Gott Nytt År, Ses Nästa År!



Hej!
Idag är det nyårsafton och jag önskar er alla ett Gott Nytt År!
Hoppas att ni alla får en toppen kväll för det kommer nog jag ha. Snart ska mamma och jag hämta Josefine i Linghem, för att hon snart kommer åka tåg hit. Sen åker vi hem och äter lite mat så vi inte är allt för hungriga sen ikväll när vi ska äta med resten av folket. När vi har ätit så ska vi nog göra iordning oss och ta oss en drink innan vi bär av till lokalen som vi har hyrt. Det kommer bli super!

Blider på kvällen kommer in inom kort. Klockan 00.00 blir det 2012, nice! :D
Hoppas på att bra år, och jag har bestämt mig för att ha nyårslöften i år med, men det förra gick inge vidare, sluta äta godis funkar ju aldrig.
Men årets nyårslöften blir: Äta mindre godis, röra på mig varje dag, gå ner i VIKT! Har gått upp skit mycket tycker ja, inte okej.
Men det är de som gäller. Ha en fantastisk sista kväll på året, ses nästa år allesammans, peace!
Kiss and hugs / J.


Julafton utan ström?!



Hej!
Idag är det julafton, god jul på er. Idag har jag lite att skriva om.
Det blir en kall julafton i år, och kanske mörk framåt kvällen. Det är nämligen så att vi inte har någon ström, men just nu håller pappa och någon snubbe på att fixa det på bästa sätt. Dom har hållt på ett tag nu. Strömmen har kommit och försvunnit. Har haft lite disco här, lamporna blinkade och dataskärmen blinkade. Till och med julgransljusen blinkade. Har vi ingen ström till 1 eller 3 så blir det kall mat och sen Kalle Anka på datan, ingen rolig julafton, men det får kanske bli så.

Det är kallt och jag kan inte fixa håret eller nåt, men vi får se det från den lilla ljusa sidan som kommer från alla fönster :) vi har varandra fortfarande, visst är jag bra, jag vet! hahahaha.

Nej men nu vet ni, nu kom strömmen tillbaka, kommer den vara kvar eller försvinner den? det är den stora frågan.

Men jag vill önska er alla en riktigt trevlig och varm julafton, hoppas ni får det mysigt. Ät gott och må gott, puss på er!
Kiss and hugs / J.


Tolv dagar kvar till ett nytt år!



Hej!
Det är den 20-12-2011 och om fyra dagar är det julafton och om elva dagar är det nyår, snart ett nytt år. Det känns fantastiskt. Hopps på ett bra år. Nya möjligheter kanske.

Som sagt, snart julafton och hoppas att min familj och min bästavän som jag byter julklappar med ger mig något roligt i julklapp. Är så sugen på att öppna julklappar och få nya saker. Hoppas bara att dom blir glada för mina julklappar, en av julklapparna dom får har jag ju faktiskt gjort själv, så jag hoppas att dom gillar den, för jag är nöjd, hihi!

Julen firas hos min far i Kisa, tillsammans med min bror och pappas fru Roya. Det kommer bli trevligt. Det kommer inte bli något vanligt julbord, utan mer ett julbord med det vi i den persiska familjn tycker om, pappa är inte så myket för sill och sånt, men jag är så det blir ett litet julbord men med andra rätter också, coolt va!
Såklart har vi julgran som är pyntad och julklappar under, det är ett måste med julen, oavsett kultur, men när jag var i Iran under julen i Sverige så va det ju en helt vanlig dag i Iran, vilket jag inte tyckte om, jag ville ju ha julklappar men fick inga. Istället fick jag träffa mina kusiner i Iran och det var ju faktiskt en bättre julklapp.

