle ta mig till Norrköping och därifrån skulle jag ta tåget till Linköping och sedan en buss eller tåg till Kisa. Men med lite tur så ville Johannes åka in till Linköping och köpa en turbo eller vad det var av en kille som var med på träffen igår. Så jag fick åka bil in till Linköping ist, och det gick fortare med.
Innan vi hade lämnat Finspång hoppade vi in i affären och då hittade jag och Natha rädisor som bara kostade 1kr per knippe. Så Natha köpte 5 st till pappa som jag skulle ta med hem till Kisa och så öpte hon 2 st till sig själv. Vilket kap!

När vi sedan kom till stan var det en halvtimme kvar innan mitt tåg gick. Så vi stannade på rese en stund och tog lite luft och smakade på rädisor, hahaha! fast jag gjorde inte det. När klockan närmade sig tjugo över sex gick jag till tåget och satte mig i en lugn och skön vagn. Det kändes så skönt att bara sätta sig på ett lugnt ställe och lyssna på musik. När jag kom hem till Kisa var det dags att jobba igen tänkte jag, så jag tog på mig kläderna och var redo att jobba, men jag behövde inte göra något, så det var skönt. Men jag fick vara med och städa allt sen, mindre roligt. Men imorgon blir det nog jobbigt.
TUSEN TACK FÖR ALLT VI HAR GJORT NÄR JAG VAR HOS DIG I FINSPÅNG, ÄLSKAR DIG SYSTER! <3
Kiss and hugs / J.


Bilträff i Norrköping!






Hej!
Idag blev det att gå upp ganska tidigt för att äta frukost och göra iordning sig för att sedan vid lunchtiden åka in till Norrköping och träffa tre Katrineholmare och sedan åka vidare till Ödeshög och kolla på en gammal bil som en av Katrineholmarna, Micke, skulle köpa. Den var riktigt frään. Och han köpte den. Det tyckte jag han gjorde rätt i. Det var väldigt roligt att lära känna tre nya personer. Och dom här tre killarna var väldigt trevliga mot mig. Micke var roligast. Ser fram emot att kanske träffa dom igen någon gång.

När vi var klara i Ödeshög så var det dags att åka tillbaka till Norrköping där själva bilträffen som min syster Natha och gänget hade fixat. Kul att Johannes vågade åka till träffen när han i torsdags hade blivit påkörd av en Volvo innan han hämtade upp mig, hahha! När vi kommer fram till parkeringen så står det många bilar där och har börjat träffen. Vi hade ansvaret för grillningen av korv med bröd. Och det var väldigt trevligt att vara där. Efter ett tag såg man hur massa bilar åkte iväg för att det var tråkigt eller nåt. Men det var kul att dom var kvar en stund iaf. Det var riktigt snygga bilar på träffen. Något jag stör mig på är alla brudar som hänger med sina pojkvänner. För dom glor något enormt. Visst kollar jag med, men jag sitter inte och glor på just en person. Efter att ha varit där i några timmar och folk började åka därifrån så packade vi ihop våra saker, eller Mickes saker, och drog och åt på Lions. Det blev en hamburgare med pommes, mums! När vi var klara där så hade killarna pratat ihop sig och bestämt att köra racing. Och det kom en hel del bilar dit. Så det blev några race. Dunkade lite musik och tog lite kort på bilarna som var där. Eller två av killarna från Katrineholm hade varsin värsting kamera som jag dreglade över och bara ville ta ifrån dom och springa hem med. Så underbara var derad kameror. Men så elak är jag inte. Men hade gärna velat, hahha! När det hade blivit tillräckligt mörkt och kallt ute så bestämde vi oss för att ge oss hemåt. Vi åkte därifrån halv ett, ett på natten. Och kom hem ganska fort. Men gick och la oss vid två ungefär. Och Filip sov över hos oss, trevligt!
Kiss and hugs / J.


Tandläkaren 23/6




Hej!
Idag blev jag väckt av min syster på telefon. Visserligen var klockan halv elva när hon ringde mig, men ändå. Hon ville veta när jag skulle till tandläkaren, men jag sa det att jag har ingen aning, för jag har tappat bort lappen om tiden. Men fick vänta en halv timme på att man skulle få ett sms om en kallalse. Tiden jag hade fått var 13:50. Så jag fick fixa själv så jag kom till Linghem station. Skulle vänta på mamma där för att hon skulle hänga med till tandläkaren. Men hon blev för sen, så jag fick gå till tandläkaren själv. Det tog typ tio minuter, en kvart att gå från station. Jag kommer dit och sätter mig och väntar. Det var ganska segt. Fast jag längtade inte precis att få sätta mig i stolen igen.

När jag satte mig i stolen var jag tvungen att fråga om dom skulle göra samma sak igen, fast på andra sidan. Och tyvärr så skulle dom det. Fy! Men det gjorde inte lika ont med formen runt tanden den här gången. Men det som gjorde mest ont, var när hon började borra och sedan "fylla" tanden med massa grejer. För då skulle hon pressa ihop det och trycka med en platt grej, och det blev obehagligt kan man ju säga. Men jag sa inget. Jag ville bara att vi skulle bli färdiga. Och det roliga var att det bara tog tjugofem minuter den här gången. När jag var färdig där så fick jag stå och vänta på mamma i en kvart, tjugo minuter. Fy va seg hon var på att komma.

