Frisbee-orgentering!




Hej!
På morgonen smsade jag några tjejer i klassen och fråga om dom ska vara med på idrotten, men det skulle dom inte, så jag fick vara själv. Eller jag hitta ju en vän jag kunde vara med på orgenteringen. Och det var ganska kul faktiskt. Men jag tror inte att tjejerna skulle tycka det skulle vara så kul.

Efter idrotten hade vi typ tre timmars håltimma och satt och vänta på att Natha skulle sluta. För jag orkade inte vänta på att svenskan skulle börja, vi ska bara kolla på en dålig film, och det palla jag inte. Så jag åkte hem ist. Blev att sckteeka i solen en stund, så nu har jag fått lite färg på kroppen min, hahaha!

har precis färgat mitt hår GRÖNT! nej, såklart inte. Det blir brunt! Ska snart gå och tvätta det och se så att resultatet blir som jag ville. Men ha en fortsatt trevlig tisdag.
Kiss and hugs / J.


30 st sura sockerbilar i munnen?




Hej!
Idag hade vi foto och då skulle vi fixa det sista med våra bilder som skulle sitta i korridoren. Själv tycker jag att det blev skitsnyggt! Så nu kommer jag att sitta i korridoren över sommarlovet. Man kan tro att jag inte vill lämna skolan. Men det ska bli skönt att ha sommarlov snart, sedan börjar man ju 2an ist. Underbart!

Sen när jag satt och vänta på bussen hem med min syster så tar hon fram en påse med bilar och vill att jag ska kolla hur många bilar jag kan få in i munnen. Jag fick in 30 st, kunde kanske ha fått in mer. Men en bil gled ner i halsen så jag höll på att spy, så jag fick spotta ut alla. Ni har ju bilderna som bevis, hahaha!

Träffade Linus på kvällen en stund, väldigt trevligt måste jag säga. Har ju bara åkt buss och tåg med honom. Men vi bestämde en träff vid vägen och sedan gick vi till honom och han visa hur han bodde och tvärtom.
Hade bäst!
Kiss and hugs / J.


Mors-dag!



Grattis på mors-dag älskade mamma! <3

Kiss and hugs / J.


Bilträff i Lkpg!





Hej!
Efter att vi hade varit i Vikingstad så hoppade jag och mamma in på affären och handla lite. Då ringer min Natha till mig och frågar om vi är hemma och så, sedan frågar hon mig om jag vill hänga med på bilträff vid kl sex. Och det är klart jag ville.

Sen, innan Natha, Johannes och Kirre kommer så ringer hon och frågar om vi har glass hemma och säger att, om ni bjuder på glass så har vi med oss något till glassen. Och dom hade med sig jordgubbar, fyfan va gott! Fast jag fick inte så mycket glass, för min bror ville ha typ allt mitt, så jag åt nästan bara jordgubbar. Men jag klagar inte, det var godare, haha. EFter glassen stack jag ut till stugan och fixa mig lite innan vi skulle åka.

När vi kommer in till stan (Rusta) så fanns det inte många som var där, så vi åkte och åt så länge. För mig blev det Milkshake och Kycklingvingar, mums....fast inte att äta tillsammans. Sedan åkte vi till träffen och många hade kommit.

Efter en stund gick jag och Natha in till Maxi för att hon ville köpa något. När vi kommer in så kollade vi först på smink och jag ville kolla på ett rosa nagellack som kanske var i samma färg som min mobil, så jag skulle ta upp den och kolla på den. Men då slog nagellacket i en plastkant som var ovanför nagellacket så jag tappade skiten i golvet och den gick SÖDER! Jag bara såg hur färgen kom på några varor, hihi....men jag märkte inte att det kom på mina byxor och mina skor. Det märkte jag när jag åkte hem, hahahah. Så nu har jag rosa prickar på skorna. Inte alla som har. Jag hade sånt dåligt samvete efterår. Me n som tur var så kom det precis en personal så kunde säga vad som hade hänt. Kunde ju inte bara ha gått därifrån. Det är ju elakt. Men hon sa bara: men jag kan fixa det. Sedan ringer hon en anna personal och klagar och frågar hur hon ska få bort det. Hon snacka säkert om mig, hahha! Fyfan...

Avslutar med att TACKA så mycket för att jag fick hänga med på bilträffen, jag hade jättekul!
Kiss and hugs / J.


Vikingstad cup!







