Min 17-årsdag!



Hej!
idag är det en speciell dag, för idag är det min 17-årsdag!
Imorse gick jag upp kvart över fem för att hinna göra iordning mig inför skolan. Ville piffa upp mig lite extra eftersom det är min födelsedag. Hade en vid klänning, tights, klackskor och lockigt hår. Blev ganska nöjd med håret faktiskt. Jag kommer in till huset och hör att min mamma och min bror är vakna. Jag kommer in i rummet och mamma säger: Grattis på födelsedagen, tyvärr får du ingen present idag. (sad face) fast jag visste att jag inte skulle få det.

Jag sitter tillslut på bussen, allt går bra och jag lyssnar på musik. När vi kommer till Tallboda tror jag, så kommer det in en gammal gubbe. Han väljer att sätta sig brevid mig. Okej tänkte jag, varsegod. Sen vid nästa busshållplats kommer det en mamma med en barnvagn. Hon ställer barnvagnen framför mig. Jag tänkte: oj, det här ska bli spännande sen när jag ska ut. Sen kommer vi nästan fram till bussen och jag börjar göra mig redo att ställa mig upp. Men jag tänkte bara greppa tag i mina saker och sen ställa mig upp när bussen hade stannat. Men så blebv det inte. Jag fick gå förbi dom båda medan bussen fortfarande rullare. Med klackskor och en buss som åker samtidigt funkar inte riktigt. Gissa vad som händer. Jo bussen gasar eller vad den gör och jag tappar balansen och dunkar in i dörren på bussen med min stora påse och min tunga väska. Fyfan vilket dunk. Alla titta på mig. Grattis Jessica, du har just gjort bort dig på din födelsedag. HAHAHHAHA! jag skämdes.

Skolan går bra och det är som vanligt, förutom att dom jag känner säger grattis till mig och kramar mig och det uppskattar jag. Det känns jätteroligt att dom vill säga grattis till mig. Och det är ännu roligare när man får en kram på köpet. Jan va gullig och sjöng lite för mig, hahaha. Plus att min klass sjöng för mig på mentortiden. Fick min första present, av mig själv, en tröja som dom som ville i klassen kunde skicka efter. Där det står MP Medieprogrammet Linköping på ryggen. Det var en present från mig till MIG! Det som var lite fränt va att vi fick dom på min födelsedag. Jag ringde min pappa under dagen med, för att säga att jag kommer till honom efter skolan. Han tyckte det var kul och så. Efter en stund säger han: "Just det, du fyller år imorgon va." Jag bah: "Nej pappa. Jag fyller år idag! Jag har varit din dotter i 17 år nu och du kommer inte ihåg när jag fyller" Och pappa bara skrattar i telefonen, hahahaa. Det gjorde min dag, hihii! 

Efter skolan skulle jag ha fikat med Angelica och Alicia. Men syrran mådde lite sådär, så det blev tyvärr inget idag, tråkigt nog. Men får se om hon känner sig bättre på fredag. Måste bara säga att jag ser fram emot mina presenter jag kommer få av mina nära och kära. Om jag får något vill säga.
När jag kom hem så var det en helt vanlig dag. Jag satt vid tvn och typ halv sov. Startade datorn och kolla FB. Så som jag har nu, så har jag 159 st ungefär som har skrivit grattis till mig. Och jag har gillat varenda och skrivit tack på alla. Fick lite skrivkramp. Men vad gör man inte till dom som bryr sig om mig. Eller försöker vara snälla mot mig. Det uppskattas iaf. Vid nio ringde pappa och fråga om jag ville komma ner och städa i restaurangen, på min födelsedag. Men jag tänkte att jag gör ju inget speciellt och jag är ju inte super upptagen heller så jag drog mig ner och hjälpte min pappa. Känns konstigt att jag inte har firat min 17-årsdag. Egentligen är det en helt vanlig dag. Bara det att för 17 år sen föddes jag. Det är inget speciellt med et efentligen, för det föds barn varje minut i hela världen.

Men vill avsluta min dag med att säga: Tack för alla gratulationer på FB, sms, samtal och i skolan. Det uppskattas.
Kiss and hugs/ J.


Bio med Angelica och Nathalie



Hej!
Efter en seg och flummig dag i skolan blev det bio med mina systrar. Det börjar med att Angelica har det lite stressigt och måste fixa massa saker innan hon kan komma in till stan och träffa oss. Så jag och Natha fick gå på stan lite och såklart fanns det massa kläder, skor, smink och sånt som jag vill ha. Men jag tänkte: Nej, jag ska inget köpa än. Jag fyller om två dagar så jag kan vänta lite. Men det blev iaf att kolla i massa affärer och Natha hitta massa snygga skor på H&M som jag kommer köpa lite senare. Det tog hur lång tid som helst för Natha att bestämma sig om hon skulle köpa eller inte. Tillslut blev det att gå där ifrån. Det blev bara en Adidas-tröja. Sen sprang jag och Natha in på Hemköp och köpte en cola, marabou och kexchoklad till Angelica och gick sen till bion där Angelica snart skulle komma. Jag och Natha bestämmer oss för att köpa något gott där. Och det blev en Blockbuster: två stora läsk, en stor popcorn och en stor snaks (baconchips) plus att vi köpte en liten popcornkrydda med, mums. Fan va gott det var. Men gud va ont i magen jag fick. Hade ju inte ätit någon mat innan bion. Så jag mätta mig med popcorn och läsk. Ingen höjdare precis. Hade skit ont i magen, men det är den smällen man får ta.

