Bara 122 dagar kvar..

Hej!
Då var det 122 dagar kvar alltså ungefär 4 månader kvar tills jag fyller 20 år, det kan ju bli spännande. Något jag så gärna vill göra, men tycker är läskigt, är att ta hål i tungan. Jag har funderat på det väldigt länge nu och tjatar på mamma att jag skulle vilja ha det som 20-årspresent, vore så himla grymt. Men är så jävla rädd att det ska göra så sjukt ont. Får jag det inte som present, så får jag tyvärr betala för det själv, Skulle vara roligare att få det som present faktiskt.

Min tanke är att fixa en grym jävla förfest eller liknande på min födelsedag och sen dra ut på stan. Eller köra en förfest på 55:an eller nåt och bjuda många vänner, om jag har många vänner, hahaha! Kanske knasigt att planera 4 månader innan men vafan.

PEACE AND LOVE

Kiss and hugs / J.

Då var det dags..

Hej!
Då var det dags att börja träna rumpa och lår. Igår började jag med att göra 100 squats och ska göra det varje dag i 100 dagar. Hoppas på bra resultat. Fick världens träningsvärk i framsida lår, baksida lår och rumpa från gårdagens träning, men gjorde precis 100 till även om det kändes ordentligt, men ska man ha en fast fin rumpa och fastare finare lår så är det bara att köra, precis vad jag hade tänkt.

Hade tänkt börja träna mage med, så man får bort lite hull runt midjan, men det får vänta lite. Ser nog till att jag kommer igång med rumpa och lår i början. Dags att komma i form sådär 2014, eller? Har tänkt lääänge på detta. Men nu ska jag satsa allt. Ska kanske dra ner lite på godis och chips, kanske läsk med. Ska nog inte vara några större problem, tror ja.

Lycka till Jessica!

Kiss and hugs / J.

Snart är julen här..

Hej!
Snart är julen här och det vore ju trevligt om det kom lite snö, det är ju ändå november, ungefär en månad kvar tills det är julafton. Visst det är frost ute, men i olika delar av landet har det ju faktiskt kommit snö. Kylan har ju kommit hit, men det vore ju lite kul om man kunde se lite snö, som gärna ligger kvar på marken med. Men vi får väl hoppas att snön kommer snart. Jag är säker på att vi får en vit jul år, låt oss hoppas på det iaf.

Innan julen är här och jullovet kommer, så hoppas jag att jag blir klar med matten i skolan. Vill så gärna bli färdig, så jag slipper komma tillbaka efter julen. Men har ju inte så mycket kvar, så jag ska nog kunna fixa det. Jag ska bara fortsätta kämpa, kämpa och kämpa till sista minuten. Och jag SKA klara det!

Snart är det nytt år, spännade..eller är det de, spännande? Det beror på, kommer det bli bra, annorlunda, roligt, tråkigt? jag vet faktiskt inte. Men vi hoppas att det finns ett helvetes massa tur nästa år, 2014.

Kiss and hugs / J.

RSS 2.0