Hej!
Gick upp halv åtta imore och åkte sedan vid halv nio till Lingheden och träffade resten av min lillebrors lag för att sedan kunna samåka till Vikingstad. Jag minns inte vilka min bror spelade mot, det gick bra för honom. Första matchen blev 2-2, andra matchen blev 2-0 till min brors lag (Linghem) och sista matchen blev 2-2. Måste säga det att jag är riktigt stolt över min bror, han var jätteduktig. Han va både forward och målvakt. Målvakt har han från sin syster (mig). Och efter att han hade spelat alla matcher frågade jag honom vilken position han gillade bäst och då sa han målvakt. Så det blir kanske en målvakt av honom. Det tycker jag är skitkul, för då kan jag lära honom samma saker, eftersom jag själv har varit målvakt i ungefär 3-4 år kanske. Minns inte . Men jag har ju mina knep och fick ju tips från en min gamla målvaktstränare som jag hade när jag spelade i dam-laget!

Vi hade tur med vädret fast ändå otur. Det blåste så in i helvete. Så det var ju inte kul att sitta på en stol i 3 timmar ungefär. Men vi hade tur som inte fick regn över oss. Hade ju flisfiltar med oss men frös ändå. Satt där och drack mitt varma te, som jag brände mig på det första jag gjorde, hahaha!

Ikväll blir det kanske att åka på bilträff i Linköping med Natha och Johannes, mys!
Kiss and hugs / J.


60-tals bilder






Hej!
Här är några av mina 60-tals bilder som vi tog i skolan förra veckan. Josefine är fotografen! Vi hade jättekul när jag skulle göra olika poser. Bilderna kommer sättas upp på skolan i korridoren, så för dom som vill se bilderna så kommer dom snart upp.

Idag var det bara en kort skoldag. Kollade på film på morgonen, sedan var det bara foto kvar, som vi hade i en och en halv timme typ. Egentligen ska det hålla på i två timmar, men alla var så sega eftersom det är fredag så vi fick sluta tidigare. Tur det, för jag hade inte ätit någon frukost, så jag hann äta några mackor i matsalen innan min buss gick. Har inte så mycket att berätta om dagen, vilket jag annars brukar ha.

Men imorgon händer något spännande tycker jag. Min lillebror ska ha en liten fotbollscup i Vikingstad, har aldrig sätt honom spela en match så det ska bli jättekul. Hoppas bara att det blir fint väder imorgon. Så man kan passa på att sola samtidigt, haha. Min bror ska spela tre små matcher och det kommer gå kanonbra tror jag.

Måste bara berätta en sak som hände vid matbordet förut när vi åt taco. Min bror hörde fel två gånger när jag sa något. Först det här, (jag drack en cider till maten och lillebror fick smaka lite, sedan säger han så här)
Lillebror: får jag smaka mera?
Jag: nej, det är alkohol i den.
Lillebror: är det armhåla i den?
ALLA GARVAR I TYP 5 MINUTER!
Sedan andra gången han hörde fel va när jag sa:
Jag: jag svalde i fel struprör.
LillebrorKiss and hugs / J.: valde du fel strumpor?
ALLA GARVAR SÅ DET GJORDE ONT I MAGEN!
Snacka om att min bror hör riktigt fel. Han skratta så mycket att han var tvungen att gå på toaletten, hahaha!!
Ha en fortsatt tevlig fredagkväll!
Kiss and hugs / J.


Tattoo?




Pappas tatuering från igår!

Hej!
Igårkväll när pappa åkte och tatuerade sig för andra gången så blev jag själv så himla sugen på att tatuera mig. Pappa berätta i tisdags att han skulle tatuera sig igen och då satt vi och prata lite om det.
Jag: jag vill också tatuera mig.
Pappa: det gör ju skitont.
Jag: ja men du har ju gjort det och ska göra det en gång till. Då kan väl jag få göra det med?
Pappa: du kan rita med en penna...alltså en blyertspenna, inte bläck.
Båda skrattar!
Jag: hahah, aa men det funkar ju verkligen. Men när jag blir myndig så ska jagtatuera mig. Bara en liten tattoo.
Efter det prata vi inte mer om tatueringar. Men nu, när jag sitter här hemma, så satt jag och tänkte på det. Jag satt iaf för en stund sen och skissa lite på tatueringar som jag skulle vilja ha och var jag vill ha DEN! Men det är skitsvårt att komma på en helt egen tattoo. Har inte så många idéer så det blir svårt att göra olika skisser. Men på den första bilden ser ni iaf en skiss som jag skulle kunna tänka mig. Iaf något liknande. Fast snyggare såklart!

Pappa kom hem för en liten stund sen och visa sin snygga tattoo. Det syns inte så mycket, men det är tre hjärtan brevid namnet och dom tre hjärtan står för oss barn, så pappa har ett litet minne av mig där, i love it!
Kiss and hugs / J.


