Redovisning-körsång!

Hej!
Imorse hade vi inval, då vi skulle ha redovisning ned gruppen inför alla andra! Det gick faktiskt skitbra.

Framåt slutet började alla klappa händerna och följa med i låten, ett tecken på att dom gillade låten och kanske gillade sättet vi sjöng de på. Det var ju bara vid våran låt som man klappa händerna, aa förutom efter att man har sjungit färdig. Alla var. Duktiga, dom grupper som sjöng iaf. Sista gruppen får sjunga upp på fredag, då vi kommer ha prov på körsången- om rösten. Hoppas på att det går bra!

Idag fyller min syster Angelica 25 år! Grattis bästa du, älskar dig <3

Ja, det var mitt inlägg för ikväll, nu ska jag sova, så jag orkar gå upp vid halv sju och hinna med tåget vid åtta! Godnatt!!

Kiss and hugs / J.


Det blev bättre...

Hej!
Min dag blev mycket bättre när jag började invalet, eller egentligen innan. För jag träffade på min sång kollega Yasmine som jag prata lite med innan, och det blev ett väldigt seriöst samtal, om mig! Men jag kände att hon och jag är jävligt lika, sitter i samma båt typ! Känns bra att prata med någon som förstår mig! Tack för att du lyssna på mig vännen <3

Körsången gick bra men råkade bli flummig framåt slutet, men innan vi sluta så körde vi en sista gång med Anders (lärare) innan vi skulle redovisa! Redovisningen är på måndag. Men det kändes som att den satt nu! Så det är skönt! Nu gäller det bara att ge järnet på måndag morgon ;)

Just nu är jag på väg till Finspång, ska vara där hela helgen! Spendera lite tid med min saknade syster Natha! Känns härligt att få vara med henne! <3

Det var allt för den här gången!

Kiss and hugs / J.


Bajs dag!

Hej!
Jag fick en jävligt dålig start på dagen! Dagen börjar med att det regnar när jag ska gå till bussen och sen har man hål i skon så jag är blöt om foten! Tåget blir försenat och man fryser ihjäl! Kommer till rese och får höra att vi har sovmorgon och det glömde jag bort! Fan, fyfan! Jag är så jävla förbannad så det är inte sant.

BAJS!

Kiss and hugs / J.


Påsklovet är snart slut!

Hej!
Snart är påsklovet slut och skolan börjar igen! Inget jag längtar till faktiskt, det enda jag längtar till är mina vänner och körsången ;) funderar på att börja på körsång, för det är så jävla kul! Älskar att sjunga :)

Men iaf, nu sitter jag i bilen, på väg in till Linköping med pappa och lillebror, ska köpa lite möbler eller nåt till Royas mammas lägenhet.

Imorgon blir det kanske ett till inlägg, för att imorgon ska vi åka och bada i Gullringens simhall :)

Kiss and hugs / J.


Tisdag 3/4

Hej!
Sitter och har haft foto i snart fyra timmar, om en timme slutar vi och jag vill åka hem nu! Orkar inte sitta här och glo, känns bättre att vara hemma eller gå en promenad i Kisa.

Idag har vi spelat in vårt första program, äntligen! Mixerbordet har krånglat i över två veckor, så det är jätteskönt att allt funkar, det kommer sändas ut på skolan den här veckan tror ja. Och min diss i programmet blev super! Dissade att mixerbordet inte funka!

Sen nu på foto har vi redigerat porträtt, som vi ska redovisa på torsdag. Från min sida blev det en bild på min kusin Alex! Jag är nöjd ^^ men nu ska jag avsluta detta inlägg, jag skriver från min nya IPhone 4S kan jag ju berätta :D fick den i födelsedagspresent av pappa! Tack älskade pappa, love you <3

Kiss and hugs / J


RSS 2.0