Sen tillslut så skulle bio börja. Jag kan ju säga att den börjar bra, den fortsätter vara riktigt bra och rolig och den slutar fantastiskt. Den är helt enkelt värd att titta på. Älskar Kristina. Hon va för rolig. Jag ska inte berätta för mycket, eftersom det finns andra som vill se den. Och om jag berättar så blir det inte lika roligt att kolla på den själv. Så köp biljetter för fan! HAHAHAH....

Efter bion skjussade Angelica oss till rese och vi tänkte att vi kunde ta Norrköpingståget, men nehe då. Vi kom till rese halv nio och tåget kom halv tio. Vi kände att vi inte ville sitta där i en timme, så vi ringde våra kontaktrer och blev hämtade. Jag och Natha hade skitroligt på rese medan vi vänta. kom hem ganska sent och jag tänkte att jag kommer vara förbannat trött imorgon i skolan. Men det är väl bäst att jag går och lägger mig när jag kom hem. Kom hem typ halv elva. Så har min dag varit.
Kiss and hugs / J.


Cp dator!!



Hej!
Imorse när jag skulle gå upp var jag, tvungen att vara helt tyst, eftersom jag sov på golvet mitt i hela lägenheten så jag inte väcker dom andra när mitt alarm går och jag gör mig iordning. Men som tur var så hade jag det mesta vid toaletten så jag störde dom inte så mycket. Sen blev det att gå till bussen, men jag kände att jag inte ville gå till den busshållplatsen som jag brukar, för att dom håller på att gräva där och jag vet inte om man får gå där. Så jag gick till stationen och gick på bussen där. Blev att sitta brevid Natalia för fvrsta gången på 2-3 månader. Länge sen hon och jag prata. Har mest bara sagt hej på bussen eller i skolan.

När jag kom till skolan hade vi svenska och vi skulle vara i grupper pch göra en analys om en novell som vi fick läsa. Att läsa noveller är tråkigt. Och det är ännu tråkigare att skriva en. Vet liksom inte vad man ska skriva. Efter svenskan hade vi Expo, där jag blev förbannad på allt och gav upp många gånger. Plus att vi satt och prata om något. Och helt plötsligt säger en viss person någonting, där allt tjafs börjar, och hon sa tillslut att: vi disskuterar inte det här, jag blir bara förbannad. Och då sa jag högt för mig själv:  öppna inte käften då. Det var du som började prata om det. Sen skulle Daniel börja prata och fråga massa, som vanligt. Jag hatar när min klass disskuterar massa saker. Det är så barnsliga och onödiga disskussioner som kommer fram precis hela tiden. Efter att vi har haft Expo var det lunch och hela den här veckan har vi behövt matkort och igår och idag behövde vi dom inte. Onödigt att ha matkort, HALLÅ! Sista lektionen var Mediekommunikation med Anders och jag tänkte, snälla inga datauppgifter. Och det blev det inte. Han prata om Ljunkan-dagen istället. Nice! Men det värsta är att alla i klassen måste vara där. Ta hand om 9:orna som kommer med sina familjer. Dom ska få prova på massa saker.

Efter skolan kom pappa och hämtade mig. Han var och hämta min lillebror på skolan och då tänkte jag att jag kunde åka med dom istället för bussen. Det blev att äta på La Kantarell efter skolan, vilket var gott, men jag var inte så jätte hungrig, men jag åt! När vi hade ätit klart åkte vi till en affär där man köper varor till restauranger. Sen var det bara att åka hem. Men lillebror tjata om glass, så det blev en Pigelin. Men pigeliner ska vara gröna och min var vit! Men den smaka som den skulle. den hade bara inte färgen.

Det tog lång tid att skriva det här inlägget för att pappas dator är trasig. Tangentbordet är helt cp. Trycker jag på s, så kommer w framför. Vad jag än trycker på så får man en extra bokstav eller symbol.
Kiss and hugs / J.


Sale no mobarak!

Hej!
Klockan är 00.00 på natten och nu är det ett persisk nyår, så Sale no mobarak allihopa. Det betyder Gott nytt år, för er som inte förstod, haha. Det som är på bilden är några några saker som ska vara med på persisk nyår. 7 saker som börjar på (S), och jag kan inte namnen på dom, men så är det iaf.

Ja, då var väl det över, ska snart sova. Har skola imorgon, men jag har sovmorgon. Tar tåget in tillsammans med finaste Aliz!
Kiss and hugs / J


Stockholm, Arlanda!



Hej! Skulle ha srivit igår, men jag är väldigt försyld så jag hade inget energi för det. Jag var för trött för att göra ett inlägg. Men nu ska jag skriva om min lördagsmorgon fram till kvällen.