Balen 2013?

Hej!
Har funderat och funderat och funderat ännu mer på balen om två år. Jag har planerat en del saker nu. Har bestämt färg, men kommer nog att göra en skiss på hur den ska se ut. Iaf så som jag vill att den ska se ut. Ska nog fundera närmare på hur jag vill ha håret, men har några frisyrer jag gillar som kanske skulle funka! Men hoppas iaf att balen kommer bli bra. Det dåliga är att man inte får dansa tjej&tjej eller kille&kille. Har man ingen eller inte hittar någon och man verkligen vill gå på balen så måste man ju få dansa med en tjej eller kille. Man vill ju inte bara ta en nörd eller någon man absolut ogillar bara för att få dansa. Så jag känner lite att jag måste börja fundera lite på det med, vem man kan tänkas dansa med. Och vilka som skulle kunna tänka sig dansa med mig. Har jag några så nära killkompisar som vill komma mig så nära? Jag har ju också funderat, hihi, på två killar som jag skulle vilja dansa med, men en av dom kommer säkerligen dansa med en annan (en tanske som slog mig direkt när jag tänkte på honom), men den andra kan nog vara snäll och ställa upp. Men är inte säker. Måste nog lära känna lite mer killar. Som man kan lita på så han inte tappar mig eller trampar mig på fötterna. För då slår jag honom! Hihihi...

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag känner mig redan stressad för att hitta en partner, när jag egentligen kan slappna av och vänta tills den dagen jag måste hitta en balpartner kommer. Men känner att det är bra att vara tidig till en sådan stor händelse. Ett minne för livet typ. Snygga bilder och fina danser. Kanske är till och med jag snygg då? vem vet! Kanske till och med min partner, om jag hittar någon. Hittar jag ingen som vill dansa på balen med mig så har slösat med planering och klänning på det. Och det vill jag absolut inte. Vill inte sitta på läktaren och se mina vänner dansa, det skulle bli deprimerande!!
JESSICA SÖKER EN BALPARTNER REDAN 2 ÅR INNAN!
Kiss and hugs / J.


Gråta eller skratta?



Hej!
Kom till skolan som vanligt, allt är som det ska. Som det brukar vara på onsdagar. Vi börjar dagen med att ha foto. Vi fortsätter att fixa mina bilder igen. Men det var så att Nathalie skulle bli fotograferad idag med. Och då ville Ellinor och Nathalie att någon av oss skulle hänga med lite här och var. Även om jag kände att jag ville fixa med mina bilder. Eftersom jag typ inte har gjort något. Bara kollat när dom redigerar bilderna på mig. Men jag fick ju hänga med på toaletten och hjälpa Nathalie med sminket och komma med förslag. Vilket gick bra. Sedan fick jag också hänga med ut när det blåste och ta kort på henne, eller vara med och kolla när Ellinor tog kort på henne. När vi var klara där ute i blåsten så gick jag till Josefine och hjälpte henne med mina bilder. Efter en stund kommer Ellinor och säger att dom behöver hjälp. Då tänkte jag...hmmm, vad behver dom hjälp med? det är bara att ta kort. Men det som var problemet var att dom behövde poser som Nathalie kunde göra framför kameran. Så jag fick tyvärr äran att komma på något. För Josefine tyckte inte att hon va bra på sånt. Så jag kom med förslag. Eftersom jag förstod att hon hade gjort samma poser hela tiden. Men korten blev nog bra. Gillar hur Nathalie var klädd iaf!
Efter foto hade vi mentortid, då en del av oss skulle redovisa nyheter. Och jag var såklart en av dom. Och jag måste säga att det gick för jäkla mycket bättre idag än vad det gjorde sist. När vi var klara med det så pratade vi lite om hur, var, vad och när vi skulle ha våran "klass-dag" eller vad man ska säga. Det är den 7 juni men vad vi ska göra hade vi inte bestämt. Men nu har vi lite planerat och det blir att paddla kanot (har aldrig gjort, ska bli kul), sedan typ grilla och kanske bada. Och typ göra lite aktiviteter. Kan bli kul!
Sedan var det lunch och maten var väl okej, köttbullar och potatismos. När jag hade ätit färdigt så bestämde jag mig för att kolla om skolskörterskan var i skolan IDAG, vilket hon inte var igår. Men det var hon, jag gick dit med Nathalie och förklarade hur det var. Hon kom med förslag om vad som kan ha hänt. Som typ: att jag har sluttit vid datan och inte haft stöd åt handlederna. Vilket med andra ord menas att jag sitter och har händerna i "luften" eller vad man ska säga. Så just nu sitter jag med underarmen ner i bordet och sitter helt stilla med armarna, så jag har stöd. Får hoppas det blir bättre så småningom. Hon lindade iaf min handled som jag har väntat på för att det gör så fruktansvärt ont. Men när jag väl får bandage så känner jag inte smärtan, vilket är irriterande. Men det är väl bara bra antar jag.
Sista lektionen hade vi estet och då gjorde vi inte mycket. Astrid gick och filma alla och jag vet inte vad den där filmen innehåller. Den innehåller typ: från att filma en spindel som klättrar till att jag går och härmar en pingvin, hahhaha! Det kommer bli en helt skum film. Som vi sedan kommer kolla på när vi går i 3an skulle jag tro. Min grupp som började med att snygga till en bänk avslutade vårt arbete med att lacka den. Undrar hur länge vi har hållt på med den där jävla bänken. Tog sin tid. Men den blev äckligt snygg i slutet!
Skulle ha gått på Sommarskolan efter skolan, men kände att jag inte palla. Men nästa vecka ska jag dit, för det är då man börjar jobba självständigt. Och då behöver jag inte gå efter att mina vänner går dit. Det var lite därför jag inte gick dit idag. Så jag tog tåget hem med Jossan. Vi har åkt tåg hem varje dag nu. Och det är lika trevligt varje gång. Och varje gång vi åker med tåget hem så möter vi en kille som också alltid har åkt tåg hem. Antagligen för att det är de enda sättet för honom att komma hem. Men det roliga är att han åker samma tid hem som oss. Och det komiska är att vi alltid kommer i samma vagn. Jossan och jag kan ju nästan sätta oss hos dom nästa gång, min idé, hahaha!

