Konstigheter med bloggen

Hej!
Förra inlägget skulle jag ha lagt in igår. Men den ville aldrig publiceras, så jag fick lägga upp den nu. Men iaf.

Dagen började sjukt segt, vaknade av att det regna och åska, så var tvungen att stänga fönstret. Plus att jag har sovit dåligt på grund av min hals, den har fortfarande inte blivit bra en jag var på Semesterracet med Josefine och Astrid. Råkade väl kanske göra halsen ännu värre eftersom jag var och bada igår. Sedan får jag sms av min syster på morgonen att jag ska komma och lägga mig bredvid henne för att det började blixtra. Shit va det dundra till och hade sig. Blev livrädd, det dunkade till i hela kroppen.

Sen efter att vi till slut gick upp vid 13.00 för att ta på oss kläder och sminka oss, så åkte vi till Norrköping och skulle träffa några kompisar och kolla lite på deras snygga bilar och sätta på dekaler, snyggt blev de! Sedan grilla vi lite och hade det trevligt. Men nu är vi på väg hem till Finspång, ska bara vänta på att en av killarna ska tvätta bilen.

Imorgon blir det att gå upp tidigt och åka mot Norrköping och möta några bilar, sedan åka vidare till Katrineholm och möta några till sedan vidare till Eskilstuna tror ja, där det blir driftig och andra coola saker ;) awesome!

Kiss and hugs / J.


Finspång

Hej!
Denna vecka har varit rolig. Är i Finspång hos min syster och hittar på massa kul. Bättre än förra gången jag var här. Vi har varit på smultronstället och ätit massa god glass, shoppat kläder och smycken så att pengarna brändes upp, varit på marknad och bränt lite mer pengar, badat i Himelstalundbadet och fått klor i ögonen så det sved. Gjort mig illa i tån och fått en blåsa som har spruckit så det gör sjukt ont. Men annars har det varit en kanon vecka!

Just nu ligger jag på min stora madrass i tv-rummet och kollar på Jönssonligan, kanske byter till en annan film på internet. Jag är så sjukt seg efter att ha varit i Norrköping och badat, så skulle typ bara vilja sova. Men inte riktigt än.

Kiss and hugs / J.


Ensam..

Hej!
Jag sitter här hemma i Gistad helt ensam och lyssnar just nu på "Wake me up" med Avicii, älskar den låten!

Tog mig ett glas vin för kanske 3 timmar sen, tänkte bli full, lite berusad, känna den där snurriga känslan, men pallade inte. Så istället gick jag ut och tog en cigg för att få den där nikotinkicken, jag fick den, men nu är den borta. Önskar att den kunde sitta kvar lite längre.

På ett sätt är det skönt att vara hemma själv. Få lite egen tid, inget skulle vara bättre än om man hade en underbar partner brevid sig, men så är inte fallet just nu. Men så småningom, då ska ni få se. Då sitter jag här och skriver igen kanske och berättar att jag sitter här med min partner och har det mys, kanske inte här i Gistad, men förhoppningsvis i min egna lägenhet eller kanske i hans. Vem vet?

Men nog om kärlek, vill lägga det åt sidan i detta inlägg. Behöver inte ta upp ordet kärlek och sånt i varenda inlägg, kanske kan skriva om det imorgon? haha skoja!

Imorgon ska jag försöka att rensa mina kläder och andra saker och kasta det som jag inte har någon användning för. Och sen tänkte jag möblera om i min stuga, byta plats på möblerna och byta från dubbelsäng till en vanlig enskild säng. Känner inte att jag behöver en sån stor säng. Får knappt plats därinne. Ska fixa iordning där inne ordentligt. Får se hur mycket jag kan göra på egen hand, det är inte lätta grejer jag ska flytta, montera ner en dubbel säng, flytta stora tjocka madrasser, slänga ut en tjock tv, byta plats på soffan och lite annat. Så jag har händerna fulla imorgon, får hoppas. bara jag inte gör illa mig, det skulle bli lite jobbigt. Men det kommer gå bra. Jag är ganska händig, för att vara tjej! hahha..

Jag tog en cigg för kanske en halvtimme sen , men ska ta en till innan jag går och lägger mig, så vill bara säga till er som läser denna blogg, kan inte vara många, för den här bloggen är inte så rolig att läsa, inte den senaste tiden , mest deppigt och om mitt ex, men läs gärna vidare, jag ska bli bättre på att skriva här.