Morgonen började med att jag gick upp vid halv sex, sex på morgonen och skulle göra iordning mig. Pappa, Roya och jag skulle till Sthlm. Det tog ett tag innan pappa och Roya gick upp. Jag var tvungen att tjata på dom, haha! Sedan kom vi äntligen iväg och jag somnade typ direkt när jag satte mig i bilen. Vi hade ett riktigt fint väder, inga moln på himlen, bara en sor varm sol. När vi kom till Nyköpingbron så stannade vi och köpte något att äta. För min del blev det en Fanta med smak av Äpple, Björnbär och Hallon och en Chokladmuffins, den var lite hårt på toppen, mn den var god! Det jobbiga med hela resan var att jag var ganska förskyld, jag hade ont i halsen, lock för öronen, kunde inte öra så mycket och jag va snorig. Så jag kände mig ganska otrevlig. Efter att ha suttit i bilen i yttligare 2-3 timmar så kommer vi frm till Arlanda och kommer in och kollar när flyget landar. Dom två iraniern som vi skulle hämta skule landa med planet fem över tolv. Och jag tänkte att då borde dom komma snart. Men det tog nästan en timme innan dom kom ut. Jag blev riktigt uttråkad. Jag hade ingen aning om hur dom såg ut, det enda jag visste var att det var en man och en kvinna. Och dom var jättetrevliga. Det jobbiga är att jag inte kan prata med dom, eftersom dom bara pratar persiska. Efter att vi hade hämtat dom på flygplaten åkte vi till Kista Galleria och kollade lite i affärerna. Den första affären vi kolla i trodde jag att vi hade kommet till Hippi-världen. Fanns konstiga kläder, så som hippi-kläder såg ut förrr. Men jag hitta faktiskt en klänning där inne som var ganska fin. Och så hitta jag en väska som jag ville ha, den på bilden, den fanns i blå med tror jag. Väskan kosta 5-600 kr. dyr affär. Sen gick vi in i en skoaffär där det nästan bara fanns extremt högklackade skor och då menar jag extremt. Mensnygga var dom. Jag hitta några som jag ville ha, dom var skitsnygga. Skorna på bilden. Efter att ha kollat i affärerna gick vi till alla olika restauranger som fanns på ett ställe, man kan äta, italenskt, persisk m.m kan inte komma på jmer. Kollar inte så noga på vad restaurangerna heter. Den enda maten jag äter där är persiskmat. I love it! Det finns inte så mycket mer att säga, så jag avslutar mitt inlägg från Sthlm nu.
Kiss and hugs/ J.

Jobbig fredag!



Hej!
Jag vaknar vid halv sex av mitt alarm på mobilen, sedan kollar jag ut genom fönstret med mina trötta ögon och får se MASSA SNÖ där ute. Jag tror jag sprängs. Jag var så glad för att snön snart var borta och så kommer det här. Det är inte okej! Hela kisa är täckt med snö. Det enda man ser för färg är vitt. Fyfan för det här. Jag som började få lite ont i halsen redan igårkväll och så vare detta väder jag skulle ut i dagen efter. Så det blev att ta på sig halsduken för att inte bli värre än vad jag var.

Jag kommer till skolan och jag och Jossan får snabbt höra av Nathalie att hon inte mår bra och kommer inte til skolan. Både Ellinor och Nathalie var borta och det var idag vi skulle börja filma våran film som vi har suttit och bestämt. Vilket jag var så taggad inför. Men eftersom huvudpersonen Nathalie inte var med och kamerakvinnan inte var med så gick allt åt helvete. Vi kunde ju inte spela in några scener. Jo juste, vi kunde bara filma en scen, inget annat. Resten av lektionen kollade vi på andra elevers filmningar som fanns kvar i kameran som vi hade. Efter det satt vi bara och prata med varandra och med Classe, våran lärare. Han berätta om hur det var och vad han gjorde när han jobbade på radion.

Vi hade naturkunskapslabb imorse och jag och Jossan skulle jobba tillsammans, vilket vi alltid gör. Och så säger Christer, våran lärare, att Daniel kan vara med i någon grupp, eftersom vi skulle jobba i par och Daniel inte ingen att vara med. Så då säger Christer att han kan vara med oss. Och jag tänkte: NEJ! Och Daniel själv säger nej, jag är själv. Men efter 2 sekunder ändrar hn sig och säger, jo jag är med dom. FY säger jag bara. Han gick mig på nerverna. Vi fick en liten jobbig disskussion han och jag. Och jag HATAR verkligen disskussioner. Jag blev tillslut arg och skutade prata med honom och var inte på humör.

