Mr Tryggs lektion

Hej!
Jag sitter i skolan och är skithungrig. Har precis skrivit klart min annons som Mr Trygg gav oss i uppgift, efter att vi har hittat på ett företag som vi vill starta. Annonsen blev till slut skitbra, kanske den bästa annonsen jag har skrivit. Själv skulle jag vilja starta det här företaget, det vore grymt. Självklart ska jag inte jobba där ensam. jag måste ju ha några anställda. Men nu ska jag dra och äta lunch tillsammans med dem andra. Peace everybody!
Kiss and hugs / J.

Why me?



Hej!
Why me? Varför jag? Varför är det just jag som står mellan människor, vanligtvis är det när två personer bråkar så vill någon av dem att jag smsar till den andra och säger en sak, och så ber den andra att jag ska säga något tillbaka. Varför jag? om dem har något att säga till/om varandra, SÄG DET FACE TO FACE! Börjar bli trött på sånt. Sätt inte mig mellan er. Jag gillar inte att komma mellan folk på det sättet. Och tyvärr händer det oftast mig. WHY? Och så finns det människor som frågar mig: kan du skriva det här till den personen, kan du göra det, kan du göra så? SNÄLLA! är jag din mamma? Jag kanske låter elak mot mina vänner och familj , men jag har tröttnat på det här nu. Visst är det kul att dem ber om MIN hjälp, men det är bara det de vill....ha min hjälp. Inget annat! Kommer två personer om inte fler i en diskussion, så är det alltid mig dem ska fråga, är det inte så, vems sida står du på? Alltså, snälla underbara vänner eller vilka det nu är. Varför måste jag komma med en åsikt om allt? Lös diskussionen själva, blanda inte in mig, okej? Nej, nu loggar jag ut, palla allt skrivande!
Kiss and hugs / J.


Lördags solen


Hej!
Det är lördag och jag sov till klockan tolv ungefär, skönt! Kändes bra att sova ut lite, eftersom man går upp vid halv sex varje dag annars. Jag måste påpeka att helgerna är väldigt korta. Efter två dagar så är det måndag igen. Man hinner ju inte slappna av ens, inte okej!

Satt och kolla i häftet om Individuellt Val nyss, det är skitsvårt att bestämma vad man ska välja. Det finns ju inte precis 3-4 kurser, utan ungefär 65 st kurser. Tror dem att det är lätt att välja ut tre kurser när dem ger ut ett sånt här häfte? galna människor. Måste bara säga det att det är väldigt fint väder idag - SOOOOOL, underbart!
Kiss and hugs / J.

Fredagsmys?

Hej!
Blev det någon fredagsmys ikväll? nja, i så fall en ensam fredagsmys. Jag tror lillebror tröttnade på mig i början, men får väl ta den smällen, heheh! På tal om gröna morötter, så var min skoldag helt okej ändå, men blev skittrött i bussen på vägen hem, somnade med öppen mun (skäms), men det är så det blir när man sover sittande i en buss. Jag hoppas att ingen såg mig.

Vad händer i helgen då? ingenting skulle jag svara, blir nog bara att ta det lilla lugna. Vilket jag inte tycker är en dålig idé. Skulle kunna sova hela helgen känns det som. Sova ut lite, så jag orkar skolan nästa vecka. Just det! Nästa vecka på tisdag ska vi bowla på idotten, jag är inte så jättebra på det, men det ska nog gå bra. Hoppas jag inte skämmer ut mig bara, hahaha! Om jag skulle göra det, så gör jag bara en rolig sak av det, så alla skrattar med mig. Nu ska jag bara sitta och slappna av framför tv och kolla på film eller nåt.
Kiss and hugs / J.

Medieproduktion i 2,5 timmar

Hej!
Jag ska berätta hur mycket jag ogillar denna lektion. Jag hatar dem uppgifter vi får, dem är alltid så konstiga, fattar nästan aldrig. Det tar skit lång tid innan jag kommer igång, för jag har aldrig någon fantasi om vad jag ska skriva.Jag vill inte gå på dem här lektionerna. Just nu håller vi på med företag. Jag ska tydligen komma på ett namn på mitt företag, men det är skitsvårt. Kan inte komma på ett skit - jag har/får PANIK! Vi ska skriva massa saker och jag fattar noll. På denna lektion får vi alltid såna här uppgifter, som han själv inte kan typ. Eller kanske som han själv BARA kan. Skit irriterande! Men nu ska jag försöka ta tag i skiten och försöka bli klar.
Ps: har till och med samma lärare efter den här lektionen, i ytterligare en timme....FY!
Kiss and hugs / J.