Efter det var det äntligen dags att åka till Norrköping, där Natha och Johannes skulle hämta mig. Men tyvärr var mamma för seg i affären, så jag hade missat mitt tåg. Så fick sitta och vänta i en halv timme på att tåget skulle komma. Men men tänkte jag. Jag kommer ju iaf till Norrköping.
När jag kom till Norrköping fick jag vänta på Natha och Johannes ett tag. Efter en liten stund kommer dom och det visade sig att dom hade med sig någon. Det var Maria. När dom hade hämtat upp mig åkte vi och åt pizza. Jag beställde en kebabpizza, men fick en kebabrulle. Vilket inte gjorde så mycket, för det var ju ändå kebab, hihih! Sedan åkte vi till centrum och kollade lite i affärer och bytte Johannes shorts. Vi var inne på New Yorker och jag hittade en jättesnygg bikini som jag hade köpt om jag hade haft pengar. Ingen tvekan. Sedan åkte vi äntligen hem. Var så trött efter tågresandet. Varför vet jag inte. 
Det var väl vad jag hade att berätta om denna dag, ha en fortsatt trevlig dag!
Kiss and hugs / J. 


Bakat LCHF bröd idag!





Hej!
Idag har jag bakat LCHF-oopsie bröd. Ett bröd för såna som sörsöker gå ner i vikt. det enda brödet innehåller är: philladelpfiaost, ägg, lite salt och lite bakpulver. Mer behövs inte. Men det jag inte gillade med brödet, var att det smakade som pankakor och jag är inte så jätte förtjust i det. Men det går att äta. Det känns som att man äter skum. Men dom funkar väl.

Annars idag har jag inte gjort så mycket. Har bara tagit det lugnt och väntat på bättre tider. Fick ett sms av folktandvården förut idag, och jag vill verkligen inte till tandläkaren igen. (SUCK) Dags att laga en tand igen....Efter det bär det av till Finspång, till syster Natha och fira midsommar!
Blir kanske att träffa Linus en liten stund innan man går och lägger sig, peace!
Kiss and hugs / J.


Tandläkaren 21/6





Hej!

MIN UNDERBARA SYSTERDOTTER ALICIA PÅ FÖRSTA BILDEN! <3
Fick gå upp ganska tidigt idag och äta frukost och sedan borsta tänderna och ta sköljmedel(Flux) för att sedan åka till tandläkaren och laga ett hål. Dom hade tänkt att ta bedövning men jag hatar sprutor i munnen så jag sa att jag ville pröva att laga tanden utan bedövning. Och jag tänkte: Skitsamma och jag tycker det är obehagligt, jag tänker inte ha den där jävla bedövningen! Visst det blev förjävla obehagligt med borren, men jag klarade mig. I'm a strong women! När tandläkaren hade borrat lite och så, då kom det fram någon metalliknande sak, och när hon tar fram den så säger hon att hon ska sätta in en form runt tanden eller vad hon gjorde och jag tänkte: Okej! Men när hon hade knölat ner den i käften på mig så börjar hon dra åt den där skiten i munnen på mig så det stramar till något ordentligt i käften på mig. Kändes ju som att tanden skulle krossas, fyfan va ont det gjorde. Har aldrig varit med om något sånt förut. Sen när hon hade dragit åt den, så kommer hon med något som såg ut som en orange sticka och tryckte in den i tanden på mig. Jag trodde hon försökte dra ut mina tänder. Det hade ju varit bra om hon berätta vad hon skulle göra, så jag var beredd, men nehe då. Här trycker man så man går av. Det jag inte gillar hos tandläkaren är att BORRA, BEDÖVNING, HA TORR MUN och BANANFLOURskiten man får. Den är så äcklig! Men allt gick bra hos tandläkaren, var närvös innan jag kom fram eftersom jag visste att jag skulle borra. Det är det värsta som finns!
På torsdag ska jag göra typ samma sak på andra sidan. Och fyfan för den där metallsaken som hon ska plåga mig med. Hon kommer säkerligen göra så på andra sidan. Men nu vet jag hur det känns iaf. Så nu är jag beredd.
När sedan min lillebror skulle till tandläkaren senare idag så tyckte jag det blev jobbigt. För jag tycker så synd om min bror när han ska behöva ta bedövling och han får panik. Som idag, så skulle han få bedövning och laga en tand lite, sedan var han tvungen att dra ut en tand som visserligen gjorde ont och som tur var en mjölktand, så det gjorde ju inte så mycket att hon drog ut den. Men det måste ju ha gjort skitont. Eller det fatta jag att det gjorde eftersom han skrek så in i helvete efteråt. Men som tur var så märkte han inte att hon hade dragit ut tanden förns hon hade den i tången med tanden i, då blev han jätte chockad och ledsen och började gråta och skrika jätte mycket. För troligen kom smärtan efteråt. Efter att min bror hade varit hos tandläkaren en stund, så började jag känna mig jätteyr och tänkte att lite vatten skulle hjälpa. Sedan satte jag mig på golvet och då frågade mamma vad det var med mig. Då sa jag att jag kände mig yr eller nåt. Då säger tandläkaren att jag ska sätta huvudet mot eller mellan knäna och bara ta det lugnt. Jag gjorde det och det gick sådär. Men helt plötsligt började jag bli skitvarm och typ svettas en kort stund. Sedan gick det över. Skit konstigt. Det kom så plötsligt.

