En stor jävla godispåse!!!

Hej!
 
Detta år har varit som en stor jävla godispåse, med massa olika smaker. Från sött till surt.
 
Allt började kanon, från Januari till mitten av Februari,jag var hur glad som helst, kunde inte må bättre än så. Men jag fick inte vara så glad så länge som jag hade hoppats på. Den glada tjejen försvann två dagar innan alla hjärtans dag. Och det tog mig många, många månader att kunna börja om från början. Dom månaderna var väldigt tuffa för mig, det tog mig hårt, även om jag egentligen var beredd på de, visste redan att det skulle komma. Men ville inte inse det själv. Men nu, när det har gått ungefär åtta månader sen allt starta så är vi nu goda vänner, även om det var tufft att släppa taget. Känslorna har försvunnit men inte helt, dom kommer aldrig försvinna helt.
 
Sen i Mars fanns det väl bara något positivt om min födelsedag som man hade i år också, firade både påskafton och min födelsedag på samma dag, vilket var kanon. Lite annorlunda eftersom det var första gången. Men kände mig ändå väldigt speciell med att går omkring i min gula klänning och med min fina påsktårta som jag själv hade gjort på min praktikplats, Åbergs bageri. Och god blev den med, även om jag inte gillar tårta. En riktigt bra dag!
 
Men sen blev det April och Juni, då var det också bara positiva saker jag kan komma på kanske något negativt, först har vi balträningarna, som visserligen var slitsamma, mycket svett och frustrerande känslor, men till slutet kunde jag inte var mer glad. Baldagen var det sjukaste och mer fantastiska dagen jag har varit med om. Det är riktigt stort att dansa bal. Jag ångrar inte att jag anmälde mig. Och får tacka min kusin Alex som var min partner, även om jag blev irriterad ibland så är jag så stolt över oss, snygga bilder blev det med. Tusen tack!
Det andra är studenteeeen, asså herregud vilken grej alltså, helt sjukt. Studentveckan, ojojoj. Redan första dagen på studentveckan hände ju faktiskt något oväntat, killen som jag skrev om i början av inlägget visade sig när jag sitter vid puden 55:an med tjejerna och firar min studentvecka, blev chockad över att han kom förbi och skulle in i 55:an också. Jag som hade slutat tänka på honom ett tag, men kunde inte släppa honom med blicken alls sen, kan kom i mina tankar igen efter det och det blev svårt att släppa taget igen, tänkte på honom i kanske två, tre veckor igen om kanske inte mer. Blev värre av att träffa honom och prata med honom. Men annars var studentveckan toppen. Och vi ska inte tala om själva studentdagen! Herregud va sjuk den va. Dock blev det regn, men det hindrade inte oss studenter, ååh nej! Festen fortsatte enda till kvällen! Fick dock sjukt ont i fötterna, av mina höga klackar, men klarade mig till kvällen iaf, och hade en perfekt kväll med mina vänner.
Glömde nästan att berätta en till sak som hände i April tror jag det var. Firade min födelsedag med mina underbara vänner. Fick presenter och tårta och blev en hejdundrande förfest i Mjölby hos min fina vän, dock blev jag dyngrak, så det skrek om de. Men jag hade sjukt kul. Skämde kanske ut mig, men jag minns inte allt, kanske var bäst, men fick ju höra ett och annat jag hade gjort och sagt. Fick ett antal luckor att fylla i med information av mina vänner, hahaha!
 
Julimånad, då hände väl inget spciellt i början, efter studenten slappna man av, jag iaf, skrev in mig på arbetsförmedligen, arbetslös, slappnade av ordentligt typ, Fick massa klagomål om jobb och sånt från mina föräldrar för att dom ville att jag skulle hitta jobb, såklart. Det ville jag med, men visst inte då vad jag ville jobba med, gör jag inte nu heller egentligen. Men senare sen i månaden så hängde jag med till Vimmerby med Josefine och Astrid, Semeterracet och så, blev inte att kolla på folkrace, men vi åkte på festen som var där en kväll, och det var trevligt och det fanns en hel del killar där, dock inte i min smak, men  sedan hitta man någon som Jossan kände långt sen innan, som man fick kontakt med, en liten flört. Tog kanske två veckor innan han började höra av sig till mig och vi skrev massor till varandra varje dag i princip. Vilket var nice. Han tjata om att han ville träffa mig men jag hade inte tillfälle och sånt. Men tillslut blev det att jag träffa honom och sov hos honom, inget sex, om ni trodde det, men vi myste, höll om varandra, pussades, hade det mysigt bara.
 