Jag var på väg hem, äntligen. Allt gick bra från Lkpg till Rimforsa, jag sov och lyssnade på musik, vilket jag inte hörde så mycket av eftersom jag sov, haha. Sen när vi kommer till Rimforsa så går det på människor där, fine. Det är såklart helt okej. Men det är fan inte okej att han "handikappad" något var inte rätt med honom iaf, inget illa menat nu alltså. Han var ju inte en liten kille heller. Han tog ju halva min plats. Jag tänkte : Hallå, det finns väl för fan fler ställen i bussen, måste du sitta här. Och jag skojar inte. Han var så sjukt jobbig. Han satt och kollade på mig i ögonvrån precis hela tiden. Så fort jag gjorde en liten rörelse så kom den snabba blicken på mig. Assa shit, han var läskig. Jag var så jävla nära på att byta plats på grund av honom. Men jag hade inte lyckats, för han var en stor kille och det fanns inte mycket plats att gå förbi honom. Jg låter kanke dum nu. Men jag blev arg. Det finns högst 30 platser till i bussen och han väljer att sitta brevid mig. IDIOT! Plus att han hade med sig en annan kille, som verkligen hade ett handikapp. Det hörd man och förstod man. Han satt och pratade mellan våra säten och sedan hör jag hur han brevid mig vänder sig till honom och säger: Petar du på mig? aa säger killen bakom. Sluta med det! säger han brevid mig, med hög röst. Sen blev det tyst på dom båda. Sen, när jag skulle trycka på stopp-knappen för att gå av, så måste jag höja min arm såklart, annars går det inte att trycka. Men nä jag höjer min arm, vad gör han brevid mig tro? Jo han följer min hand när jag höjer den och när jag sänker den. Sedan kollar han på mig. Fan va irriterad jag blir på såna människor. Jag klarar inte av sånt. Under hela den kvarten mellan Rimforsa till Kisa har han koll på mig. He's nasty! Ja, det var min fredagseftermiddag, ha en bra kväll medan jag ska äta min kebabpizza snart!
Kiss and hugs / J.

Idol 2012?


Jag hörde för ett par dagar sen eller om det va någon vecka sen att min bästa vän prata om att vara med i Idol 2011. Jag tycker verkligen att hon ska söka. Jag hade gärna följt med henne, men det var tydligen många av hennes vänner som fick den chansen, tråkigt nog. Men jag får väl önska henne all lycka, om hon tar den här chansen. Jag ger allt mitt stöd till dig gumman.

Själv hade jag Idoltankar redan förra året tror jag det var. Jag har kollat på idol i många år och fick själv tankar om att någon gång söka till idol. Men det värsta är att jag inte gillar att stå framför människor och sjunga, Jag gjorde det när jag var mindre, men då sjöng jag i kör. Det är en helt annan sak. Nu i det här läget gäller det helt solo. Det skulle bli väldigt spännande att få komma dit och träffa på den här chansen, att kanske vara med i idol och kanske vara så bra inför juryn och gå vidare. Men jag vet inte om jag vågar. Jag känner ju redan nervositeten bara vid tanken. Men OM...jag skulle söka till idol, så skulle jag nog göra det nästa år, 2012. För jag känner att jag inte har mod eller en riktigt ren röst till det i år. Måste öva lite och hitta bra låtar som jag kan öva till.
Övning ger färdighet, det är mitt motto!

VAD TYCKER NI? SKA JAG SÖKA TILL IDOL 2012?
Kiss and hugs / J.

Utvecklingssamtal



Hej!
När jag vaknade av mitt alarm på mobilen tänkte jag bara: NEJ!!, jag vill inte till skolan. Men jag har alltid varit en sån person som skiter i om jag är lite små sjuk eller förskyld, jag går till skolan ändå. Jag har nästan aldrig skolkat och det är jag glad över. Jag får min utbildning. Även om jag inte gillar lektionen går jag på den ändå, ibland går jag kanske hem men det är inte så ofta.

Hade ett engelska prov i måndags och det gick sådär, jag skrev på det mesta, men jag vet inte riktigt om det är rätt svar. Jag tror det kanske lutar lite åt ig, tråkigt nog. Men jag vill såklart ha ett g. Och så hade jag ett svenska prov idag. Satsdelar är band det svåraste man kan ha prov på. Jag har tillräckligt svårt att plugga och få in läxor och prov i huvudet, men det här var extremt. Det gick sådär, blanda ihop tyå allt, får se om jag får rätt på något. Det här provet lutar också mot ig, men får se.

Efter skolan hade jag utvecklingssamtal. Jag tycker det är helt okej med samtal med min mentor. MEN...jag gillar inte när det är lite problem som kommer fram. En sak visste jag och en annan sak förstod jag redan. Det första var att jag har ig-varning i engelska. Och det förstår jag till 100%, för jag vet att jag har svårt med engelska. Men sen så har jag typ ig-varning i en til sak, nämligen matte! Min mattelärare har inte sagt till mig att jag har ig-varning, vilket jag tycker är svinit av honom. Det är ju bra om jag får veta det. Visst, jag vet att mina provresultat inte slutade bra, jag har fått ig på alla. Juste, fick tydligen g i en av matteproven, hur det nu gick till. Men nu MÅSTE jag bara göra de andra 3-4 proven i peddan, plus att jag kanske ska göra engelska proven i peddan med. Jag vill verkligen klara engelskan och matten, jag vill inte fortsätta med samma i 2an sen, eller vad min mentor sa. Men jag får väl önska mig själv lycka till och hoppas att det blir bra innan jag slutar 1an!
Kiss and hugs / J.

Umgicks med Angelica och Alicia <3


Subway macka!