Måste berätta en sak som gjorde mig deprimerad. Fast jag vet inte om jag ska gråta eller skratta? Vi hade matte efter lunchen och vi fick TILLBAKA det nationella provet! jag visste vad som stod på spel, så jag behövde inte kolla vad jag fick. Jag slänge efter en stund ett get öga på skiten men la det sedan på bordet igen och la upp fötterna på bordet. Sedan sitter Jossan och räknar ut vad hon fick. Hon räkna ut att hon fick 20p. Och om man fick det så fick man MVG på nationella. Vilket menas MVG troligen i betyg. Tror ni inte att jag blir med deprimerad när bruden brevid mig får MVG och Videl på min andra sida, inte långt ifrån MVG han heller. Så vad ska jag säga. Han va fett sur för att han nästan, nästan fick MVG. Men ska jag skricka och välta bänkar då eller? JAG FICK ABSOLUT IG!!!! ENGELSKA nationella med för den delen. Jävla förbannade skit. Fattar ju fan ingenting. Kan ju aldrig få in något i mitt äckliga huvud. Allt går in i vänstra örat och går ut DIREKT från högra örat!
ååååååååååhh!
Jag ska fan i mig klara matten innan jag slutar 1an. Vi hade ett snacka var och en med Janne. Och då säger han att jag kanske kommer få sitta i peddan med Eje, (läraren jag har i sommarskolan), men då sa jag att jag går på sommarskola. Och förhoppningsvis behöver jag inte gå till peddan i 2an. För om jag ser till att klara alla mina prov som jag har omprov i på sommarskolan så klarar jag mig kanske till slutet. Därför har jag bestämt mig att jobba stenhårt!

THE GAME IS OOOOOOOON! ^^

Måste bara avsluta inlägget med att säga att det kommer bli så grymt jävla tomt när man har slutat 1an. Folk man sätt sen första skoldagen kommer nu att ta studenten. Grattis till dom, men det blir han inte kul vid Media nu asså. Alla snyggingar försvinner typ nu, det är fan inte okej! Men får hoppas att Handel-killarna är snygga, som kommer ta 3ornas skåp om jag fattat rätt. Så hoppas att dom som går i 1an och 2an nu i handel som kommet bli 2or och 3or nästa år är snygga!
Kiss and hugs / J.


Bara nationellt prov?



Hej!
Imorse hade jag nationellt matteprov del 2. Och kan ju säga att det gick sådär. Mer kan jag inte uttrucka mig. För en gång skull var Ellinor i skolan. Hon har typ inte varit i skolan på två veckor!! Det var ett ganska tråkigt väder på morgonen, blåste kallt. Tur att jag kollade vädret innan jag gick till bussen, så jag inte kom i shorts till skolan.

