Nyårsafton!

Hej!
Sista inlägget för i år 2012 och jag vill tacka alla som jag har träffat innan detta år tar slut. Detta pr har varit både upp och ner. Men jag kan lova att det slutar för jävla bra och det nya året, 2013, kommer börja fantastiskt bra. För jag kommer vara med min John vid tolvslaget och en bättre början på det nya året kan man inte ha! Plus att jag firar det tillsammans med min fina vän Astrid! Vi kommer rocka sönder hela lägenheten. Ikväll blir det att lära känna massa nytt folk och ha kul som fan!

Tack så mycket allt folk som jag har varit med och om några timmar börjar ett nytt och förhoppningsvis bättre kapitel av mitt nya liv! LOVE YOU ALL! :*

GOTT NYTT ÅR MINA ÄLSKLINGAR! <3

Kiss and hugs / J.


Hade och har!

Hej!
Det är den 30 december 2012 idag och imorgon är det dags att fria nyår med trevligt folk, förhoppningsvis! Men det är något som gör att jag har sån panik!!!

Jag har ingen koll alls på vad som kommer hända eller vilka som kommer eller vart vi ska vara. Absolut ingen koll alls, och det gör att jag får så jävla mycket panik! Det krånglar här och där någon är sur på någon, allt blir skit. Jag hade och har panik!

Men om jag har fattat rätt så ska vi nu vara i den där lägenheten vi skulle vara i från början, iaf vad jag har fått höra av John nu, men jag hoppas att det är så nu, för annars blir jag förbannad! Jag vill gärna ha någonstans att vara. Vill inte vara ute hela kvällen/natten!

Men jag hoppas verkligen att detta nyår blir bra! Och att det kommer trevligt folk! För man ska ju ha kul på nyår, inviga det nya året 2013! :) jag håller tummarna och ser allt positivt!

Frågan är bara vart vi ska sova, men det löser sig nog! Imorgon smäller det iaf- 3,2,1 gott nytt år!! Hoppas på en tolvslagskyss av John! :)

Kiss and hugs / J.


Bio med John!

Hej!
Igår frågade jag John om han ville träffa mig imorgon, som är idag, fredag, och det ville han hemskt gärna. Direkt tänkte han kolla efter den film på bio när han kom hem. Inte hade jag några tankar om att gå på bio, men det var gulligt av honom att komma på den tanken så fort. Vi kom fram till att vi skulle se på Berättelsen om Pi (Life of Pi) den var faktiskt väldigt bra. Vi fick kolla den i 3D, alla tider var typ i 3D. Men det var ganska häftigt att se den i det formatet, jag skrek lite när tigern hoppa fram i ansiktet på mig, (skämdes lite).

När vi ändå satt där, så tänkte jag att "varför inte hålla hans hand" så jag tog min hand till hans och han tog emot den. Vi hade det mysigt och jag längtar sååååååå till nyår!!

Tack min underbara och finaste John för en mysig biodejt och dör godiset vi knappt åt, och tack för dom två olika te-sorterna jag fick! (Han har hört att jag gillar te) han är underbar, jag är kär!

Detta blir den sista och bästa biostunden för detta år och jag är jätteglad för att jag fick avsluta detta med dig! YOU ARE AMAZING! :*

Kiss and hugs / J.


GOD JUL!

Hej!
God jul på er alla från mig! Hoppas att ni alla har en bra julafton, för det har jag! Dom små barnen sitter nu och sjunger jullåtar dom har lärt sig i skolan, fantastiskt :) här precis ätit färdigt och sitter och smälter maten för om en trekvart börjar Kalle Anka!

Och snart är det dags att öppna julklappar med, längtar !
GOD JUL FÖR FAN!

Kiss and hugs / J.


Jag älskar dig!

Hej!
Jag är helt galen i denna underbara person, jag vet inte vad jag ska ta mig till. Kan inte beskriva med ord hur mycket jag gillar dig, jag är kär i dig John! Jag är verkligen det, för varje gång jag ser dig och är i din närhet så blir jag helt galen i dig, kan inte släppa min blick från dig. Du är helt underbar och jag tror jag älskar dig. Jag tror jag gick lite för fort fram med dom tre orden, men jag är verkligen kär. Om han vore hos mig nu så skulle jag pussa på honom tills jag dör. Vill bara slänga mina armar runt hals hals!