Sötnosen Alicia


Angelica och Alicia + bebisen i magen

Hej!
Vaknade klockan tio imorse, vilket inte vr så bra. Skulle ha gått upp vid nio ist. Tåget gick ju tio i elva, så jag hann inte äta någon frukost. Men det gick bra, jag hann med det jag skulle, förutom frulle då. Min bror skulle bli hämtad av min mamma, men som vanligt försöker hon komma på en massa saker så att min bror kan åka med mig in till Lkpg. Och på grund av henne så blev det jätte stressigt. För att min bror skulle precis duscha och vi hade inte ätit och jag fick panik. Min mamma försöker alltid komma undan för att inte hämta min bror. Om jag ska in till Lkpg ller om Natha och Johannes är här och ska åka hem på söndagen så försöker hon alltid med att fråga om inte han kan åka med. För att hon ha ont eller något. Såna jävla dåliga ursäkter. Fan va trött jag är på henne....Men iaf, vi kom in till rese och fick vänta på mamma och bengan som vanligt. Sen kunde jag, syster Angelica och min systerdotter Alicia dra oss in till Gränden och hitta kläder till Alicia. Efter att vi hade hittat tröja och byxor till henne gick vi och kolla lite på klädaffärer där vi kan handla. Då hittade jag två par jeans inne på Cubus som bara kostade 50 kr st. Så det blev 100 kr för två jeans. och båda byxorna kostade tidigare 500 kr. Snacka om fynd. 450 kr billigare. Efter detta fynd kurrade det i magen på oss och vi bar oss vidare till Subway. Första gången jag äter där i hela mitt liv, konstigt va? borde ha ätit där för länge sen, men nej. Fan va goda mackorna är där, mums!

Efter dom goda mackorna tog vi bussen hem till syster och kollade lite på gamla kort på när vi var små och så, trevligt med lite skratt! Efter en stund blev det att dra mig till bussen och åka till rese. Medan jag satt i bussen kom det in tre-fyra killar som inte pratade svenska och deras kort funkade inte, busschaffören var utländsk och blev sur och kunde inte prata engelska med dom, så en kille som satt i bussen hjälpte till och killarna fick åka med bussen trots allt. Plus att en av killarna fråga om han fick sitta brevid mig, även om jag knappt hörde vad han sa, lyssnade på musik samtidigt. Försökte många gånger lyssna på vad för språk dom snacka, men ja kunde inte komma på det. Men den bussresan gick bra, sen var det bara att gå direkt till tåget när man var framme på rese. Den resan gick också bra. När jag kom hem var det dags att äta god mat och sen blev det TV-dags. Först Solsidan, Time Out och just nu kollar jag på Big Brother. Borde plugga till engelska provet som jag har imorgon, men lär inte kunna det ändå. Får plugga på tåget imorgon. Hoppas Katerina åke ut.
Kiss and hugs / J.

Vinnaren 2011: Eric Saade!


Vinnaren: Eric Saade <3

Ljud från datan & bild från TVn!

Hej!
Satt nyss och kollade färdigt på Melodifestivalen. Rätt person vann, men det hade gått lika bra om Danny vann. Båda var så himla bra. Heja Saade! Något som gjorde mig irriterad var att två av låtarna som spelades ikväll lät precis som två låtar som redan finns. Eller alltså melodierna finns ju redan, så låtarna var dåligtgjorda. Dom låtar jag syftade på var: Swingfly - Me and my drum och Nicke Borg - Leaving home. Får man ta melodier som redan finns? Det tycker inte jag att man ska få göra. Men men, det är inte jag som bestämmer.

Måste bara berätta det att vi inte har något ljud på 1an och 2an, så jag var tvungen att starta SVT play på datan och höra ljudet därifrån och kolla på tvn samtidigt, hahha väldigt lyckat. Men det funka iaf.

Idag har jag inte gjort så speciellt mycket. Gick upp vid tolv, duscha, plugga och kollade på Melodifestivalen för en stund sen. Annars har jag bara tagit det lugnt, wundervart! Blir att sova snart och ladda til imorgon. Ska in till Lkpg och träffa syster Angelica och hennes dotter Alicia, plus bebisen i magen, mys!
Kiss and hugs / J.

Bildmixaren Jessica!

bildmix, det fixa jag!


Lyxmilkshake & chilicheese!


Hej!
Det var segt att komma upp ur sängen imorse. Men tillslut ko jag och Natha upp. Trodde att vi skulle missa bussen. Vaknade ju sent, hittade inte kläder som jag kunde ha på mig, hade inte packat min väska som jag skulle ha med mig till pappsen. Men det löste sig som tur var.

Dagen börjar med att vi har rörlig bild med Classe, fast vi egentligen skulle ha svenska. Men den här dagen blev ändrad. Vi började med att ha rörlig bild, där vi ska filma en saga, där en är berättaren och ska läsa till "tittarna" samtidigt som hon/han blev filmad, två kameror filmar bilderna som tillhör sagan. Och sagan heter Tomtebo barnen. En gammal klassiker, hahaha! Det är många som måste hjälpa till med att filma det här. Först har vi berättaren, två stycken som byter bilderna som blir filmade, tre kameramän, vid det här tillfället "kvinnor", bildproducent, bildmix (det jag var idag), ljudmix och något mer, minns inte allt. Men det är jättekul. Jag var ju bildmixer och det var jag som bytte bilderna som skulle vara med i inspelningen. Men...vi måste göra oom precis allt på måndag, för att vi hade inget ljud på när vi spelade in. Vilket vi märkte när vi skulle lyssna på det. Det var Astrids fel, hahaha! Men det är helt okej för mig, för jag vill gärna vara bildmixer igen. Det tyckte jag var askul.

