Seg uppdatering

Hej!
Det var mycket länge sen jag skrev här på bloggen, varför jag inte har skrivit något är för att jag inte har haft tillgång till internet. Så jag har inte kunnat uppdatera vad jag har gjort dom två senaste veckorna. Jag kan berätta det att jag har lite svagt minne av vad jag gjorde för två veckor sen, men jag kommer ihåg dom senaste dagarna jag har haft genom mitt liv, hahah....i lördags var jag och bowlade med pappa, Roya, lillebror, Natha och Johannes. Jag tror att Johannes vann och jag eller lillebror förlorade.

Något mer roligt jag har gjort vet jag inte. Tror inte jag har gjort något mer spännande, eller jo, har har varit på yoga dom senaste två måndagar och något mer jag kan berätta är hur min dag har varit, eller hur den har varit hittills.

Den börjar med att gå upp halv sex och är riktigt jävla morgontrött. Sen fixa mig och äta frulle. Sen när man kom till skolan hade vi idrott på morgonen, då vi skulle vara ute och ha fridrott, vilket gick ganska bra. Efter idrotten hade vi mentortid och sedan SKULLE vi ha samhäll. Men hon var tydligen hemma och vårdade barn, så vi hade ingen lektion. undra om vi har någon lektion imorgon bitti då, eftersom vi har henne på morgonen. Känns lite sådär att komma till skolan imorgon och att man kanske inte har lektionen, fyfan kommer jag säga imorgon annars. Efter det åt vi lunch, ingen god mat, men det funka. Fick nu veta att jag har sovmorgon, på grund av att samhällskunkapen är inställd, sweet! Nu har vi mediekommunikation med Åsa, så efter denna lektion är det hemfärd. Slutar lite tidigare idag med, slutar två ist för kvart över två.

När jag kommer hem ska jag bara ta det lugnt, kanske kolla på en film eller nåt. Ha en bra lillördag, peace!

BTW, jag har fått mina tre glasögon för en vecka sen eller när det va. Visst är dom snygga, kan lägga in två bilder till på hur dom andra två glasögonen ser ut, men det får bli en annan dag.
Kiss and hugs / J.

Andra Yoga-lektionen





Hej!
Det är måndag och imorse åkte jag till Folkunga och hade inval, bild och form. Blev ju klar med mitt självporträtt förra gången, så idag började vi med alla färger, hur man blandar dom och vad det blir för färg när man blandar dom. Efter det så åkte vi tillbaka till skolan och hade filmkunskap, kollade klart på en film, som jag inte fick se början på. Men som tur var så hade jag redan sett den.
När vi hade kollat på resten av filmen i ungefär tio minuter en kvart, så går brandlarmet, asså nu får dom fan lägga av, vi fick ett brandlarm förra veckan med, det räcker. Och när vi hade kollat klart, så slutade jag för dagen. Men min dag var inte slut än. Åt lunch med Ellinor och sen gick vi till peddan och kolla med Eje vad vi skulle jobba med i matten. Det blev att börja med procent, vilket gick ganska bra idag. Gjorde iaf 23 tal. Ellinor hann inte börja med matten, för hon hade ett möte. Så det blev ingen peddan för henne. Så jag satt i peddan med Daniel ist. Det gick bra det med. Inte för att vi sa så mycket, vi jobbade mer.

Efter skolan så skulle mamma komma och hämta mig efter jobbet, men hon åkte ju aldrig från jobbet, så jag tog bussen hem ist. Jag kom ju hem en timme fortare än henne typ. Sedan var det bara att vänta tills klockan blev kvart över fem, för att sedan åka till Yoga-lektionen och när det var klart så lämnade mamma mig på Linghems station, så jag kunde ta en buss hem till Kisa. Yogan slutade sju, så jag fick vänta på tåget till rese som gick tjugo över, sen när jag kom till rese så fick jag vänta i sju minuter på halv åtta bussen hem. Ganska skönt att åka hem vid den tiden, fast det kändes lite snuskigt att gå från vårdcentralen och hem, även om det inte är så långt. Men men, det gick bra. Nu sitter jag här och ska snart gå och lägga mig. Ska upp halv sju imorgon, blir åtta tåget med Josefine! Fint...Måste bara berätta att jag har ont i mitt vänstra knä, varför vet jag inte. Det började kännas i lördags morgon. Ska kolla med sjolskörterskan imorgon, om hon kan veta vad det är med knät.
Kiss and hugs / J.


Ritat självporträtt!


Hej!
Vill bara slänga in ett inlägg om mitt självporträtt som jag gjorde på invalet, har ju Bild och form på Folkunga. Jag är nöjd med mitt jobb, men jag kan inte påstå att det är likt mig. Men den är väl fin? hihi...
Ville bara visa upp den och visa vad jag kan, genom att sitta och titta på mig geno spegel.
PEACE!
Kiss and hugs/ J.


Syster åker till Turkiet



Hej!
Idag, eller rättare sagt NU tror jag att min syster sitter på planet till Turkiet med sin pojkvän och hans syster med pojkvän. Vilket jag tycker är roligt att Natha åker dit själv, utan familjen. hoppas att hon får det BÄST! Och hoppas hon kommer hem med saker till mig, hahaha!
Jag fick ett fint sms av min syster för en stund sen, där det stod att hon åker nu och att hon älskar mig, fin syster jag har <3

HA DET BÄST I TURKIET, JAG ÄLSKAR DIG <3

Kiss and hugs / J.


sista dagen på veckan

Hej!
ja sitter här och har mediekommunikation. jag är färdig med alla mina uppgifter och tänkte att jag skulle göra ett inlägg på bloggen, eftersom det var en vecka sen jag skrev något, dåligt av mig.

När man inte har någonting att göra på lektionen och man är klar med uppgifterna, så sitter man oftast med Photo Booth i skolan datorer. Vilket är väldigt underhållande. Man kan göra sig skit ful, till och med läskig. Vilket jag tycker att jag är på de två första bilderna. Sen när jag hade tagit den sista bilden, så tänkte jag på Kissie, med munnen, hahaha!
När denna lektion är slut, så tror jag att vi drar in mot stan och äter lunch på donken, vad jag har hört iaf. Vet inte om jag ska äta, eller jag borde göra det. Eftersom jag slutar halv fem idag. Men jag vill inte slösa på mina pengar, eftersom jag inte har så mycket. Men något måste jag ju äta. Får ta den billigaste hamburgaren. Eller kanske en sallad, som kanske är lite dyr, enligt mig. Får se. Bara jag inte är hungrig hela dagen, har ju inte ätit någon frulle imorse.

Sen när vi har lunchat på donken blir det att ta en buss eller en promenad till Folkunga med Nathalie. Där vi har individuellt val - Bild och form. Lite jobbigt att man har fått höra att Josefine slutar typ tjugo över tre, medan jag slutar hal fem. Det är fredag och jag kommer hem sent, runt sex eller sju. jag som tänkte ut och springa när jag kommer hem. Men vet ifan.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som ä planerat. Men en sak är säker......jag kan ha en helkväll med min pappa för en gång skull. Han har äntligen sålt restaurangen. Visst. det är faktiskt tråkigt med. Men jag vet att min pappa behövde få det sålt. Han är ju helt förstörd på grund av restaurangen.
Ha en bra fredag, för det ska jag ha tillsammans med min familj!
Kiss and hugs / J.

RSS 2.0