En seg Torsdag



Hej!
Klockan har nu paserat halv elva på kvälle, och jag har läst dem sista sidorna i svenska boken som ska vara läst till imorgon bitti, och jag är klar - NÖJD! Idag har jag varit sjukt trött, redan från början, när jag vaknade. Kände att jag inte orkade vara i skolan, men jag tog mig igenom dagen ändå. Som vanligt får jag ont i huvudet innan jag slutar, konstigt nog.

Vi hade Naturkunskap idag och jag kom fram till att jag skulle skriva upp hur många gånger våran lärare Per sa ordet "va" på en hel lektion. Enligt mig sa han det 180 gånger. Men det kan vara så att han sa det fler gånger. Jag tror säkert att han sa det mkycket mer. Hade också Estetiskverksamhet idag, då vi fick göra almanackor. Min blir nog skitbra, är nöjd så här långt iaf. Men nu ska jag dra mig till sängen, är riktigt trött. Orkar knappt ha ögonen öppna. Godnatt !
Kiss and hugs / J.


Onsdag kväll

Hej!
Nu är jag igång igen, skrev bara för ungefär 11 timmar sen, men då satt jag i skolan. Nu sitter jag hemma på golvet och har kollat lite på Facebook och skrivit lite på "engelska intervjuen" som jag verkligen inte vill göra. Hatar att prata engelska inför människor, på grund av att min engelska inte är så bra. Jag får bara mer press på mig när jag vet att jag ska stå framför människor och prata, på ett språk jag knappt kan. Eller visst kan jag prata engelska, men det kan gå lite segt. Men det är väl lika för alla....nästan.

Hade ungefär fem minuter på mig att hinna med bussen från skolan till rese, smart som JAG är, så tar jag utevägen, medan dem andra tog innevägen, vem hann med bussen då? Klart som fan utevägen går snabbare och det beror ju helt på om man går fort eller inte, annars får man skylla sig själv om man missar bussen, hahahaha! Bussresan hem till Kisa var väl hyffsad, min syster ser en person som sitter och sover, plus att människan dreglar sönder. Ingen vacker syn precis. Kunde inte sluta garva. Sen kom man ju äntligen hem och var ganska seg och hungrig. Och nu är klockan snart 22.00 och jag vill bara hoppa ner i sängen och sova, är ganska seg efter skolan.
Kiss and hugs / J.

Sitter i skolan

Hej!
Nu sitter jag i skolan och har Medieproduktion, med andra ord test. Sitter och skriver artiklar, men jag har inte börjat skriva någon än. Måste intervjua först. Men det orkar jag inte göra idag. Gillar inte den här lektionen så värst mycket. Hatar att intervjua folk och sedan kunna hänga med vad dem säger. plus att jag ska skriva ner vad dem säger. Inte något jag är speciellt bra på, kan jag inte påstå. Men får hoppas att mina andra lektioner blir lite roligare, aa kanske inte matten, men vi får väl se. Nu har måste jag avsluta detta inlägg, för nu ska jag fortsätta kolla hur Aftonbladet skriver sina artiklar.
Kiss and hugs / J.

Mitt första inlägg

                                 

Hejsan där i datarutan!
Hur ska man skriva här då? jag är inte van vid att sitta och blogga, men det här ska väl gå bra. Hur ska man göra ett bra "första inlägg" ? En blogg är ju precis som en dagbok. Sitta och skriva vad man har på sig, hur sin dag har varit och så vidare. Men jag är inte en sådan människa som sitter och skriver vad jag har på mig, det tycker jag är lite ointresant. Kanske inte hos andra som läser blogg, men jag tycker det är meningslöst.

Men jag får väl börja med att säga att idag är jag ledig från skolan, vi har srudiedag och det är alltid underbart. Men det tråkiga är väl att jag måste sitta och plugga, har engelska och en svenska läxa, läser en bok, inte precis det jag gillar att göra, läsa alltså, men det är tydligen ett måste i gymnasiet. Såklart i grundskolan med. Men snälla, vi kan läsa i den här åldern! Ja det här får väl vara mitt första inlägg då.
Kiss and hugs / J.


RSS 2.0