Efter att jag hade varit hos tandläkaren så åkte mamma och jag till min syster Angelica och skulle fixa hennes gardiner. Blev bjuden på en banancheesecake som Daniel hade gjort, den var skitgod! Det är den enda cheesecaken jag kan äta. Gillar ingen annan. Sedan blev det att hjälpa till lite med gardinerna. Jag och syrran skulle samarbeta med att mäta upp och klippa. Men det gick sådär, för hennes gardiner var så sliskiga, det var ett sånt mjukt tyg så det var svårt att mäta. Men det gick väl ganska bra. Efter att ha varit där och fikat och fixat gardiner så åkte vi och hämta lillebror på fotbollskolan och åkte då till tandläkaren för att han skulle dit som jag nämde för en stund sen. När vi var klara där så åkte vi hem och jag drog till Linus och kollade på film och hade skoj! Hade faktiskt jätteroligt, hihi!

Imorgon blir det kanske att hitta på något med Linus igen, om han har lite tid för mig. Men det är sånt som märks. Annars ska jag baka bröd. Ett bröd som man kan äta om man vill gå ner i vikt, alltså ett nyttigt bröd som inte innehåller stärkelser eller något sånt. Det enda som behövs va väl typ Philadelpfiaost, ägg och något mer. Hoppas bara att dom blir goda, HAHA! och imorgon ska jag också planera lite inför midsommar.
Kiss and hugs / J.


Stress, stress & stress!!



Hej!
Igår var jag & mamma och kollade på när min lillebror var och spelade cup i Norrköping. Det gick sådär för dom. Vann ingen match, men det var jättekul att se dom spela. För alla var superduktiga. Hänger gärna med på sånt igen. Saknar fotbollen lite när jag ser andra spela. Men jag har hela tiden sagt till mamma att jag vill hålla ett knattelag. Skulle vilja vara tränare i min lillebrors lag, men dom är redan många tränare. Men skulle vilja hitta något lag. Har ju trots allt kvar mina fotbollsskor, som jag knappt har använt. Köpte ett par helt nya och har bara använt dom 2-3 gånger. Funderade på att sälja dom på blocket, men ångrade mig. Kan vara bra att ha dom om jag skulle börja igen eller bli tränare. Man vet aldrig. Något som var riktigt skönt när man skulle kolla på min brors matcher, det var att alla hans tre matcher var på en plan, så man behövde inte gå till olika planer för att kolla på honom. De två killar som var domare för matcherna på min brors plan, dom såg okej ut. Iaf den blonda. han så bäst ut av dom två. Men sen när det kom till hans röst så bröt han sönder sin snygghet. Hans röst var för ljus! Man man kunde titta på honom. Mamma sa att han hade fått syn på mig, men det varade inte länge, hahaha! Det var ungefär 40 olika lag som va med på cupen. Snacka om folk!
När vi skulle åka hem, så ville min bror ha glass, men när vi kom till affären så fanns det en liten affär där det stod REA! Och dit ville jag gå. Där hitta jag två par skor och dom fick ja, yes! De vita skorna kommer inte vara så vita sen när dom kommer på mina fötter.

Idag, söndag började jag jobba klockan 13.00 och slutade 21.00, plus att jag städa efteråt, så var helt slut när det var läggningsdags. Fy satan va jobbigt och stressigt det var. Hade så mycket kebab i huvudet så jag trodde en gång att jag skulle göra tre kebabtallrikar, fast det bara var en. Sen trodde jag att jag skulle göra en kebabrulle, men jag hade inte fått någon beställning om någon kebabrulle. Fan, jag hade kebab i huvudet hela dagen. Var stressad som sjutton. Svarade i telefon där och gick ut med beställningar där och hämtade disk överallt, hämtade mat i frysen och vet i fan. Sen blev man ju helt varm och snurrig i huvudet när vädret var helt stört. Det regna 24/7. Men folk kom iaf. Bra det, även hur vädret var. Men men, det var en dag på jobbet och mer såna dagar blir det säkerligen, usch! Klarar inte av stressen. Kunde knappt somna på kvällen, mina fötter värkte så förbannat! Det tog ett tag innan jag hade vant mig vid mina smärtor.
Kiss and hugs / J.


Första dagen på sommarjobbet!

 

Hej!
Idag har jag jobbat hela dagen, det blev en hel del stress men också lite raster med. Det gick väldigt bra för mig idag. Fick en ny jobbtröja av pappa. Skitsnygga tröjor hade vi idag. Imorgon blir det inte att jobba så länge. För imorgon åker jag till mamma igen och sover över hos henne. För att på lördag ska jag hänga med till Norrköping och kolla när min lillebror spelar fotboll. Han ska spela i en cup. En stor jäkla cup är det med. Nu tar jag och gör iordning mig och hoppar ner i sängen och drömmer en dröm, peace!
PS: det blev ett litet inlägg, hade inte så mycket att säga.
Kiss and hugs / J.


Lillebrors skolavslutning!

 




Hej!
Idag hade min lillebror och mammas sambos barn skolavslutning och det blev att gå upp rätt så tidigt för att sedan åka till kyrkan och stå där inne och sjunga lite sommarlåtar och så. Och efter det, åkte mamma och jag till affären och handla massa jordgubbar och ett paket CHOKLADGLASS! En krämig en. Ooh fy satan va god den va. Kunde inte sluta äta den. Jordgybbar och chokladglass blev min frukost och lunch. Eftersom jag inte hann äta någon frulle innan vi åkte till kyrkan.

När vi skulle åka hem från affären så kollade jag i mammas tidning som hon köpte. Då hitta jag Kissie i den. Inte konstigt att hon kollapsade på öppen gata om hon ser ut som hon gör. Va fan tror människan? Hon fattar väl själv att hon inte kan må bra att se ut så. Hon har ju bara förstört sig själv när hon har bantat, FÖRSTORAT brösten en aaaaaning och fixat allt annat i ansiktet som ser galet skumt ut. Hela hon ser ut som en docka. En docka man inte vill ha. Men visst. Är hon nöjd så fine. Men själv tycker inte jag om vad hon har gjort med sin kropp. Inte förvånad om att hon kollapsade på öppen gata. Det var ju bara det som fattades typ.