Efter att jag och Josefine var klara med matteprovet, vid halv tio. Satt vi och fundera på när vi började och vad vi hade för lektioner. Vi hade matte och svenska kvar. Men då kom vi på...att vi gör inte ett skit på mattelektionen, eftersom vi inte har något mer att jobba med. Så då fick vi en extra timme att göra ingenting, sedan funderade vi på svenskan...där gör vi heller inget. Så då fick vi sluta. Kom till skolan och hade nationellt prov sen åka hem? Fyfan för det. Behöva åka en timme till skolan och sen sitta en timme med provet och åka hem igen? kändes jävligt surt. Och det som gjorde mig förbannad Josefine hade skrivit klart prover halv tio och då hade vi kunnat ta bussen hem som gick tjugo över tio eller när det var. Men vi vässte inte att vi inte hade något att göra på lektionerna så vi satt ju och vänta på att klockan skulle bli elva så vi fick äta. Ne men då kollade vi med resten av klassen och dom tyckte detsamma som oss. Så vi fick ju sluta skolan vid halv tio. Fast vi inte visste det. Så då hade ju vi kunnat ta bussen hem mycket tidigare. Så jag och Josefine fick vänta på bussen som gick tjugo i tolv. Men det visade sig att Jossan hade kollat på en tid som är på lördagar, så vi fick vänta på tåget ist som gick tjugo över tolv. Men det funka det med. Blåste lite kallt och så, men ja. Och ännu en gång kommer en kille fram till oss och pratar engelska och börjar fråga vart han ska gå på. Då blev det jag som fick svara honom. Fan va duktig jag är på att prata engelska med främlingar, hahaha! Andra gången nu.

Efter att vi hade provet så ville jag gå till skolskörterskan och kolla om hon kunde kolla på min handled, men kvinnan var ju inte där. Hon var på utbildning. Ska inte hon ha det innan hon börjar med detta yrke? hahaha! Så jag får väl gå dit imorgon. Gick till lärarrummet och kolla om dom hade bandage där, men dom hitta inget. Då fick jag tips från en annan lärare, om hur jag skulle göra. Eftersom jag berätta att det värker i armen och handleden. Då bad hon mig att ta av mig min klocka, som är ganska stor i och för sig, sedan försöka hålla min arm varm. Men det blev svårt, för jag hade bara en kortärmad tröja. Plus min skinjacka, som jag sedan fick ta på mig. Och jag gjorde som hon sa, jag tog avmin klockan. Men kände mig så jävla naken efteråt. Så när jag skulle kolla vad klockan va så visste jag inte (sad face). Fast när jag skulle gå hem, så tog jag på mig den. Palla inte vara utan!!

För en liten stund sen regna det som fasen, men nu har det runnit bort, haaha komisk va? Solen kom fram precis så hoppas att det håller sig så. Förut, eller när jag kom hem så satt jag med sommarskolematten. Gjorde 21 uppgifter och sammalagt 60 svar eller vad man ska säga, (a,b,c) om man säger så. Nu ska jag kolla på en film som kom ut i år, pappa kom med den och den verkar vara bra. Den heter Fast Five!
Kiss and hugs / J.


Askmolnet är i Sverige nu!

Hej!
Jag tycker det är för grymt för att vara sant när det gäller askmolnet som redan igår började komma in över Sverige. Danmark har ju drabbats och de filmer som visas på internet, tv4, där djuren får aska på sig. Det är sjukt. Jag trodde faktiskt inte att det skulle nå Sverige, men det gjorde det tyvärr. Arlanda har ju drabbats lite med. Fan, tänk att askmolnet redan har kommit till Stockholm. Tänk när det kommer till oss. Om det gör det vill säga. Men det känns lite som det. Det har gått väldigt fort för molnet att sprida sig.

Vad ska man göra om molnet kommer hit? Ska man stanna hemma då? Jag vill inte ha aska på mig. Hallå, vafan ska detta hända nu, när det snart är sommarlov?!
Först skulle jorden gå under i lördags, men det hände ju inte...och nu håller Sverige täckas med aska. Jävla Island! Håll din aska för dig själv...
FÖRBANNADE ASKMOLN, FÖRSVINN!
Kiss and hugs / J.


Nya skor ger en STOR blåsa!