Jag längtar till nyår, om jag inte träffar honom innan det, det hoppas jag. Måste träffa honom i veckan! Tanken är iaf att jag ska tillbringa kvällen/natten och inviga det nya året med honom, love it! :*

JULAFTON IMORGON, KLOCKAN ÄR 00.00

Kiss and hugs / J.


Jordens undergång!

Hej!
Inatt skulle jorden ha gått under, enligt nyheterna. Men jag tror inte det hände, eller vad vet jag, jag kanske är i himlens tåg nu, på väg till himmelskolan, och ska på himmelavslutning. Tror verkligen inte på att jorden skulle ha gått under. Om den skulle ha gjort det inatt så hade jag inte märkt det, för jag sov då. Eller höll på kanske. Somna väldigt sent igår. Men om jag skulle ha dött, så skulle jag ha dött lyckligt! Men som tur är så hände det ingenting inatt, och jag ska troligtvis träffa John idag!

Nu är jag i Linköping och ska snart sätta mig på en buss, förhoppningsvis. Sen ska jag fixa lite julklappar i skolan, innan vi ska fika med klassen, (med dom som kommer, typ bara jag) sen ska vi dra till kyrkan. Sen ska jag gå i affärer och köpa alla julklappar till familjen.

Thats my day before christmas!

Kiss and hugs / J.


Kärlek!

Hej!
Jag måste vara säga det att jag har träffat en sån underbar person som kan vara den rätta, men man vet aldrig och det är det jag ska ta reda på, med jämna mellanrum. Än så länge så är det helt magiskt, jag tror jag är kär. Konversationerna vi har på sms är helt otroliga, det finns något mellan oss, jag tror på de. För dom tre gånger som vi har träffats har varit så awesome! Finner inte orden för honom, han kan ha det lilla extra som för ihop oss. Men jag ska se vart detta leder, sakta men säkert. Jag har iaf fått höra att han gillar mig. Och jag var tvungen att säga det till honom på riktigt, och han kände likadant och sa det till mig med.

JAG ÄR KÄR!! :D

Kiss and hugs / J.


Sjuk...

Hej!
Det började i fredag och har bara blivit värre...inte kul att vara sjuk. Det började med att jag började få ont i halsen, sedan på lördagskvällen började rösten ändra form, jag blev hes. Sen blev det inte bättre när vi var ute på krogen..skrek ju så alla kunde höra vad jag sa. Men jag fick ju träffa min älskade John iaf. Vilket var fantastiskt. Men jag är rädd för att jag ska smitta honom, det vill jag verkligen inte. Förhoppningsvis ska vi ses under jullovet, och då vill jag vara frisk.

Det är jätte jobbigt att hosta, nysa, bita mig i tungan, snyta mig 24/7 och vara HES! Det är så sjukt jobbigt, måste anstränga mig för att folk ska höra vad jag säger. Vet inte om jag orkar åka till skolan denna sista vecka. Det är så sjukt jobbigt att bara vaken, är trött och seg hela tiden. Så vi får se imorgon om jag kommer iväg eller inte!

Jag måste ju fixa julklappar innan måndag! För om en vecka är det julafton..och mamma, jag och lillebror har gjort vårat pepparkakshus, fast jag kolla mest på, p.g.a att jag är sjuk!

Och idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min mammas födelsedag! Grattis mamma! <3 (mamma på bild)

Kiss and hugs from a sick girl / J.


Myskväll!

Hej!
Morgonen började ju smärtsam! Jag vaknar vid åtta och mår fortfarande illa, varför vet jag inte, det började igårkväll, men det sitter i fortfarande. Kan inte äta så mycket, så jag går runt och är hungrig hela tiden. Men sen efter två timmar ät väl klockan tio halv elva, alla andra är vakna och jag ligger och sover fortfarande. Sedan kommer min syster och trampar sönder min fot när jag sover, och det gör ju så jävla ont när man inte är vaken, gör väl ont annars med men man är så mjuk och ledlös typ. Och sen när jag ska ta på mig mitt linne så drämmer jag in min näve i väggen och slår till min knoge stenhårt, inte så speciellt skönt! Sen när jag ska sätta mig på huk så går mina nyaste byxor sönder, jävligt kul då! inte länge sen jag köpte dom :/ Och nu för en stund sen snubblade jag på mattan och stortån knaka, allt ska hända idag. Men dagen är inte över. Får se vad som händer ikväll på bowlingen :p haha!