Efter att ha haft rörlig bild i ungefär en timme var det dags att gå till Elsas teater eller vad det hette. Någonting med Elsa iaf. Vi skulle iaf kolla på en teater. Den var helt okej. Den enda jag tyckte var rolig var "Lasse", han spelade ADHD-Lasse, farmor och en dektetiv. Minns inte namnet. Jag satte mig brevid en jobbig kvinna, hon satt och stampa med sina klackskor i golvet och höll takten till musiken. Vilket var irriterande, eftersom det skaka på hela våran rad. Och kvinnan satt och skratta åt allt med. Det var ju inte alltid så roligt som hon tyckte. Men som sagt, teatern var helt okej. Sen var det bara att springa tillbak till skolan och äta mat, vi var skithungriga. Hade ju inte ätit någon mat innan vi gick dit. Fy, det var inte okej. Vi fick sluta vid ett ungefär, efter teatern. Men det blev att springa till skolan typ. Blev att äta lite wokade grönsaker med nudlar.

Efter skolan kom pappa och hämta mig. Då åkte vi till Max direkt och åt mat. Men jag var inte speciellt sugen på hamburgare, eftersom jag hade ätit precis. Men det blev en jordgubb lyxmilkshake och chilicheese, mums! Annars ikväll har jag inte gjort så mycket. Kollar nu på Let's dance, sen blir det Parlamentet och kanske göra en skink, ost, räk alla Jessica sallad eller något på det. Hade bra!
Kiss and hugs / J.

Norrköping med Medie-eleverna





Hej!
Imorse åkte jag till skolan från Finspång tillsammans med Natha. Sen kom vi tillslut till skolan och jag kom lite sent, på grund av att bussen jag åkte kom till skolan vid tio över åtta. Men jag hade inte missat så mycket som tur var.

Sen efter den lektionen hade vi naturkunskap, men vad händer? Jo lilla Per Henrik är inte i skolan, eller han kom inte till lektionen, så vi gick efter en kvart. Så då fick vi en timmes rast och sen var det lunch. Maten var okej. Chilisoppa va det. Blev varma mackor till det, funka perfekt.

Efter lunchen skulle vi, alla som går i Media, 1or, 2or och 3or plus lärare åka till Norrköping och kolla på någon mässa typ. Där elever har skapat små företag och visst det är kul att dom har gjort det. Men hur kul är det att kolla på sånt? Det tog ungefär en halv timme för oss att åka dit, okej fine. Men sen tog det typ bara tio minuter en kvart att kolla på alla små företag. Sen kände jag att jag var färdig. Då ville jag hem, för jag hade en sån elak huvudvärk sen imorse. Men det blev ju bara värre, eftersom det var tusentals elever från olika skolor som var där och skulle kolla. Jag och Jossan hitta ju en snygging, som vi mötte på flera gånger, haha! Sen såg man ju andra snyggingar med, men det är ju en annan sak. Jag mötte på Johanna och Ellinor som gick i min klass i 9an. Jättekul att få träffa dom igen, har kanske bara träffat dom en eller två gånger efter att vi hade slutat 9an. Helt sjukt att man inte ses oftare. Träffade också på Jessica, Emelie och Alex som också gick i min gamla klass. Trevligt måste jag säga. Åkte i den bussen som är på bilden med, hahaha. LHC!

Sen kom jag äntligen hem och vi satte igång med maten, samma som jag och Natha åt igår. Då jag höll på att spy, hahaha! Fick nästan den känslan igen. Men jag klarade mig som tur var. På bilden ser ni när jag steker fläskytterfilé. Nu blir det att avsluta inlägget med att säga godnatt och sov gott.
Kiss and hugs / J.


Donken





Hej!
Idag efter skolan åkte jag till min syster i Finspång. Eftersom vi har studiedag imorgon så passade vi på att hittta på något skoj tillsammans. Och eftermeddagen börjar med att vi ringer några kompisar och är med dom och köper klass, snickers och marsglass. Love it! Sen lite senare på kvällen, typ åtta eller något, åker vi till Norrköping och tar en runda där. Sen bestämmer vi oss för att äta på donken. Och jag var skithungrig, så jag beställde två cheesebugrare, två små pommes och en liten läsk. Snacka om fet. Men det var väldigt gott, hahaha! Efter det var det dags att åka hem till Finspång igen. kompisarna gick hem och vi gjorde iordning oss till sängs. Men det blev en film innan vi somna. Eller Johannes kolla på filmen. Natha somna typ direkt och jag kollade en fjärdedel av filmen. Blev skittrött. Snacka om att det behövdes en ledig dag. Kände att min kropp var riktigt sliten. Men ha en fortsatt bra dag.
Kiss and hugs / J.