Hej!
Idag blev mitt och Josefines tåg inställt, så vi fick ta en senare buss in. Så när vi kom till skolan hittade jag något fantastiskt i caféterian. En chokladmouse. Den var riktigt god, funderar på att köpa en likadan imorgon eller nåt! Jag rekomenderar den till dom som läser min blogg, den kostar bara 5 kr. Efter lunchen så hade vi foto, då vi redigerade mina 60-talsbilder. Inte för att vi behövde göra så mycket. Men vissa ville ju överdriva lite ibland, och sedan ändra tillbaka. Gillade inte att se mitt ansikte i närbild. Hahaha! Hoppas bara att mina bilder blir bra, eftersom dom ska sättas ut på Mediatorget och lite var som helst i skolan. Så jag vill ha bra bilder. Sista lektionen hade vi engelska, då jag hade mitt nationella engelskaprov, muntligt, tillsammans med Nathalie. Det gick ganska bra tyckte jag. Men det tyckte inte Eva tyvärr. Fick också veta hur det gick för mig och vad jag får. Men vill helst inte prata om det. Som ni kanske märker så va det inget bra. Så då kan man ju fatta vad jag fick. Men visste redan att det gick dåligt för mig.

Hade en sån förbannad otur med mina nya klackskor som jag köpte i fredags. Hade på mig dom hela dagen i skolan idag. Men jag märkte ganska snabbt att jag inte kunde ha dom på mig för länge. Fick jävligt ont i mina fötter. Så jag gick typ halva skoldagen utan skor.

När vi hade slutat skolan, hade jag och Josefine bara tio minuter, en kvart på oss att komma till rese. Så, med mina nakna fötter, sprang jag och Josefine snabbt som fan till rese. I och för sig så gick vi lite med. När vi kom till tåget så visade det sig att det var fem minuter kvartills tåget gick. Så vi hade sprungit i onödan. Men det är inte varje dag man får lite motion.

När jag och Josefine kom hem till Kisa, kände jag bara att jag lika gärna kunde gå hem utan skor, eftersom jag har gått utan skor ett bra tag. Men snäll som Josefine är så frågar hon om jag inte vill ha skjuss hem. Hon frågar sin mamma och hon säger att det är okej. Skönt att inte behöva gå hem. Hade så ont i fötterna, så det var väldigt snällt av mamma Susanne.

När jag kom hem och tvättade mina fötter, försiktigt, så fick jag se vad hon hade hänt med mina fötter. Jag kände att jag hade fått riktigt ont i min vänstra fot. Men kanske inte så ont. Jag hade mina tankar om att jag har fått en blåsa. Och jag ska lita på mina tankar. Jag hade fått en stor jävla blåsa. Den är ungefär 2-3 cm stor. Svårt att gå, men vad ska jag göra, hoppa? krypa? Räknade också hur många blåsor jag har på fötterna. Jag har 9 st. Borde jag inte ha 10? HAHAHAH!!!

Glömde mitt läppsyl när jag hade foto, men det gjorde inget egentligen. Det var typ slut ändå. Så jag fick gå och köpa ett nytt. Plus att jag passa på att köpa frukt som jag behöver till på onsdag om jag ska klara mig på sommarskolan. Kände mig lite hungrig förut, så jag tog mig en Grekisksallad, mums!
Kiss and hugs / J.


Frukost vid halv ett?


Hej!
vaknade av att mamma smsade mig. Hon frågade om jag var vaken och då kollade jag klockan direkt...jag märkte att klockan var kvart över tolv. Fan va jag har sovit.Så det på bilden blev min frukost idag vid hal ett, apelsinjuice, fyra knäckebröd med ost, en clementin, ett äpple och en glass till efterrätt. Fast jag åt glassen först, annars hade den smällt, hihihi!

Igårkväll var jag skittrött värkade det som. Jag somnade framför tvn vid halv nio eller nåt. Mamma frågade några gånger om jag var vaken, och då sa jag ja. Men sedan somna jag om typ. HAHA! Somnade på soffan några gånger. Sedan närmade sig klcoakn halv tolv och då gick jag till min stuga och somna när. Och så idag vaknar jag kvart över tolv, snacka om att jag var trött. Fattar inte hur jag kan sova så mycket igårkväll och sen sova så länge nästa dag. Snacka om att jag måste ha varit jävligt trött.

Idag vlir det väl att kolla lite vad man ska ha med sig för kläder till pappa- Sen kanske städa lite och kanske till och med sitta lite i solen. Men inte i bikini. Det blåser lite kyrligt ute. Men annars är det fint väder. Ha en bra lördagseftermiddag!
Kiss and hugs / J.


Klackskor för 50 kr!