I Augusti och September, vilket är typ nu, September iaf, så har det hänt lite till. Vi kan börja med att jag fick börja i skolan igen, fick göra en prövning, i matte och engelska. Ska inte prata så mycket om de, gick inte bra på något av proven, fick inte godkänt och måste nu testa en gång till och nu måste jag betala för att kunna göra proven, fuck that!
Men så har vi den annan sak som har hänt nyligen som har satt mig på spiken om man kan säga så. I veckan som har varit så får jag se ett och annat på facebook, något som jag inte hade väntat mig se, något som jag absolut inte ville se. Killen jag träffade på festen i Vimmerby, som jag hade en flört med, men som hade slutat för ungefär en månad sen, då han sluta skriva med mig efter att jag prata om att jag ville träffa honom igen. Men det jag fick se på facebook var att den här killen är tillsammans med någon nu, och jag vet precis vem den här tjejen är. Det gjorde ont i mig att få reda på detta genom facebook och inte genom honom. Han kunde ha berättat att han har hittat en tjej och sagt att det inte riktigt funka mellan oss. Det gör så ont i mig att det blev så här. De svaren jag fick av honom sårar mig. Därför känner jag att från och med nu, så tänker jag inte falla för killar så fort som jag tyvärr gör. Jag ska ta in i mitt huvud att ha svårt för att falla killar, för allt slutar förjävligt, båda har varsin tjej nu och vad har jag? precis, ett tomt hjärta att inte kunna dela med någon. Varför kan det inte vara jag som hittar någon ist för dom? Två killar i en jäääävla smäll. Samma jävla skit två gånger, på knappt ett år, helt otroligt. Vad fan ska hända härnäst egentligen?
Men igår hände det iaf något positivt, hoppas jag på iaf, även om jag är nervös över de. Men nu har jag sökt jobb och väntar på att det ska ringa i mobilen, läskigt!
Något annat som är så jävla deprimerande är att min allra bästa vän flyttade till Chile och att bli kvar så här utan henne är hårt. Vid alla dessa stunder som jag har varit ledsen har jag behövt henne som mest. Nu när hon är i Chile så vet jag inte vad jag ska ta mig till, jag behöver henne, hon är den jag litar på mest och som jag saknar så otroligt mycket, jag älskar dig gumman <3
 
Detta år, som inte ens är slut än, har varit helt crazy banana, det känns som att allt negativt har tagit mest plats i år, det positiva har varit kanon, men det negativa har tagit över för mycket och det gör mig ledsen att tänka på det så. Men det är så det är. Fyfan !!
 
Men tack för att jag har mina underbara vänner och familj som stöttar mig, utan er hade jag aldrig kunnat le igen, utan er finns inte jag, tack, jag älskar er!  <3
 
Kiss and hugs / J.
 

September..

Hej!
Det är den 4 september idag och imorgon har jag ett stort matteprov och ska troligtvis göra mitt nationella prov i engelska med. Har knappt övat på engelskan. Så det känns sådär att göra det imorgon. Allt ska vara klart till imorgon. Jag ska ha räknat ut matteboken på mindre än tre veckor. Är knappt över halva boken än, vet i fan om det kommer gå bra. Men en lärare i peddan sa att jag ska testa provet iaf. Hoppas fan i mig att jag klarar mig, har inte lust att komma tillbaka och behöva betala 500 jävla kr för att göra om ett prov och kanske engelskan. 500kr är lite mycket kan jag tycka.

Så nu ska jag bara räkna som fan idag och så får vi se om jag klarar skiten imorgon! SHIT! :o

Jag vill bara komma ifrån skolan och leva vuxenlivet snart!

FUCK THE SCHOOL! :|

Satt i stan på St. Larsparken och åt min frukost, mysigt! :)

Kiss and hugs / J.


RSS 2.0