Missa nästan tåget

Hej!
Idag har dagen bara varit seg och jag ville hem så fort som möjligt. Jag trodde att jag skulle få stressa mig till skolbussen efter att jag hade slutat, men vi fick sluta tidigare så jag fick bara vänta på Natha mycket längre. Tyvärr kunde hon inte sluta tidigare, så jag missa skolbussen. Ellinor ringde mig när hon och dom andra var på den bussen och reta mig för att jag missa den. Men tillslut hade min syster slutat och det fick bli att ta bussen som gick tio över. Vi kollade och täkte ta skolbussen som också gick tio över och som går direkt till rese, men den bussen kommer inte vid den tide, så vi var tvungna att ta 11:an och åka igenom stan. Så jag fick värsta paniken för att jag trodde att vi skulle missa tåget som vi skulle hinna med, som gick 23 över fyra. Tillslut kommer vi till rese, klockan kanske var 16.21 eller 16.22 och vi hade bara någon minut på oss att hinna med tåget, så vi sprang allt vi hade från bussen. Och den bussen som ta var i stannade ju långt ifrån trappen som vi skulle springa ner för. Så det tog ju ännu längre tid. Men när vi skulle springa till trappen, var den smartaste vägen att springa närmast tågrelsen, men då kommer en man och går framför oss så att jag och Natha håller på att ramla ner på relsen, jävla idiot! Men vi klara oss, med paniken i halsen. Sen sprang vi ner för trappan, under tunneln och upp för en jävla trappa med. Det gick i slowmotion att ta sig upp för trappen och vi hade en sån tur när jag närmade mig toppen. Kvinnan som stod utanför för att kolla så att alla är inne på tåget såg mig och skratta åt mig är jag kom flåsande och helt sönderspringen. Kunde knappt gå upp för de tre trapporna in till tåget, hahaha! Det sista som var kvar innan vi kude slappna av och njuta av resan va att hitta platser. Assa shit va jag var andfådd och hade svårt att andas. Sacka om dålig kondition jag har. Sen var det bara att njuta av tågresan hem. Snacka om en katastrofdag! Nemen ha en bra dag ni andra så hörs vi snart igen.
Kiss and hugs / J.

Flum

Hej!
jag känner att jag måste lägga in dom här bilderna, jag gör ett inlägg när jag kommer hem.
Kiss and hugs / J.

Shopping i Norrköping


Mössan!


Röda t-shirten!


Svarta cardigan!


Blåa skjortan!


Byxorna!


Utlänskt godis!


Svarta ringar!

Hej!
Idag är det lördag och jag, mamma och Natha var i Norrköping och shoppa lite. Jag hitta massa och är helnöjd! Mamma och jag började åka till Noppköping och allt hade gått bra så länge, men när vi kommer in till Norrköping gick det väl lite mindre bra. Visst har man varit där många gånger, men måste man komma ihåg vart man ska åka då? Det gjorde inte vi iaf. Jag sa till mamma "åk dit, åk dit", men vi åkte bara fel hela tiden, hahahh! Men tillslut kom vi fram till station och hämta Natha. Sen var det bara att åka till Hageby och börja shoppa! Mamma har aldrig varit i Hageby, så man fick ju guida henne dit. Men det gick väl sådär, vi åkte yttligare lite fel men kom fram iaf. Man måste faktiskt inte kunna alla jävla småvägar i Norrköping!

Nu ska jag berätta vad jag köpte och vart jag köpte dom: Mössan är köpt på Cubus, T-shirten, Cardigan, Skjortan, Jeansen och Ringarna är köpta på Gina Tricot och Godiset är köpta på MatMix eller vad det hette, för dom som ville veta. Jag kan berätta vad det är för godis jag har köpt. Det som är i askarna är ungefär samma sak som salta pinnar, fast dom är inte salta. Det är som ett kex med choklad, jordgubb och banansmak på. Jag har bara smakat choklad och dom var jätte goda, så jag köpte mer. Just det, köpte, eller mamma köpte någonting som heter Quick Knit, som man kan typ sticka strumpor, halsduk och sånt. Och det går snabbare med den här, prova den när jag kom hem och det var lättare, snabbare och väldigt roligt. Det går väldigt fort att sticka. Vi åt varsin stor räkmacka mamma och jag. Natha åt en liten. Mamma betala! HAHA lyx.

Sen tyckte vi att det räckte för oss att vara i Hageby så vi drog oss till stationen igen och skulle lämna Natha där. För Johannes, Nathas pojkvän och hans kompisar skulle komma och hämta henne. Allt gick bra...tills dom hade åkt iväg. Vad händer? Jo, mamma ska backa och backar in i en stor, stor sten som står som "prydnad" vid parkeringen. Vad hände med bilen? Jo, det blev märken. Grattis mamma, du förstör din bil bara mer och mer. HAHAH! Fail mamma.
Kiss and hugs / J.


Individuella valen





Hej!
Idag vaknade jag och Natha tio över sex och vi skulle börja gå till bussen halv sju, så jag fick lite bråtton att sminka mig, ta på mig kläder och fixa håret, men jag hann att fixa allt på en kvart så jag hade fem minuter kvar. Men det blev ändå stressigt. Men vi hann med bussen som tur var.

morgonen börjar med att Ellinor är tillbaka i skolan igen, nice! Kul att se henne igen. Det börjar med att vi har naturlabb på morgonen och det var ganska kul, fick kolla i mikroskop och kolla mögel och sånt. Det var lite äckligt, men också väldigt coolt. Efter labben hade vi rörlig bild i två timmar, vi ska börja göra en berättelse ungefär, eller vi ska ha en som är berättare, som ska läsa boken, vilket Josefine och Ellinor valde mig att vara, får se hur det blir med de. Och så ska vi visa bilder som tillhör boken med. Det verkar vara ganska kul och hoppas det går bra bara. Sista lektionen hade vi Anders Trygg och det var helt okej, vi satt bara och "lyssna" på honom. Alla satt och sov medan han prata, elakt. Okej inte alla, men nästan alla.