Det kommer nog bli kul ikväll, ha en liten myskväll med tjejerna. Synd att inte Sofia kunde vara med :/

Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, sen fixa sig till kvällen :)

Kiss and hugs / J.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/820562/images/2012/pic_50cc9019e087c35047777bc1.jpg" class="image">


Jag är lycklig!

Hej!
Min vecka började så jävla dålig, men slutade helt underbart! Bättre fredag kan man inte ha!!!! :D idag efter skolan, så jag sluta kvart över ett så åkte jag in till rese och väntade på att en speciell underbar person, men vi skulle visst ses inne i stan, så jag tog första bussen in som stanna vid trädgårdstorget, men hans buss var inte inne på ett tag. Så jag fick vänta i nästan en halvtimme, men det var det såååå värt. Han ber mig att komma till fiket vi skulle till, han hade en speciell plats han ville sitta på, som tur var, var den ledig! Han ber mig sätta mig där så skulle han beställa två latte, ingen av oss gillar kaffe, men den var okej. Den hade lite karamell/cola smak som gjorde den godare! Fint av honom att bjuda, en riktig kille asså!

Vi sitter där i typ två timmar, sen kommer Sofia och vi sitter och pratar lite till. Sedan ber vi oss iväg till SF Bio och ska kolla på The Hobbit! Den var faktiskt okej! Men jag satt och frös, gör det varje gång jag är på bio, vet inte varför...plus att jag blev så jävla kissnödig, har fortfarande inte gått på toaletten. Sitter på bussen nu!!

Efter filmen gick vi alla till rese, jag, Sofia, John och Hjalmar :) Sofia åkte hem, jag blev kvar med killarna. Sedan försökte dom få med mig till en fest där massa tyskar var, nej tack! Hjalmar drar och jag blir själv kvar med John, han var är gentleman och vänta tills min buss kom. Underbar han är! Vi vänta en halvtimme om inte mer ute i kylan, jag är generös och ger ut mina vantar, för både han och jag sitter och skakar. Sen kom min buss och han ville ha en puss, jag luta mig fram och pussa honom. Den känslan var magisk! Det kändes så bra pussa honom. Plus lite hångel :) det blev genast lite varmare, hahha! ;) jag rent ut sagt gillar killen, han är fantastisk! Bösta fredagen på länge! <3

Kiss and hugs (bokstavligen) / J.


Balen 2013!

Hej!
Igår blev en jävligt rolig dag. För nu har jag anmält mig och min kusin Alex till att dansa bal! Det kommet bli awesume!!! Vi kommet vara så snygga. Måste bara hitta en klänning med, ska ta med mig mina systrar, för jag vill ha en aprikosfärgad klänning, som jag troligtvis ska hyra. För kommer inte ha någon användning av den sen. Men skulle absolut vilja ha en egen. Dock kostar dom ju lite för mycket, fast å andra sidan vet jag inte vad dom kostar om man skulle hyra dom. Men troligtvis billigare?

Jag är iaf skiiiiiiiiit glad! Andligen ska jag få dansa bal. Men nackdelen är väl att detta kanske krockar lite med Alex praktik. Han ska ju liksom till Kina i tre veckor, och jag vet inte om man kan ta igen dom gånger man missar... Men hoppas detta blir bra, ser fram emot att träna och dansa med min underbara kusin!! <3333

Kiss and hugs / J.


Födelsedagsfirande!

Hej!
Idag är det en vecka sen jag skrev något på bloggen, fan va dålig jag är på att uppdatera. Men iaf, idag är det fredag och det är Cornelias 19-årsdag, det ska firas med taco, förfest och utgång! Förhoppningsvis kommer vi in på Platens Bar, nu när jag har skrivit upp oss (funkade inte förra gången), och så kanske vi ska in på Sliver, hoppas det är fri entré där med. Det vore ju ändå bra. Spara på cashen!

Just nu sitter jag på bussen hem, hoppa över sista lektionen så jag kommer hem skapligt innan jag ska in till stan igen. Måste ju fixa grejer jag ska ha med och duscha och allt, viktigt!

Hoppas att kvällen blir bra och att vi kanske hittar några trevliga människor, helst inte såna där som vi träffs på sist vi var på Sliver, fyfan!

PARTY PEOPLE! ;D

Kiss and hugs / J.


RSS 2.0