Prins Williams

Hej!
Sitter i skolan, det är fredag och jag vill bara hem nu. För imorgon är det Valborg, och då ska jag dricka lite cider, sweet! Hade precis en uppgift på Anders lektion, där vi skulle skriva: Varför vi vill gifta oss med Prins William, eller tvärtom. Och jag valde att gifta mig med honom. Vi sitter också och tittar på live sändningen på Prins Williams bröllop på den stora skärmen. Men nu måste jag avsluta detta inlägg. Kommer kanske ett till lite senare.
Kiss and hugs / J.

Första skoldag efter lovet!



Hej!
ojojoj va jag skriver dåligt på bloggen. Idag var det back to work. Efter att ha haft ett påsklov så var det dags att komma tillbaka till skolan. Kändes ändå helt okej måste jag säga. Det enda som kändes skumt var att jag trodde att jag hade försovit mig eller ställt fel alarmtid. För det var så ljust ute klockan halv sex. Men klockan var halv sex, inget annat.

Sedan kom jag till skolan och vi började med idrott. Jag hade en tanke om att vi skulle vara ute. Men sen tänklte jag, nej då borde han ha sagt något innan lovet. Men jag hade så jävla rätt innan. Vi skulle vara ute. Vi skulle springa vid stångån. Och jag hade mina sandaler, inget annat. Så jag fick springa i dom. Eller jag gick i dom, inte fan springer jag i dom. Efter idrotten hade vi natur, då vi skulle skriva prov. Jag såg igår i min kalender i mobilen att vi hade naturprov tills idag. Satt och skrev ner allt och plugga sedan på bussen imorse som fan. Men innan provet, försvann hälften av det jag hade pluggat på och jag svarade inte på alla frågor. Så har ingen aning om hur resultatet blir. Hoppas på godkänt iaf. Sen hade vi matte och svenska. Lika tråkigt som vanligt. Fick tillbaka mitt matteprov, klara det inte som vanligt. Men sen fick vi ett papper där det står hur vi ligger till och så. Jag har typ bara omprov och så hade jag ett g+, vart nu det kom ifrån. Hur kan man få ett g+ och resten ig? hänger inte med.

Imorgon efter skolan börjar jag på sommarskola, som kommer hålla på från vecka 17-23 tror jag det var. Och jag ska hålla på med matten. Måste få godkänt i det. Vill inte hålla på med det i 2an sen. Never ever in my life!

Efter att ha åkt en bussresa hem med underbara Aliz och pratat massa roligt skit med henne kom jag äntligen hem från skolan och var trött och jobbig, men sedan fick jag ett sms av Natalia, precis när jag sitter och kollar på henne på FB, scary! Hon frågar om jag vill hänga med ut och springa. Och då tänkte jag att det kan vara ganska nyttigt efter att ha ätit chokladflarn. Så jag tog på mig shorts och t-shirt och drog och mötte henne. Vi tog en lång runda nere på kisabyn. Var ute och sprang, jogga, gick i 45 min. Fan va vi kämpa upp för alla branta backar. Var helt död när man nådde toppen av backen. När man kom hem var det bara att hoppa in i duschen och sedan fixa ett stort glas vatten med massa is i, underbart! Kanske brände lite fett...hoppas jag iaf. Efter detta har jag inte gjort så mycket. Har mest lyssnat på musik och kollat FB lite mer. Började må lite illa för en stund sen, hoppas det blir bättre imorgon. Annars får jag gå till skolan med illamående ändå. Ha en fortsatt trevlig tisdagskväll.
Kiss and hugs / J.


GLAD PÅSK!



GLAD PÅSK! ^^


Farväl navel-percing!



Hej!
Ännu en dålig uppdatering från mig. Men känner att jag inte har så mycket att prata om. Känner att jag inte gör något spännande. Att vara i skolan är inget spännande precis. Så det är inte kul att skriva vad man har gjort i skolan. Men bara för att jag skrev så nu så ska jag berätta om min dag, hahaha!

Min dag började med att jag åker tåg till rese för att vänta på Josefine och Ellinor, men Ellinor kom aldrig. Antingen orka hon inte eller så mådde hon inte bra. Men iaf, när Josefine kom så tog vi bussen mot Ryd och hoppade av vid Gamla Linköping, då vi skulle till Fenomen Magasinet. Vi kommer dit och väntar på Christer som är våran lärare, naturlabbslärare. Vi är där innan kvart över åtta, men då får vi vänta i en halvtimme kanske. Sedan öppnar dom och vi knackar på där och frågar om vi får komma in eller vad dom nu säger till honom. Iaf, mmannen säger att vi får komma in. Sedan kom det två andra klasser, fyror och femor. Hallå, jag kände mig barnslig som var där när småungar kommer dit och också ska kolla där. Efter en stund kommer personalen och säger att vi inte ska vara där, utan vi skulle vara där den 3/5. Christer hade säkerligen glömt bort att säga att han hade bytt datum, för vi hade bestämt att vi skulle till Fenomen Magasinet idag, men nene.. Så det var bara för oss att ta bussen in till trädgårdstorget och ta bussen därifrån och åka till skolan.