Hej!
Imorse hade vi naturkunskapslabb, som också blev våran sista labb. Det var faktiskt ganska kul för att vara det sista vi gör med. Vi fick göra smutsvatten och sedan göra det rent. Det tyckte jag var coolt. Att se med egna ögon hur man gör. HAHAH, låter säkert skitdumt när jag säger det. Men det var coolt. Efter det skulle vi droppa i saltsyra och massa annat i don små bägarna på den andra bilden. Då alla tre bägarna skulle få en rosa färg. Men en del ändrade sin färg och resultatet blev så där (bilden). Densom är jätterosa, den droppa vi i lite mer. Även om det vart mest rosa av dom alla tre. Men det var sån härlig färg så vi droppa i massa. Haha.
Dagen var ganska okej. Solen var framme hela dagen och vi hade foto idag med. Då jag skulle se ut som en 60-talsbrud. Och bilderna blev skitbra, för att komma från mig själv. Jag är grymt nöjd med bilderna. Det var jättekul att bli fotograferad av Josefine, vi hade superkul. Kommer att lägga upp bilderna någon annan dag när jag har fått hem dom. Ska bara fixa dom lite på skolan. Dom är grymma. Jag ser verkligen ut som en 60-tals tjej.

efter skolan kom mamma och hämta mig. Och när jagskulle till parkeringen där mamma stod kom Natha och Ismaeel och prata lite. Så då blev det att vara kvar en stund. Ismaeel ville ha en kram så jag gav honom en, sedan stod vi och snacka medan mamma och Natha snacka.
Efter att ha stått där och snackat så åkte mamma och jag till Ikano och åt på Chili, åt Buffé. Mums!  Sen gick vi och kollade lite på kläder och så. Jag hittar som vanligt massa kläder som jag ville ha, men hade inga pengar så fick bara kolla på dom, men inget köpa. Jag fick såna jävla blåsor av mina skor som jag har haft hela dagen i skolan. Och kände att jag bara ville hem, men så frågar mamma om vi ska åka till Skopunkten. Men klart ska vi dit, jag älskar skor. Vi kommer dit och kollar runt. Hittar såklart skor som jag vill ha. Dom jag såg först kostade bara 149 kr. Ville gärna ha dom. Men nej. Får köpa dom senare tänkte jag. Sen hittade jag dom fulsnygga bruna klackskorna på bilden här ovan. Jag hatar, och då menar jag hatar skor där man visar sina tår. Det är okej att andra har såna skor på sig. Det stör jag mig inte på. Men att jag själv ska ha såna kan jag inte tänka mig. Men dom var så fulsnygga. Och när jag säger fulsnygga menar jag att det fula är när man visar tåna men att dom annars är snygga. Så mamma köpte dom år mig, dom kosta ju bara 50 kr. Hallå, klart att man köper dom. Man gick väldigt stadigt på dom. Men hade redan ont i fötterna så det var jobbigt att gå i dom. Men tog på mig dom bara för att jag köpte dom. Have a nice day!
Kiss and hugs / J.


Tappat något som betyder mycket för mig


Hej!
Jag blir förbannad på detta! Vad har hänt med min röst? Den har pajat totalt....det låter falskt nu när jag sjunger. För ett tag sen kunde jag hålla tonerna, men nu är det något som är fel. Blir förjävla ledsen. Jag som hade tänkt att kanske söka till idol nästa år, men känns inte som att det blir något om min röst ska hålla på såhär. Jag började sjunga när jag blev 4-5 år kanske, om inte tidigare. Och jag älskade verkligen att sjunga då och det gör jag nu med. Men när man hör hur jävla dåligt det låter så blir man ju bara besviken. Tänk om jag lät såhär innan med, men att jag inte har hört det själv. Och att dom jag känner bara säger att jag sjunger bra, men ljuger för mig rakt upp i ansiktet. Jag hoppas varkligen inte att jag sjöng dåligt innan. Vad fasen ska jag göra. Har jag tappat min sångröst nu eller?

Hade jag inte börjat sjunga när jag var liten, jag vet inte vem jag skulle vara idag då. För utan sång, med min egna röst, blir det ingen Jessica. Jag brukade alltid sjunga, vart jag än var. Om jag var i badkaret, duschen, bilen, toaletten, på rummet. Överallt. Det kvitta vart jag var, jag sjöng hela tiden. Det var min styrka för att klara mig i framtiden. Och nu är jag här, 2011 och jag tror jag tappar rösten.

Men...det STORA ordet men. Det jag kanske ska börja göra är väl att göra min röst lite mjukare genom att öva lite varje dag, men jag vet inte vad man kan sjunga för låt för att den ska passa min röst. Men det får väl bli några olika och så får jag hoppas att min röst kommer tillbaka och att jag sätter tonerna ordentligt. Så som jag vill sätta dom.
Kiss and hugs / J.