Framåt klockan halv sex kommer Bengan hem med pizza. Jag förväntade mig för mycket på min pizza. Trodde den skulle vara mycket godare och mycket saftigare. Men hade fel. Så det var inte kul att äta den. Ångrar att jag inte tog sallad ist, som jag hade tänkt från början. Men men, gjort är gjort. Men jag beställer den aldrig igen. Hade jag beställt sallad ist, så hade den nog varit saftigare. Kanske, kanske inte...

När klockan började närma sig elva så kom pappa och hämtade mig och lillebror. Eftersom pappa stängde restaurangen vid nio och var tvungen att städa såklart. Så blev det ganska sent. Och ännu senare när vi kom hem. För vi stannade på Max innan vi åkte till Kisa. Och imorgon blir det mycket mycket jobb. Eftersom det är skolavslutning i Kisa.
Kiss and hugs / J.


Make up or not?



Hej!
God kväll va fan, hahaha. Jag har varit väldigt seg idag. ÄVen att jag inte har gjort något. Jävla idiot som inte gör något. Men alltid när det blir sommar eller om man har lov, så gör jag sldrig något roligt, jag sitter antingen vid datan eller så sover ja. Jag är så lat!

Idag har jag iaf, lyssnat på musik, kollat på en film, ätit frukost(ägg&bacon), målat naglarna på min vänstra hand. Pallade inte fortsätta på min högra, haha. Hade lite tråkigt förut så jag sminkade mig lite och hade lite kul med kameran. Så som man gjorde när man var liten, smiknade sig jättefult och hade läppstift i hela ansiktet. MEN, så såg inte jag ut, jag lovar! Men bilden jag lägger upp här är helt neutral, no make up! Bara rött läååstift. Lite make up då om man ska vara noga.

Hur kan jag vara trött om jag inte har gjort något? jag tycker inte att man ska bli trött om man bara sitter och inte gör något. Man blir ju trött vilket som, skumt! Jaha...nästa vecka eller kanske till och med i helgen börjar sommarjobba hos min far. Även om jag inte vill längre. Men jag måste ha ett jobb och tjäna pengar. Gillar inte att stressa, det kvittar vart jag är. Jag till inte stressa. Men när man jobbar på en Restaurang så är det oftast stressigt och det är de värsta jag vet. Men får väl göra mitt bästa bara. Vara snäll och hjälpa min pappa i nöden den här sommaren. Passa på att vara mycket på restaurangen nu innan han säljer det. Tråkigt att han ska göra det. Men har man inte råd och man knappt hinner med att umgås med familjen så tycker jag att det är bra att han säljer det. För det märks att pappa har det stressigt och så på jobbet nu. Han behöver ledighet resten av livet sen kan man nog säga. Eller iaf ett lättare jobb som inte är så stressigt!

Nu ska jag sätta mig ute i solen en stund och sitta och skissa på några klädesplagg jag skulle vilja sy och göra själv, ha en fortsatt trevlig kväll, peace!
Kiss and hugs / J.


Handlat lite inför framtiden!










Hej!
Gick upp vid halv nio imorse och tvätta mitt hår för att senare äta frukost och göra iordning mig sen när mamma kom tillbaka efter att ha varit hos tandläkaren med min lillebror. Och så här såg jag ut idag! Framåt klockan tolv åkte mamma och jag till Linghem station och hämta Natha och åkte sedan vidare till Ikano Huset och bytte min poncho som jag köpte i torsdags, den hade gått sönder lite. Och jag fick den bytt med. När vi kom till Ikano så stannade vi ute en stund för att vänta på min andra syster Angelica med hennes två döttrar. Men när vi hade väntat i en halv timme eller nåt så pallade jag inte vänta mer så jag sa att nu går vi fan in och kollar lite i affärer eller nåt. Och när vi precis hade kommit in så ringer min mobil...min syster ringer och säger att hon hade kollat jättefel. Hon var på rese när hon prata med mig. Så det skulle ta typ en kvart, tjugo min innan hon var på Ikano, så hon tyckte att vi kunde gå in så länge. Och jo tack. Det hade vi ju då redan gjort. Så vi gick och bytte min poncho så länge. Sedan var hon framme. Det blev att kolla på lite klädaffärer och själv fick jag bara kolla. Eftersom jag inte hade några pengar. Men blev bjuden av mamma på mat(buffé på Chili), mums! Efter det började klockan bli lite mycket och vi skulle ju hinna gå inne på Ikea för att jag skulle handla lite för mitt presentkort.

Det jag tyckte kändes viktigast att köpa nu när det är som billigast är ju tallrikar, det blev ett brun sett, 6st vanliga tallrikar, 6st mindre tallrikar och 6st lite djupare tallrikar, 2st rektangulära fat i brunt, 6st bruna koppar, 6 av varje i ett bestik sett, 6st glas, 1 salladskål, 2st skärbrädor & 3st saxar! Det var mitt fynd för 547kr, fast jag hade bara 500kr på presentkortet, så jag fick betala resten med mitt egna kort. Men det var ju inte så farligt.
Fy va jag bara ville fortsätta plocka inne på ikea. Vill jättegärna flytta hemifrån nu. Är jätte sugen. Fast man måste ju ha möbler och sånt med. Men att redan börja köpa saker till framtiden som 17-åring tycker jag är riktigt bra. Lika bra att börja ju innan det blir dyrare. I framtiden skulle jag supergärna hitta en kille som man kan bo med, och då menar jag pojkvän. Varför inte killkompis med. Men helst en pojkvän. Men jag skulle också kunna bo ensam, men det är inte lika roligt kanske. Men förtillfället kanske. Längtar tills jag går ut gymnasiet och kan skaffa mig ett eget ställe att bo på. Då jag har skaffat ett förhoppningsvis bra jobb och får bra lön på så jag klarar mig med mat och hyra. Har man en partner så kanske det blir ännu bättre med att betala hyra och mat, hihihi!