Sen när vi kom tillbaka till skolan var det vara en lektion kvar. Eftersom vi bara skulle ha två lektioner idag, vi sluta tolv. Så vi hade ljud, då vi sitter i radiostudion och ska fixa ett program som vi sedan ska sända live i skolans radio, som heter Radio Sinus. Och jag och Nathalie ska vara programledare, hihi! Andra gången jag kommer vara det.

Sen efter skolan åkte jag, mamma och Natha till det stället som jag tog hål i min navel. Och det har varit fel på min percing ett bra tag, men har inte vågat gå dit bara. Vet inte varför. Men har haft ont ganska länge med. Mitt eget fel att detta hr hänt. Men iaf. Åkte dit och han sa direkt att jag ska ta ut det och låta det läcka. Och komma tillbaka och ta hål igen om jag ville det. Det kan ta upp till ett halvår för det att läcka. Snacka om att jag inte tänker visa min mage i sommar. Med ett fult ärr. Absolut inte, jävla percing, men det är ju såklart mitt fel, det är mitt fel att jag sitter som en påse potatis ist för att sitta som en prinsessa, som han sa till mig. Ska nog ta hål i överläppen nästa gång ist. Får se om jag tar hål i naveln igen, lite senare. Men efter ungefär 8 månader så fick jag nu ta bort percingen och låta det läcka, (very sad face). Känns så jävla onödigt att ha slängt ut 600 kr för att ta hål i naveln och det blir såhär. Men jag får bara skylla på mig själv.

Får se om jag slänger in ett inlägg imorgon, peace and love!<3
Kiss and hugs / J.


Unni klippte mig!



Hej!
Ursäkta för dålig uppdatering, men har svårt att skriva på bloggen, p.g.a att pappas andra dator som jag nästan bara har tillgång till är helt cp. Men ikväll fick jag låna den vettiga.

Idag åkte jag till Brokind, där min underbara vän Unni bor. Vi bestämde i slutet av veckan att hon skulle klippa mig. För att jag har inte klippt mig sen jag var hennes modell i skolan. Och jag kan inte göra något med håret, p.g.a att det är för långt. Men nu har jag äntligen blivit klippt och det blev lite kortare än vad jag hade innan. Det känns lite konstigt nu i början men jag är nöjd. Skönt att ha fått bort det slitna. Nu har jag håret precis på tutten, innan hade jag håret under tutten om man kan förklara det så.

Dagen har iaf varit jättemysig. Satt utanför hennes hus och bara prata. Det var ganska skönt att sitta ute. Vi prata så mycket att vi fastna där, satt kanske där i en och en halv timme. Jag måste verkligen umgås mer med Unni. Galet länge sen vi träffades så här sist. Vi bestämde också att vi skulle hitta på något nästa helg. Låter toppen, älskar dig Unni!
Kiss and hugs / J.


skriv problem med datorn!



Hej!

http://www.youtube.com/watch?v=NSuryun5kgQ

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag

Vers 1
Jag har aldrig varit rädd, nä. Gått igenom sånt som varit fett wack
Livet är hårt och det visste jag då men jag följde inga råd jag är självlärd
Jag är det. Jag svär, bre
Vill leva fullt ut jag är värd det
Jag tuggar och ler. Och jag duckar problem för det är vad det är
Är det sant? Mannen, yeah!
Jag har lät mig av saker jag gjort. Saker jag sett nära min port
Där i min ort där fett med flous jämt saknades, inget vi tog lätt på
Men det var rätt så lätt att bli väck då
Folk i min närhet dom becknade hekton
Jag brukade bruka för att lämna misär
Nu gör jag så här

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag

Vers 2
Vissa dagar är brorsan på topp andra dagar är brorsan på noll
Vissa dagar är jag redo att dra för det känns som
att ingenting spelar någon roll
Som när nära går bort, livet tar stopp
Jag lever i nuet vår tid här är kort
Jag pussar min mamma på kinden och ax
För benim vill leva ut livet till max
Är det nånting jag lärt mig i livet är det att aldrig ta nånting för givet
Låt oss skåla för det för man får det man ger
Inget mera med det allt är skrivet
Gårdagen är redan förbi. Morgondagen är för långt bort i tid
Tar vara på tiden jag fått, det är så jag vill leva mitt liv

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag

Så jag skrattar idagx3
Följde inga råd jag är självlärd
Jag är det. Jag svär, bre
Vill leva fullt ut jag är värd det

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag

Kiss and, hugs / J.


Ljunkan-dagen! ^^

Hej!
Klockan är halv elva ungefär och idag är det Ljunkan-dagen. Då alla nior får komma och prova på lite från varje program. Min klass har fått uppgiften att guida dom runt och visa vad vi gör på Medieprogrammet. Vilket ska bli väldigt spännande. Vet liksom inte hur man ska göra för att dom ska tycka det är intressant. Hoppas det inte kommer så många för jag vill inte hjälpa främmande människor att prova på saker. Pinsamt hallå! Men får väl göra mitt bästa. Ska gå runt lite med Jossan med om vi får tid att kolla på de andra programmen, men det ska nog funka. För jag tror inte att vi kommer ha så mycket att göra. Det är inte så många som gillar Media längre. Än så länge så är det typ bara 6-7 st som har sökt till Media i år. Så får se hur det blir. men önska mig lycka till!
Kiss and hugs / J.

RSS 2.0