Morgontrött


Hej!
Sitter fortfarande i skolan och har tråkigt. Josefine, Nathalie eller Ellinor är inte i skolan. Mega tråkigt. Men som tur är så har jag ju Daniel kvar. Plus att jag är skittrött idag. Det förbannade larmet gick ju förut på morgonen, jag trodde jag blev skjuten. Fan va rädd jag blev, satt och halv sov. Sen börjar dom med larmet.

När jag vakna imorse så va jag lika morgontrött som jag har varit varje vecka nu. Men sen tvinga jag mig upp ur sängen och kollade ut. Det såg ut att bli tråkigt väder. Även om mamma sa att det skulle bli 18 + grader ute idag. Men vädret så inte så roligt ut när jag kolla ut på morgonen. Men det blev fint väder trots allt.

Jag är glad att jag inte har någon sommarskola idag. Hade jag haft det så hade jag hoppat över det tror jag. för jag vakna nog på fel sida eller nåt. Orkar ju knappt sitta här och skriva. Just nu har jag estet och målade klart bänken. Så efter det fick man göra vad man vill. Så jag kollade några spel, men va inte sugen på att spela. Sen kolla jag Aftonbladet, asså jag hatar när folk plågar djur, den här gången plåga dom en val. Idioter! Och en till sak, orka sitta och prata i mobiltelefonen i 16 timmar på ett tåg. Alla satt tysta och så i tåget, kvinnan med mobilen pratar jättehögt och skriker. Personalen och pasagerarna blir sura. Tillslut grips kvinnan. FAIL! Och från att ha kollat Aftonbladet så kom jag hit och började skriva på bloggen. Jag har verkligen inget roligt att prata om.

När jag har slutat ska jag träffa Linus på rese och ta tåget till Liinghem med honom, sen vänta på bussen och åka hem.
Kiss and hugs / J.

Basta på tåget?


Hej!
Det är måndag och min dag börjar med att jag ska åka tåg in till Linköping från Kisa. Visst tänkte jag, men fan...det är griståget. Men okej. När jag stiger in på tåget känner jag bara hur jag typ inte kan andas. Det är skitvarmt på tåget. Och då menar jag varmt, jag kunde knappt andas. Ville nästan ta av mig och sitta i underkläderna på tåget. Men det hade ju sett konstigt ut, haha.
Jag och Jossan hittar två lediga platser, men dom är inte brevid varandra. Så vi får sätta oss brevid några andra. Jag tänkte att kvinnan som satt brevid mig kunde hoppa in så jag kunde sätta mig på att lite lättare sätt. Men nej, hon tycker att jag ska knöla mig in förbi henne, hur trög är man då? För det första är det fullt i tåget och för det andra är det skitvarmt. Men jag fick ju hoppa in där. Sedan ska jag försöka ta av mig jackan. Men då höll jag på att smälla till henne som satt brevid. Så jävla trångt överallt! Men tillslutvar jag lite nöjd iaf. Kunde faktiskt somna lite på tåget. längtade tills jag kom till Linköping, så jag kunde hoppa ut och få tillbaka livet lite!

Tråkigt väder hade vi idag iaf, vid sju på morgonen hör jag hur det öser ner med regn medan jag stod och platta mitt hår. Men sen när jag skulle gå till tåget så hade det slutat regna, som tur var. Regnet kom och gick hela tiden. Som tur var så blev jag inte allt för blöt.

Dagen var helt okej idag. Men blev jävligt sur lite senare på dagen, vill inte gå in på vad det handlar om. Men endel vet vad det handlar om. Imorgon ska vi läsa upp våran krönika som vi ska ha gjort klart. Själv är jag klar och har skickat den till Eva. Känner mig duktig. Hoppas bara att Eva och dom andra i klassen gillar den.

Nu ska jag måla mina naglar och sedan gå in och kolla på en film som börjar om en halvtimme, alltså 21.00 på kanal 3!
Kiss and hugs / J.


Pantningsdags...


Hej!
Drar och pantar burkar med Natha och min blivande man. (Min älskade uteliggare)

Det blev 322 burkar/flaskor och 232 kr!
Kiss and hugs / J.


Lilla Tindra <3


Hej!
Idag kl. 11.22 blev jag moster till en liten tjej som heter Tindra. Hon väger 3490 g och är 51 cm lång.
Är så glad att att jag har blivit moster igen.
Välkommen till familjen sötnos <3
Kiss and hugs / J.


Grattis bästa syster!<3

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BÄSTA SYSTER PÅ 19-ÅRSDAGEN! <3
Hoppas du får en bra födelsedag tillsammans med mig, hihi!
Kiss and hugs / J.

RSS 2.0