MIN ANDRA HALVA <3

 
 
MAN KAN DÅ INTE HA EN BÄTTRE STORA SYSTER, DU ÄR BÄST!
 
JAG ÄLSKAR DIG NATHA <3

Finspång

Hej!
Idag åkte jag till Finspång, ganska tidigt idag faktiskt. Åkte liksom 08.21 och kom fram till Finspång 11.28. Så det tar tid att åka hit, speciellt när man måste åka till Norrköping innan man kan komma hit. Men nu är jag här och det gick kanon.

Direkt när jag kom med min tunga väska (eftersom jag hade med mig datorn) till Finspång, så mötte min kära syster mig på centrum, sedan gick vi till sminkshopen, men hitta inget speciellt där, inte idag iaf. Efter de gick vi till Hans och Greta, en typ second hand affär eller vad man ska säga. Hittar alltid massa snygga billiga kläder. Men idag hitta jag inte så mycket, hade inte lust att kolla så noga heller, då jag släpa med datorn och det va så sjukt varmt där inne. Men jag hitta en orange lång cardigan, jättefin. Passar perfekt till våren och till sommaren.

När vi kände oss klara där, så gick vi till affären och köpte ingredienser till hamburgare, och lite annat gått till imorgon (valborg), sen efter de traska vi hemåt. Satt och njöt i solen på balkongen och drack iskaffe som syrran hade gjort. Dock drack jag inte upp, eftersom jag inte dricker kaffe, och så började jag må lte illa efter ett tag, men det måste vara för all koffein jag inte är van vid. Men men...vi hade kul med min dator med. Vi tog massa roliga bilder.

Nu ska jag skriva några fler rader, sen måste jag sova, har en stor dag framför mig imorgon...DET ÄR VALBORG! Mer info kommer imorgon, god natt!

Kiss and hugs / J.

28 april..

Hej!
Idag är det måndag den 28 april, varit grymt fint väder. Har legat i solen och jobbat på brännan. Vill man bli brun innan sommaren så är det lika bra att va med redan från början när solen ändå tar och det är varmt i luften för att ligga i bara bikini.

Har bestämt mig för att få till min kropp med, började idag med mitt träningsschema. 100 squats i 100 dagar plus lite andra övningar som jag behöver bli lite bättre på. Där bland annat armhävningar, situps, plankan o.s.v. Behöver verkligen komma i form, vill liksom inte visa mig så mycket i bikini på sommaren när man inte är så nöjd med lår och mage, men nu ska jag se till att få bättre resultat. Har ju faktiskt gått ner 3 kilo sen jag piercade tungan. Och nu när jag ändå har gått ner i vikt så kan jag lika gärna fortsätta. Visserligen tränade jag inte när jag gick ner mina 3 kilo, jag kunde bara helt enkelt inte äta. Men som tur är, nu när jag kan äta som vanligt, så har jag varit rädd för att gå upp mina kilon igen, men som tur är så står vågen kvar på 71 ist för 74. Men lägre ska det bli. Siktar mot 64, men vill helst väga typ 60 och vara lite smalare, eller 64 och lite smalare. Bara jag mår bättre och trivs bättre med min kropp så, jaa.

imorgon åker jag ganska tidigt till Finspång och stannar det i en eller två dagar. Blir att fira valborg med syrran. Kan bli trevligt. Behöver inte alltid dricka och supa ner sig på valborg, man kan faktiskt dricka saft och äta bullar och hoppas på att det är fint väder, även om nyheterna säger annat.

Imorgon när jag skriver sitter jag i Finspång och rapporterar vad som händer där :)

Kiss and hugs / J.

Working on my tan..

Hej!
Idag är det nästan lika fint väder som det va igår, fast lite ännu bättre! Strålande sol och jag har legat i solen i två timmar, fick nog lite färg. RÖD. Brukar ju bli röd, men det brukar lägga sig efter några dagar. Men i år ska jag bli brun och fin.

Det är lördag och idag blir det bara att ta det lugnt, njuta i solen, lyssna på musik och bara ta det lugnt. Underbart!
Ikväll blir det nog att kolla på Gladiatorerna och bara chilla, vilket inte är fel. Men skulle hellre göra något vettigt. Fick inte något vin igår, jag som va sugen på de.

Ska kanske packa ner lite kläder och sånt till imorgon, ska ju på träning vid 15.00 i Linghem, sen ska jag vidare till Kisa.

Det är härligt att det ska vara sånt här väder i många dagar i sträck. Men samtidigt skulle det nog var bra om det regna med, så det inte blir för torrt och börjar brinna. Som det brukar bli på sommaren, fast det är ju fortfarande vår. En väldigt varm vår. Det uppskattas.

Ha en fortsatt trevlig lördag.

Kiss and hugs / J.

Solig fredag

Hej!
Idag är det fredag och jag sitter här hemma med min alldeles egna laptop, har äntligen blivit med dator. Har längtat efter att köpa mig en, och nu så...nu har jag min första egna dator.

Kan ju ingenting om datorer, men han som jobba på Siba sa att Leonvo va bättre än Packard Bell eller vad den heter, det stod mellan dom två, så det blev Lenovo, och den va billigare med så det va ju bra. Så förhoppningsvis ska det inte vara några problem med den här datorn, tänkte mer på märket alltså. Om det är ett sånt märke som lätt bugga och går sönder, men hoppas det håller länge.

Idag har jag suttit som sagt med min dator, kollat igenom programmet, tror jag kan det bättre än innan, då både mamma och pappa har det här annorlunda programmet på sina datorer.

Men det känns så jävla mycket bättre att ha en egen dator nu. En som jag kan ha för mig själv och som jag kan använda när jag vill. Behöver inte fråga eller kolla om datorn är ledig, kan bara ta min egen och logga in, AWESOME!

Nu kanske det kommer bli fler inlägg, då jag har tillgång till internet lite bättre. Men det kanske inte får bli till en jättevana, för vill samtidigt inte fastna i datorn 24/7, men det ska nog inte hända, eller? haha!

Om en timme ungefär kommer dom små barnen hem, sen kommer väl mamma och sen bengan. (mammas sambo), så får se vad det blir för mat ikväll, taco, hemmagjord pizza eller kebab med bröd. Brukar alltid bli något av dom på fredagar. Sen blir det säkert att kolla på Let´s dance, Hoppas vi har lite vin, annars får jag be mamma köpa en flaska vitt eller en bag in box. Vore fint! :D

Kiss and hugs / J.

Oops!

Hej!
Jag har glömt att berätta om mitt lilla "april, april, din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill". Jag var och piercade tungan den 1 April. Det gjorde mest ont när staven skulle in. Men det va sååå värt de. Sjukt snyggt. Men nu har det snart gått 3 veckor sen svullnaden har försvunnit. Eller det mesta av svullnaden är borta. Minns inte hur tjock min tunga var från början. Men skulle ha varor och bytt till en mindre stav i tisdags, men blir att åka dit nu på tisdag. Men men. Ska vi spännande, se vad för fint man ska smycka tungan med :) haha! 

Jahopp, det va väl de jag hade på hjärtat. Påsken har varit här. Spenderade påsken först hos Natha och Johannes i Finspång. Sedan resten hos pappa i kisa. Mysigt. Blev att njuta av solen, äta glass, fika och så i Pinnarp på påskafton, jätteskönt i solen. Har dock bränt mig. Men förhoppningsvis blir det brunt sen. Vill inte se ut som en kräfta i år som jag har varit med om en annan gång. 

Thats all, peace and out! 

Kiss and hugs / J. 

RSS 2.0