Efter att ha handlat på Ikea var det dags att åka till ett företag som heter Oriflame som min mamma själv var säljare på. Hittar som vanligt mycket smink,parfymer och krämer som jag vill ha. Hitta till och med en stor väska som jag ville ha. Den kosta bara 100kr. Men hade ju inga pengar med mig så kunde ju inte köpa något, synd! Men jag fick en god pastasallad iaf. Den va god!

Nu ska jag se om det är något roligt på tv och se vad folk har skrivit på FB. Ha en trevlig måndagskväll!
Kiss and hugs / J.


Grillad flintasteeeeek!




Hej!
Idag har jag bara tagit det lugnt. Känns väldigt bra btw. Gick upp vid tio i elva och fick äta frukost helt ensam. Gjorde mig fyra knäckemackor och ett stort glas vatten. Har lyssnat på East FM hela dagen och skrivit lite på bloggen. Uppdaterat det jag inte haft tid att skriva om. Har ju hänt så mycket den här veckan som varit. Men idag blev det att vara ta det lugnt och varkligen känna att sommarlovet har börjat. Men tyvärr så ska jag ju sommarjobba typ hela sommaren. Hos min pappa på Restaurangen, Vilket jag egentligen inte vill, men jag behöver ju pengar, så det är väl lika bra att bita ihop och våga servera och svara i telefon. Måste bara lära mig alla pizzor så jag fattar vad folk beställer.

Min bror var på kalas förut vid halv fyra så jag hängde med mamma och hämta honom vid klockan sex. När vi kom tillbaka så var det dags att äta. Flintastek och sallad blev det för min del. Riktigt gott va det!
Nu blir det att kanske kolla på en film eller något. Imorgon blir det Lkpg med mamma och Natha.
Kiss and hugs / J.


Hjälpte en gubbe med glasögonen!




Hej!
Idag blev det att hänga med mamma till jobbet, eller hoppa av vid Rimforsa station för att sedan hoppa på tåget mot kisa. Skulle bara hem till pappa och hämta mina saker, massa kläder! Så det blev att släpa med sig en stor väska fullproppad, min handväska med saker i och en liten påse med syrrans skor som inte fick bli mosade. Hade lite ont sen. Innan jag skulle tillbaka till Rimforsa igen för att åka hem till mamma igen på kvällen så tog jag något gott att äta. Nu när jag har bestämt mig för att ändra på min kost så hade jag ju tur att det finns goda rätter att äta, även för såna som inte äter bröd, potatis och sånt. Visst ser det gott ut?! hahha. Det var skitgott iaf. Kebabsallad heter det med andra ord!
När jag skulle åka till Rimfora så är det tre killar som ska gå på bussen med. Två av killarna har busskort och den tredje tänkte planka, men shit va busschaförren blev arg. Han tyckte att killen hade en dålig attityd och massa. Men han fick åka med ändå. Även att han inte tillåter det på hans bussar som han kör. Jävla snorunge! killen alltså

Sedan kommer jag till mammas jobb och jag måste sitta och vänta på henne i en timme. När jag kommer till hennes jobb är hon inte där, men vill mottagen av hennes kollega. Så jag sätter mig i köket och väntar på att den långa timmen ska gå. Helst plötsligt sitter jag själv och hör sedan att en av de boende kommer med rullstolen och försöker prata med mig. vilket jag tycke va lite läskigt, kanske elakt sagt. Men är inte van att vara vid gamlingar och så. Men jag försökte att inte prata med honom. För jag vågade inte. Sedan ville han att jag skulle hjälpa honom till toaletten, men hallå? jag ska bara Nej, jag kan inte. Han skulle tydligen göra nummer två på toalettn. Fan jag kan ju inte hjälpa honom. Och efter en stund så vill han att jag skulle putsa hans glasögon, men jag gjorde inte så mycket hjälp på dom. För dom var jätte jätte skitiga. Men jag klarade mig sen.

När mamma och jag var på väg hem till Gistad, så såg vi att det var så mörkt mot Lkpg. Men när vi kom till Brokind så började det regna så in i helvete. Det bara öste ner. Och sen när vi kommer till Tallboda så är det helt snustorrt. Det är så skumt att det bara har regnat på vissa delar av Lkpg.
Kiss and hugs / J.


Avslutning/Studenten 2011!







Hej!
Idag var det skolavslutning/Studenten och det blev att gå upp tidigt och göra iordning sig. Blev ändå ganska nöjd med min frisyr, även om jag inte hade tänkt ha så, men höll på att svettas ihjäl, så pallade inte göra massa lockar i håret. Så det fick bli plattat och mittbena. Blev bra det med. Mitt hår var inte så jätte rakt när jag kom till skolan men alla sa att det var snyggt iaf. Hoppas bara att dom inte sa så för att vara snälla!

När vi kom till skolan skulle vi kolla lite på några filmer som vi i klassen hade gjort. Ganska kul att kolla på dom igen. Det var ett tag sen vi gjorde dom. Fast vi hann inte se på alla, för sedan var det dags att gå till Cloetta Center och kolla på studenterna och den lilla konserten. Blev lite långtråkigt efter en stund, men det var ändå helt okej.