Sen kom jag hem och jag var tvungen att välja mina individuella val som måste vara klar till idag, efter 00.00 inatt är det försent, men....jag har valt. Det blev Bild och form, frisör och mode sömnad. Hoppas det blir bra val och att dom är på skolan. Vill lixsom inte hoppa fram och tillbaka till olika skolor. Men det ska nog bli bra. Man var ju tvungen att välja reservalternativ, om man inte kan komma in på de kurser man har valt, så jag tog Matematik B som reserv. Hitta inget annat bra. Nu ska jag sova, ska åka till Norrköping och shoppa med mamma och Natha imorgon!

Just det, måste bara berätta att det är jag som har gjort de där med kiwin på bilderna, och så har jag tagit bilderna själv. Fint va?! (happy face)
Kiss and hugs / J.


I Love IMac

Hej!
Imorse vaknade jag av mitt alarm som vanligt, men jag ville bara fortsätta sova. Jag hade ingen ork att resa mig upp. Men så gick alarmet igång igen. Men jag kom upp tillslut. Innan jag och min syster skulle gå till bussen blev det kaos där hemma. Jag hann inte äta men jag hann att göra mina knäckemackor och jag fick ta med mig dom till skolan. Ska äta dom efter den här lektionen. Är jättehungrig.

Just nu har jag Madiekunskap som är slut om tio minuter, så jag måste skriva klart detta inlägg snart. Efter denna lektion har jag naturkunskap, sen lunch, sen estet och sist engelska. Hoppas den här dagen är över snart. Vill hem och vila upp mig. Känner träningsvärken i magen idag, hahaha! Ha en fortsatt trevlig dag.
PS: det är en sån här dator som är på bilden som jag sitter vid nu och skriver på varje dag. Fett nice.
Kiss and hugs / J.

Gymmet

Hej!
Imorse var jag hur trött och seg som helst. Orkade verkligen inte gå upp, men jag var tvungen att dra mig upp, kunde knappt öppna ögonen. Men jag får väl skylla mig själv om jag går och lägger mig halv ett. Iaf, hade rörlig bild på morgonen och det var helt okej. Lite jobbigt med alla onödiga diskussioner om precis allt, blev ännu jobbigare nör jag var så trött. Efter det hade vi metortid som alltid är tråkigt. Sedan lunch, som var äckligt...inte okej. Efter den äckliga lunchen hade vi matte och jag jobba idag, yay! Och sista lektionen var det estet. Fick sluta fem minuter tidigare för att kunna hinna med bussen. Det var så skönt att få komma hem, hade en hemsk huvudvärk.

Sen var det bara att vänta på att Natalia skulle komma hem. Hon frågade imorse vid bussen om jag ville gymma med henne på kvällen. Klart jag ville gymma, det är inte så ofta jag gör det. Okej, jag gör det aldrig. Tror det är första gången eller nåt. Jag är ganska lat av mig, men jag kände att jag bara var tvungen att göra det här. Jag jobbade stenhårt, kände i slutet att jag behövde vätska. Skulle ha tagit med mig vattenflaskan från början, ist för att hämta den på slutet. Dumt av mig. Men det blev att köpa det som är på bilden efter tränings passet. Annars hade jag varit sjukt trött nu, kanske till och med hade sovit för länge sen, hahaha. Det var iaf en underbar känsla efteråt. Nu ska jag kolla lite på Big Brother och sen blir det nog att sova.
Kiss and hugs / J.

Mars månad!



Hej!

Det är en ny månad och det känns som att det var länge sen jag skrev på bloggen, jag är en dålig uppdaterare. Men ska försöka skriva lite oftare. Det blir nog mycket skrivande när jag sitter i skolan.

Idag har jag varit i skolan, hade idrott på morgonen och fick många hårda bollar och sparkar på både ben och fötter när vi spelade fotboll, sen bytte vi till lite mer ansträngande grejer. Göra armhävningar och samma mer. Men det gick bra faktiskt, kämpade som fan och gjorde nog lite för mycket på varje station. Men det är bra träning. Får se imorgon om jag kan komma upp från sängen. Efter det hade vi naturkunskap, vi fick tyvärr inte tillbaka våra prov, vilket alla typ ville ha tillbaks. Fan inte okej! Sen var det matte och sist svenska. Gud va skönt att åka hem sen. Orkade verkligen inte att vara kvar i skolan. Men...jag klara mig.

Jag måste säga att MARS är den bästa månaden av alla månader, det lät skumt att skriva så. Men det lät helt rätt, hahha!

Nu sitter man här med datorn i knät och skriver på bloggen och kollar på tv, tillsammans med två sjuklingar som sover på båda mina sidor. Känns verkligen kul att umgås med dom....not! hahaha. Nu blir det kanske att äta något och kolla på lite serier och sen är det väl dags att sova sen. Ha en fortsatt trevlig tisdag.
Kiss and hugs / J.

RSS 2.0