En trevlig lördag!



Hej!

Imorse vaknade jag av att jag var varm, vilket jag tyckte va konstigt, eftersom jag inte hade det så varmt i stugan. Men tydligen blev lite för varmt. Plus att jag inte kunde somna igen, för jag var täpt i näsan och pallar inte sova med öppen mun, blir lite väl torrt efter bara någon minut. Men klockan var ju ändå typ tio eller nåt, så det var dags att gå upp då.

Efter frullen skulle lillebror åka in till Linghem och leka med en kompis, och då tänkte jag att jag kunde hänga med för att komma ut lite och göra något. Och efter att mamma och jag lämnade honom hon Emil som han heter, så åkte vi till affären och köpte ingredienserna som fattades till mina Snickers kakor som har blivit berömda här hemma i Gistad. Och efter det åkte vi hem och bakade. Det är alltid lika kul att baka dom här kakorna, för det blir alltid lite choklad och lite annant kladd kvar, och det får jag stå och mumsa i mig. Fint!

Sen hade vi en liten fika och såklart så åt vi mina kakor och dom blev lika goda som vanligt, of course!

Sen till kvällen åt vi god mat, så jag blev proppmätt. Och det blev lite vin till maten, helt okej. Men eftersom jag inte är van att dricka vin så gick det lite segt för mig, glasets innehåll tog slut väldigt sakta. Men jag drack iaf, det var rött vin med. Jag har bara druckit vitt vin förut. Snart är det fångarna på fortet och till det ska vi äta glass med hallonsås, hemmagjord hallonsås. Efter det ska vi kolla på en film som börjar halv tio på fyran.

Kiss and hugs / J.


Fredag v.41 = HELG!

Hej!
Idag är det fredag vilket betyder fredagmys! Just nu lyssnar hela klassen på Moves like jagger och alla sjunger med, lite roligt. Alla har roligt, det är ju trots allt fredag och alla vill ta helg.
112, kan man ringa om en olycka sker, (Sofia i min klass kom och skrev 112 här, hon ville nog bara påminna oss om det, hhaha)
Den här veckan har varit helt okej. Har haft mina humörsvängningar. Ena dagen är jag glad andra dagen är jag sur. Och det beror på en del saker, men som jag inte vill komma in på, eller helt enkelt inte vill skriva upp här. Det finns några som fattar vad jag menar med detta, och det räcker att dom vet. För dom vet hur jag känner om mina humörsvängningar.

Ja, om min vecka...jag hade ju bara börjat. Måndag var sådär, tisdag jobba jag hos Bengan, onsdag hoppa jag över idrotten. hade velat vara med, för pallade inte en sak, torsdag var jag i Lkpg och träffade min syster och hennes familj. Alicia, min systers lilla flicka som är 2 år säger till mig efter en stund: Jag älskar dig Jessica, fast på sitt lilla sätt, som låter mycket gulligare! Hon är min lilla favorit, jag älskar henne! Sedan har jag fryst arslet av mig hela kvällen typ, va ute nästan hela dagen igår. Visserligen hade jag leggings, linne och en skjorta. Så inte så konstigt att jag frös. Det blev en lång och lite kronglig dag igår. Och idag är det fredag, sista skoldagen den här veckan. Och den här dagen ska jag bara ta det lugnt, efter att jag har haft invalet. Sen åker jag hem till mamma och är social mot henne, det uppskattar hon, hihi. PEACE!

Kiss and hugs / J.

Jobb - vika ca 3000 kartonger!

Hej!
Idag började jag skolan halv tio och jag har foto hela dagen, fram till kvart över tolv ungefär. Efter det ska jag försöka äta mat här i skolan, får se om jag hittar någon som vill äta med mig. Sen ska jag ta Tallboda bussen och åka till Bengans jobb, han och hans kollegor håller på att göra om i butiken och jag har fått att jobb av honom: jag ska vika typ 3000 kartonger! Kan bli jobbigt, men man tjänar ju på det iaf, det är huvudsaken, haha!

Och nästa tisdag, vecka 42 ska jag jobba hos honom igen, plus helgen vecka 42, från fredag-söndag. Jag och en annan tjej ska typ tvätta/torka av hyllor och grejer. Men det ska väl gå bra, får vi hoppas. bara det inte blir jobbigt. Känns lite sådär att stå och vika 3000 kartonger från halv ett till halv fem....men men. Det är bara att bita ihop, men tjänar ju pengar. Och jag älskar pengar!
PEACE!
Kiss and hugs / J.

RSS 2.0