Efter att ha varit i Cloetta så var det dags för studenterna att springa ut från skolan och det tog ett bra tag innan Björn(mammas sambos, systers son) skulle springa ut, för det är ju inte vara två klasser, utan typ 16 st. Så det tar ju sin lilla tid. Och vi hade tur med vädret med. Det skulle bli regn. Men det kom sol och det var bra. Men inte för mig, höll på att dö några gånger, haha! Men jag klarade mig.

Sedan var det dags för ännu en sak. Björn skulle åka på flaket en stund med så då fick vi andra göra något annat så länge. Mamma, jag, Sebbe och Natha åkte till Skopunkten för att Nathas skor hade gått sönder som vi köpte igår. Tyvärr hade ju jag slängt kvittot, men vi fick ett par nya skor ändå...tur!

När vi var på väg hem, och jag ville hem och byta om innan vi skulle till Björn. Men då säger mamma att vi inte hinner det, att vi måste åka till Björn direkt. Så jag fick ha på mig min klänning hela dagen, fy va den va jobbig att ha sen, när man hade ätit lite god mat. Då blev min mage helt plötsligt större, haha! Men ni ser ju det goda jag åt! GRATTIS ALLA STUDENTER!

Jag har faktiskt bestämt mig för en sak, nu när jag har slutat 1an. Nu när sommarlovet börjar så har jag bestämt mig för att ändra på min kost. Ska sluta äta potatis och sånt, allt vitt. Ska bara äta kött, fisk, kyckling och sånt. Men andra ord så ska jag försöka gå ner i vikt. Kunde knappt ha min klänning jag hade idag på avslutningen. Så från och med idag ska jag tänka på vad jag äter!
Kiss and hugs / J.


Shopping!











Hej!
Igår inna jag skulle dra mig till tåget så pratade vi med våran lärare och frågade om vi verkligen var tvugna att komma till skolan idag, och det var vi tvugna till. FYFAN säger jag bara. Först kommer inte min buss, så jag kommer försent till lektionen. men det gjorde fan ingenting. För det ENDA vi skulle göra på hennes lektion va att skriva en jävla UTVÄRDERING och få en glass då. Men hon sa igår att vi var TVUGNA att komma. På grund av utvärderingen???? fyhelvete va sur jag blev. Men det var en jävla tur att jag skulle träffa min syster i Lkpg idag, annars hade jag fan i mig gått och skällt på min lärare. Fy satan! Vi hade ju till och med slutat när jaag kom till skolan och då var klockan nio, och jag skulle vänta i skolan till klockan halv elva tills min syster kom. Men jag åkte hem till henne ist. Sedan åkte vi och hämta min syster på skolan för hon skulle hänga med oss in till Ikano.

Så när vi kom till Ikano kollade vi lite i affäerna och jag hitta lite kläder! En Skinnjacka, två linnen, shorts, "halsduk" eller vad man säger, poncho(som måste lämnas tillbaka, sönder), skor, parfym, ring(natha köpte den) och läppsyl med fantasmak(natha köpte den). Innan Angelica skulle åka hem så hade det börjar spöregna ute, så det blev att springa till bilen i regnet. Tyvärr var ju jag och natha tvugna att hänga med till bilen för att hämta våra saker.

När Angelica sedan hade åkt så fortsatte jag och Nata att gå runt i affärerna och innan vi gjorde det så blev vi lite hungriga, så vi köpte några Pizzaslice och läsk, mums!
När klockan närmade sig tre så tyckte vi att det var dags att åka hem. Vi har mycket att fixa till imorgon, SKOLAVSLUTNING!
Kiss and hugs / J.


två dagar innan skolavslutning



Hej!
Idag åkte jag till skolan och hade mentortid och prata om hur det blir på fredag. Sen hade vi lunch och efter det så skulle vi ha estet, men orkade inte med det, eftersom vi ändå inte gör något där, så drog jag hem. Va hemma vid tjugo över ett. Skönt! Fast jag var ganska trött närr jag kom hem ändå. Jag var i skolan i onödan.
MARTIN FRÅN BB ÄR SNYGG! <3

Imorgon blir det att träffa syster Angelica!
Kiss and hugs / J.


Kanot & Festival!








Hej!
Efter att ha haft ett litet lov innan man slutar skolan så hade min klass en liten stund tillsammans, ute i Värdnäs och paddla kanot. En kanot som rymmer 10-16 personer. Alltså en STOR kanot. Det gäller att samarbeta om man ska komma någonstans med den där. Först skulle vi få ut den på vatten så att vi kunde komma iväg. Och det gick sådär...Efter ett tag började några i klassen sitta och klaga på att vissa inte paddla. Men blir man trött i armen så måste man få ta en liten paus. Ble irriterad faktiskt. Orkade inte lyssna och körde mitt eget rejs.

Efter att ha hittat ett litet kryphål att grilla och ta det lugnt på så vare dags att paddla lite till. Och helt plötsligt gick det helt enkelt bättre att paddla. Allt gick mycket fortare. Kanske gick det bättre när vi hade fått lite energi tillbaka. Btw, fan va min mat va god: grillad lyckling, potatissallad och beasås, mums! Lekte att jag var en säl eller något med, hahah. Sedan vile tjejerna att jag skulle leka dinosarie igen, men där tog dert stop såklart! ville inte skämma ut mig igen, hihi!

