Lite kläder och annat från mellandagsrean..






Hej! Hitta massa kläder och smycken idag på rean. Några tröjor, en väst, ett par byxor, tre halsband, en gullig apa till nyckelringen, bh, trosor & nagel kit. 

Kiss and hugs / J. 

Bilder från julafton..

Bilder från julafton!





Judagen

Hej!
Då var det julafton igår och den firades hemma hos pappa i Kisa. Mycket trevligt. Men det blev väldigt lugnt efter Kalle Anka och julklappsöppningen. Kollade på några julfilmer som visades på tvn. 

Och idag, vid 10.10 åkte jag till Linköping och sen vidare med tåg till Norrköping och sen slutstation Finspång. Så nu sitter jag här hemma hos Natha och Johannes lägenhet och kollar på Will Hunting och äter chips! 

Imorgon blir det att åka in till Norrköping och shoppa kläder, smycken och kanske skor med syrran, hennes kille, hans systrar och hans kompis. Förhoppningsvis hittar jag massa fint och billigt! 

Trevlig kväll på er! 

Kiss and hugs / J. 



Söker jobb!!

Hej!
Idag har jag suttit och kollat jobb här i soffan i några timmar. Mamma hade hittat på internet igår att Max i Norrköping sökte personal. Så jag kollade lite extra på det och har nu skickat in en ansökan där. Så får se om jag får ett samtal och ska bli intervjuad. Kan ju bli intressant om jag skulle få jobbet.

Det är så himla svårt att hitta jobb, som man kanske skulle vara intresserade av. Men funderar lite på att söka jobb på typ Gina Tricot, Cubus eller liknande. Vet inte om dom söker, men får kanske kolla upp de.

Skulle vara skönt att hitta ett jobb, så man slipper höra föräldrarna tjata. och för min del skulle det vara skönt med. Slippa sitta hemma och rutna. behöver ta tag i livet kanske. Men kanske har en chans på Max, även om jag inte är så sugen på att jobba med mat, men får kanske ta det jag får och som finns ledigt. Bättre än inget liksom.

Ska kanske skicka in ansökan på fler ställen. måste ju rapportera det jag har sökt på till AF, om jag inte gör det så får jag ingen mer ersättning, Och pengar behövs ju liksom.

Så nu ska jag kolla vidare på lediga jobb i Linköping och se om det nappar någonstans, dock vet jag inte hur man ska söka. Men får komma på vägar dit, Peace out!

Kiss and hugs / J.

Dödstankar..

Hej!
Ibland, när jag är på olika ställen, antingen om jag sitter på bussen, på en restaurang, på en parkering eller kanske kollar på en film/serie. Så kan det komma upp massa bilder i huvudet om att jag antingen blir påkörd eller något liknande om jag ser en bil åka förbi, eller det som händer i en film eller serie skulle hända mig. Dom här tankarna bara ploppar upp i huvudet. Jag gör det inte med flit. Jag undrar varför jag får såna här tankar. Det har hänt väldigt många gånger detta år. Jag vet inte varför. Visserligen har det hänt väldigt jobbiga saker detta år, som har varit jobbiga att gå igenom, men jag vet inte om jag skulle vilja dö för de. Det låter kanske som det nu, men det är verkligen inte så jag vill. Som sagt, jag vet inte om det är därför jag får dödstankar eller vad man ska kalla det. Det skumma är att jag kom på det nu, att det kan ha något med att detta år har varit jobbigt för mig.

Jag undrar hur länge såna här tankarna ska ploppa upp i mitt huvud. Det är lite skrämmande faktiskt. Det är inte riktigt så att jag har haft såna här tankar med flit annars. Bara för att det har gått som det har gått med kärleken och familjen m.m. så skulle jag aldrig tänka tanken om att dö. Jag tänker leva så länge kroppen säger ifrån, Jag kommer leva tills jag blir gammal och skrynklig, det är min plan!

Så mycket tankar om allt dom senaste månaderna, ojoj!

Kiss and hugs / J.

RSS 2.0