Men det jag ville avsluta med att säga är att jag mår bra efter det som har hänt och om det jag har skrivit de senaste gångerna. Det är bara lite svårare än jag trodde att släppa killen. Men jag kämpar. Väntar bara på att hitta MR RIGHT, han finns där ute någonstans, han var bara inte John, han är någon helt annan och jag ska hitta honom, det ska jag banne mig, Peace!

Kiss and hugs / J.

Vilken sommar..

Hej!
Detta är mitt sista sommarlov, egentligen tog det slut efter studenten, men jag ska tillbaka till skolan i augusti och fixa två ämnen jag inte klarade. Så min framtid började inte så bra. Men när jag är klar med skolan så blir det att skaffa jobb. Känns konstigt att inte ha jobbat i sommar.

Och min sommar har inte varit speciellt bra heller egentligen. Visserligen har jag träffat några av mina vänner och det har varit fantastiskt, sjukt kul att träffa dom igen. Men annars har min sommar sett väldigt grå ut. Förr spenderade jag sommaren på en camping med familjen. Men i år är det annorlunda, i år är det så att mamma och Bengan har köpt en stuga utanför Norrköping, som dom ska vara i hela sommaren, så det blir ju inte så mycket att man umgås med mamma i sommar, för jag är inte så sugen på att vara i en stuga, när jag själv bor i en stuga hos mamma redan. Så det känns inte så mysigt. Jag vill typ ifrån min stuga. Just nu vill jag bara hitta ett bra jobb och flytta till en lägenhet.

Och med pappa har jag inte gjort något roligt heller, så är lite deppig. Varför kan inte sommaren bara vara som för typ 6 år sen, då hela familjen va ihop och man åkte till Öland eller Gotland.

Men nej, såklart inte. Jag är 19 år nu och allt förändras. Vid det här laget så skulle jag kanske haft ett jobb, men såfan heller.

Det är ungefär en månad kvar tills jag ska tillbaka till plugget, gillar inte att säga att jag ska tillbaka. Vill hellre säga att jag ska jobba imorgon, faktiskt, än att säga att jag ska tillbaka till plugget. Lite mindre kul eftersom jag har tagit studenten, och så ska jag tillbaka, fyyyy!

Detta blev som sagt igen bra sommar för mig, lite synd måste jag säga. Hade gärna velat umgås med familjen och åka någonstans. Men mamma är så upptagen med sin j*vla stuga och pappa jobbar, så det finns ingenting att göra. Sommaren är förstörd. Medans andra åker utomlands gånger 3 eller 4. Dom som har råd med allt. Varför kan inte jag ha en sån familj som kan åka till olika varma länder och bara njuta av sommaren, Jag har aldrig varit på semester som alla andra har. Jag har bara varit i Iran, då vi hälsa på släkten, men det är inte riktigt semester och njuta av solen. Så det skulle vara underbart att åka utomlands någon gång på riktigt. Förhoppningsvis blir det med min partner, om han finns där ute. Hope so..

Kiss and hugs / J.

Känslor..

Hej!
Det är fortfarande dig jag vill ha! Det är svårt att släppa taget om någon man verkligen tycker om. Du var den som fick mig att må bra, få fjärilar i magen, få hjärtat att slå lite extra, få mig att skratta. Med din blick, röst och sätt att skratta åt dina egna tankar, får mig att vilja komma tillbaka till dig. Jag önskar att du aldrig släppte min hand. Att hålla din hand eller att ha din kropp mot min fick mig att känna mig så trygg, med dig var jag lugn och fylld av kärlek. Jag kunde aldrig sluta kolla på dig som en galning när vi träffades, jag var så lycklig och du såg så jävla bra ut och var så jävla underbar. Min blick ville inte släppa taget om ditt ansikte. Jag vill tillbaka till den dagen vi träffades för första gången, den dagen det klickade mellan oss, den dagen jag hitta min kärlek, den dagen jag tittade tillbaka på dig när jag skulle åka hem från krogen, det var snö ute och kallt. Då du tittade efter mig med dina fantastiska ögon. Den mysiga dejten vi hade på Hästen och hunden, det va den mysigaste dejten jag har haft, då vi bara satt där, åt lite fish and chips, drack några öl och höll varandras händer och pussades. Jag vill tillbaka till alla våra underbara stunder.

De gånger jag har träffat på dig på stan har fått mig att tänka mer på det vi hade tillsammans. Sist jag träffa dig, sa vi hej och min blick kunde inte släppa taget om dig. DU...jag saknar dig! <3

Kiss and hugs / J.


RSS 2.0