När det var dags att åka hem så skulle jag och Jossan åka in till Lkpg och bara med på Vattenkrigsfestivalen 2011. Men det började ju regna och åksa redan vid nio på morgonen, sedan innan vi skulle dra oss hem då, då visade det sig att regnet hade nått Lkpg. Så Jossan ville inte vara med på vattenkriget längre. Så jag fick åka dit själv. Som tur var så var ju min syster där någonstans. Så jag va med henne lite. Blev inte att jag var där så länge. Var där i mindre än en timme. Men blöt blev ja. Man ville ju se BigBrother deltagarna. Men såg dom aldrig. Det räckte med att jag hörde dom i mikrofonen ist. den som vann med snyggaste klädsen vann en OnePiece. Soft!

När det var dags att åka hem från Lkpg så åkte jag med Vickan till Kisa. Hon skulle stanna på donken för att köpa en milkshake. Och hon ville bjuda mig, så jag fick en McFlurry Ballerina Kladdkaka. Fyfan va god den var. Ni måste testa!
Det började att blixtra och så när vi var på väg till Kisa och fan va blixtrar det kom. Jag började filma allt. Fick med några blixtrar. En syns jätte tydligt, fräänt!

BTW så var det 4000 peroner på vattenkriget, så vi har slagit rekord! :D
Kiss and hugs / J.


32 grader varmt!




Hej!
Imorse gick jag upp lagom tidigt. Åten god frukost och allt började bra. Sedan vid klckan ett så ska vi äta mat och sånt som utländska familjer brukar äta till mat är yoghurt. När jag skulle ta yoghurt så råka jag trycka för hårt så jag svätte ut det på maten, vilket inte var min tallrik, utan fatet med maten på. Fy va vi garvade när jag hällde ut det. hahahaha! Bara vi som fattar det roliga. Men men...

Sedan kommer mamma och ska hämta min lillebror och jag hade bestämt med Natha att jag skulle åka in till rese och möta henne och sedan åka tåget hem. Alltså skulle jag inte göra något i Lkpg, förutom att möta Natha och sedan åka hem till Kisa igen, hahaha. Hade inget bättre för mig, så det var bara trevligt. Satt i solen och läste en bok medan jag vänta på att hon skulle komma med tåget. Kanske fick lite färg. Hoppas det iaf. Det har varit skitvarmt idag, mer än 30 grader. Och imorgon sägs det att det ska bli varmt men att det ska regna, roligt då! Medan jag väntade på min syster så hittade sällskap i buskarna. En liten igelkott låg vid busken och såg väldigt söt ut, så jag tog kort på den, visst är den söööt?

Imorgon blir det att åka till Brokind och paddla en STOR kanon eller vad det heter med klassen, då man kan sitta högst 16 st i den. Men vi är bara 13 eller nåt. Så det blir perfekt. hahah. Det kommer nog bli kul. Har ju aldrig paddlat kanon eller vad det heter någon gång, så det ska bli kul. Får se om vi kan samarbeta! Bilder på dagen kommer nog in på bloggen sen. Efter våran lilla "klassresa" eller "klassdag" ska jag troligtvis in till Lkpg och vara med på vattenkringsfestivalen, då några från BigBrother ska vara där. Som typ: Jessica, Grukan, Tobbe, Rodney, Chrille. Kan bli kul. Om man får se dom.  Ha det bääst!
Kiss and hugs / J.


Vattenmelon och Piggelin




Hej!
Idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade och åt frukost, kollade lite på tv, satt vid datorn, åt en stor skiva Vattenmelon och många glassar Piggelin, mums! Egentligen gillar inte jag vattenmelon, på grund av kärnorna. Även om dom inte känns, iaf de vita. Men jag gillar ändå inte vattenmelon så mycket. Äter hellre nätmelon eller honungsmelon.

Efter att pappa hade slutat och städat åkte vi in till Lkpg och åt på donken. Blev en cheeseburgare för mig och en läsk. Skulle ha köpt två. Fast egentligen inte. För jag mådde illa efteråt. Varför vet jag inte. Sedan kommer det in en riktigt full tjej, som knappt kan stå på sina egna ben. Hon ska stå i kön, men tar ist en stol och sätter sig i kön. Hon märkte nog själv att hon inte kunde stå upp, haha! Efter en stund började kön bli mindre och hon ställde sig upp och hennes killkompis eller vad det var kom tillbaka från toabesöket. Han va lika full han. Men det roliga va att när hon skulle ta ett steg eller överhuvudtaget stå still så stod hon som en nyfödd kalv. Med stort avstånd mellan fötterna och knäna innåt. Det så sjukt roligt ut! hahaha..

Klockan va typ tolv när vi kom till donken och vi satt där i en timme ungefär, så när vi va hemma så va klckan halv två, två på natten. Det blev att gå och lägga sig direkt. Höll på att somna i bilen, typ precis när vi kom till Kisa. Mer har inte jag gjort!
Kiss and hugs / J.


Min bikini?

Hej!
Idag har jag inte gjort så mycket. Stod på ballkongen och kollade på alla bilar som åkte förbi, inte det roligaste. Men det är alltid något, fick frisk luft med på köpet. Blir väl att kanske hjälpa pappa senare på kvällen. Satt och kollade lite på internet och tänkte kolla på kläder. Främst på badkläder. Och då hitta jag den här bikinin, jag älskar den. Funderar på att köpa den så fort jag kan, så man kan få någon bikini man gärna vill ha iaf. Sist var ju min bikini slut, jäkla skit! Men den här gången ska jag fan i mig hitta den här och den ska bli min!
Ska åka till H&M så fort jag kan.