Efter jul åker jag hem till mamma i Gistad och är där till nyår, sen på nyår ska jag och mina vänner, hälften av dom iallafall, som jag känner, fira nyår i en lokal som ligger där jag bor, ungefär fem minuter ifrån. Jjag har försökt fixa det mesta och vill att det ska bli så bra som möjligt. Och det tror jag att det blir. Har fixat dricka, till mig själv, och annat bra till mina gäster(inte dricka alltå), en bra avslutning på året tycker ja.
Det jag är mycket glad för är att jag får tillbringa min sista dag på året med min underbara vän Josefine Landin! Vi kommer ha en riktigt trevlig dag, I promeise!
Kiss and hugs / J.


Fredagmorgon med Josefine min fina vän! <3

Hej!
Det är fredag morgon och jag ville dela min och Josefines glada humör till er andra! Vi har haft jättekul med kameran på skolans mac-datorer. Som man kanske kan se, hehe..

Vi gjorde en film med, men den tror jag att jag sparar till en annan gång, har jag något att kolla på när jag är ledsen.

Men iaf, idag har jag inval och då ska vi shamporera håret och tona eller göra hårinpackning. Jag ska tona mitt hår, ser fram emot det. Dock så slutar jag halv sex, har dubbelpass. Men hoppas att det blir kul. Får ju kanske jobba med någon annan med. För Nathalie är inte här.

Åker hem till Kisa idag, för imorgon ska jag åka in till Lkpg med Nico, ska fira min bästavän Natalias 17-årsdag på Ming med mycket annat folk, det kan bli trevligt :)

Snart julafton och sen nyår, LÄNGTAR TILL NYÅR! PARTY :D
Kiss and hugs / J.

Jobbig dag...

Hej!
Jag hade en helvetes tråkig dag igår. Missade buss, tog tåget till Linghem, hoppade av där, det kom ingen buss, tvungen att åka in till rese igen, ta 10an och åka in till Ikano och gå med mamma på Ikea med sitt jobb, åka till Ö&B och köpa bestick, tallrikar, glas och servetter till nyår. Sen åka hem till mamma, dit jag skulle från första början men allt bara bajsa sig, fyfan vilken jobbig dag! Kallt va det också.....kom hem vid fyra ist för ett. Snacka om skitdag.

Östgötatrafiken har ju bytt tider med, inte för att det är så stor skillnad, en del tider är bara ändrade med en eller två minuter, andra är ändrade med fem minuter.

Idag blir jag ensam hemma, från klockan tre till halv sju. Vad ska man göra, göra läxor kanske? Och kanske äta något litet, ja så får det bli. Jag ska inte missa bussen idag, lovar!
kiss and hugs / J.

Snart jul <3

Hej!

Idag är det fredagen den 9 december. Om två veckor och en dag så är det julafton....sweet!
Imorgon åker man in till Lkpg igen för att åka hem till Cornelius och äta en god middag och fira hennes 18-årsdag, fast hon fyllde i onsdags. She is a big girl now! ;D

Sitter och har Grafisk kommunikation till halv tolv ungefär sen har vi lunch till tjugo i två för då börjar invalet, frisör. Och idag ska vi ha schampoonering och så kanske man hinner med att tona håret eller göra en inpackning. Jag funderar att tona håret. Men jag vet inte riktigt vem som ska få göra det på mig.

Snart är denna termin slut, shit va fort en termin går. Snart går man i trean ist. Skulle vara skönt att bli klar med utbildningen och få ett bra jobb. Just nu känner jag för att ha ett jobb, vill inte vara i skolan i detta nuet.

Efter gymnasiet så hoppas jag att jag får ett bra jobb. Men 20% i min hjärna säger att jag inte kommer få ett jobb inom foto. Med tanke på hur dåligt med jobb det finns. Men jag vill liksom inte plugga vidare. Jag vill liksom börja mitt liv efter gymnasiet. Hoppas jag får in foten någonstans!

Alla julklappar är köpta, jag känner mig som jultomten! <3

Kiss and hugs / J.

RSS 2.0