Nu ska jag kolla lite på tvn och vänta på att klockan ska bli lite mer så man kan börja äta chips och dip, mums!
Ha det bääst!
Kiss and hugs / J.


Jobbat!



Hej!
Imorse, eller mitt på dagen. Vaknade kvart i tolv och gick upp pch åt frukost. Skönt att sova så länge. Vaknade och bara kände så skönt det var att ha en lång helg, ingen skola, ingen stress.

Men senare, vid typ fem ringer pappa mig från nedervådningen och vill ha hjälp med disken. Jag går ner och är snäll och hjälper till. Sedan behövs jag ännu mer och måste ta bestänllingar och grejer. Först vågade jag inte svara. Det är ju alltid svårt att svara första gången. Men sedan tvingade jag mig själv att pröva svara. Och min röst blev darrig men det gick bra. Så jag fick svara i telefon och ta beställningar massa gånger idag. Det var jättekul. Fast jag måste nog sätta mig och kolla igenom vad alla pizzor och allt heter. För det var någon som sa en pizza jag inte visste fanns. Så personen fick upprepa samma pizza typ 3-4 gånger innan jag fatta vad han sa, hahaha! Plus att jag måste kunna skriva förkortningar på allt. Det värsta med mig och en beställning är att jag har svårt med att skriva ner samtidigt. Men än så länge så har det gått bra.

Det jag fick göra ikväll va att hämta disken, fylla på grönsaker och hämta mat från frysen, servera gästerna, svara i telefonen, göra beställningar. Som typ: sallader, kebabtallrik och kebabrulle. Det gick jättebra. Men en gång så kändes det som att jag hade hört fel på ett samtal. Dom sa kebabtallrik, men efteråt så tänkte jag: "va det kebabtallrik eller kebabsallad?" Men som tur var så hade jag skrivit rätt, det var kebabtallrik, hahaha! Sedan var det någon som sa en pizza jag inte viste fanns, som jag berätta tidigare, han hade bråttom med att lägga på tror ja, för jag hann inte säga hur lång tid det skulle ta och så försökte jag få honom att säga en gång till vad han ville beställa. Men han bara la på luren. Konstig kille, haha.

Det var så himla stressigt så det var inte sant. Sprang ju fram och tillbaka hela tiden. Det ringde där, och jag skulle hämta de och dom roparde på mig och aa...massa hela tiden, så nu är jag helst slut. Ska väl kanske hjälpa pappa imorgon med. Ska ju sommarjobba hos pappa med. Så nu känner jag mig mer trygg i vad jag ska göra. För innan så vågade jag ju inte svara i telefon. Vilket är bra om jag vågar, eftersom pappa och Mohammad gör pizzor. Så då behöver dom mig som kan svara i telefon. Har ju haft ont i min handled i över två veckor snart. Men kommer nog ha ännu ondare nu, eftersom jag har lyft och jobbat med händerna jättemycket nu. Jaja, det är så det är när man jobbar inom restaurangbranchen! ^^

Nu blir det att ta ett stort glas med vatten och is och sitta och spela kort med min lillebror. Kanske ta något att äta med. Ha en fortsatt trevlig torsdag!
Kiss and hugs / J.


Dinosariedansen^^



Hej!
Imorse skulle jag och Natha gå upp vid halv sex och skulle göra iordning oss, men försov oss lite. Så det blev att åka in med en senare buss, så vi hade två timmar på oss att äta frukost. Så vi kollade lite på tv och sen satte vi oss och åt frulle, blev en hjärtformad macka med ägg på! Men vi var så flummiga imorse så jag lekte Lady Gaga med en hjärtform, haha. Sedan lekte jag olika djur och Natha filma mig. Leker mest dinosarie, fy va kul vi hade.
P-p-p pokerface, Ä-ä-ä äggface! hahahah...

Idag började jag halv elva, eftersom vi inte har några MPR-lektioner mer. Vi hade mentortid vid halv elva, sedan hade vi lunch. Och efter det så skulle vi ha haft matte, men det har vi inte lämgre heller. Och innan vi hade estet satt jag, Josefine och Nathalie i studion och fixade våran film som vi gjorde för många veckor sen tillsammans med Ellinor. Vi satt och klippte ihop den till en film och hann fixa en låt och lite mer i den. Än så länge så är den bra. Hoppas bara att vi får filmen innan vi slutar 1an, men det tror jag tyvärr inte.

Efter skolan så hade jag sommarskola. Och innan estetlektionen va slut så fick jag ett sms av Sofia Stolt, då hon berätta att hon hade fårr godkänt i matte, så hon behöver inte gå på sommarskola längre. Grattis till henne måste jag säga! Kul att hon klara sig innan sommarlovet. Så jag fick gå dit själv idag. Men som tur var så hade jag ju Natalia som skulle dit med. Men hon lämnade mig efter halva tiden, så fick sitta på sommarskolan själv och jobba. Asså, man orkar inte sitta och ha matte i två timmar, visserligen tog jag inte min 15 min rast, men kände att jag inte hade någon nytta av det. Ska försöka göra ett prov nästa onsdag.

När det var 10 min kvar av sommarskolan så gick jag. Orkade inte sitta där tills det sluta, okej...det var bara 10 min kvar, men det kändes som an halv timme. Sedan blev det att vänta på mamma och lillebror ute i solen, för att jag och min bror skulle till min pappa idag, som också fyller år idag.
GRATTIS PAPPA PÅ 53-ÅRSDAGEN! <3
Köpte en blomma till honom, hade inte tid att köpa något annat.
Kiss and hugs / J.


RSS 2.0