Måndag 25/4

Hej
 
I helgen var jag med min kära vän Astrid och hennes pojkvän på en restaurang som heter Pinchos, vet inte om jag har pratat om den innan. Men kan berätta lite snabbt hur den restaurangen är och så. Men laddar ner deras app på mobilen, sen så får man kolla i appen vad man vill ha att dricka och vad man vill äta för något. Det är en tapasbar kan man säga. Allt är i miniformat, väldigt gulligt och det smakar gott med, tur va? haha...
 
Sen när man har beställt, så får man vänta ett tag, sen får man ett meddelande om att drickan är klar, så får man gå och hämta det i baren, sedan får man ett sms om att maten är klar, så får man gå och hämta sin planka som allt står på vid köket. Sedan är det bara att äta, smaklig måltid. 
 
Efter en mysig middag drog vi in mot krogarna och gick först till Yellow Fellow, en djungelrestaurang/bar. Ganska varmt där inne, men det är ju djungel så. Där köpte Astrid och hennes pojkvän varsin drink. Jag hade bestämt innan att jag inte skulle dricka någon alkohol. Först och främst för att jag behöver gå ner i vikt, så jag tänkte att jag tar bort alkoholen, även om jag typ aldrig dricker längre. Tycker inte det är så speciellt gott längre. men också för att jag var pank. Hade fixat pengar för att kunna äta mat med dom bara. Så blev en nykter kväll. Va sisådär roligt asså. 
 
Träffade vår andra kompis på krogen...hon var ju skapligt dragen. Så blev att jag var en mamma och städa och höll ordning på henne. Sen blev det lite drama, men det hör väl till. Men det löste sig ganska bra mot slutet. När klockan började närma sig 2 på natten så kom mamma och hämta oss och vi skjutsade hem dom. Sen var det bara dags för mig att sova. Skulle upp ganska skapligt och åka till Mantorp och äta smörgåsbord. 
 
Åkte sen hem till min älskade pojkvän och myste lite innan han skulle få jobba några extra timmar, sen skulle jag vidare till pappa i Kisa. 
 
Men det jag skulle berätta egentligen är att idag är det måndag och jag fick tillbaka mitt matteprov jag hade i måndags, för en vecka sen. Jag tyckte det gick jättebra och räknade typ ihop vad jag trodde att jag skulle få, och jag hade typ räkat rätt. Fick 18 poäng av 31 och jag fick ett E, två poäng ifrån C, alltså nästan VG tror ja. Och jag är supernöjd. Men den glädjen försvann sen på eftermidagen...
 
 Hade engelska på eftermiddagen och tvingade mig dit. Har varit frånvarande ett antal lektioner, men det fanns en anledning, men ingen bra sådan. Men så pratade min lärare med mig en del under lektionen. Och det slutade med att jag satt med tårar i ögonen, hon sa det inte på något elakt sätt eller rakt på sak, men jag kunde läsa mellan raderna om att jag garanterat kommer få ett F i engelska 6. Alltså IG, underkänt...hon tyckte att jag skulle gå Engelska 5, men då sa jag att jag är godkänd i den kursen, så jag kan inte gå den igen. Så jag blev lite ledsen öer att situatioen är som den är. Och nu ber hon mig att komma till lektionerna som är kvar. Men jag ser ingen vits med de, då jag ändå kommer få ett F. Och vi har två nationella prov och en muntlig presentation om en bok, känner absolut inte för att försöka göra mitt bästa när jag ändå vet att jag komer få ett F i kursen, så får se vad som händer. Vill absolut inte gå på lektionerna. Så får prata mer med läraren och se vad vi ska göra. 
 
Så ja, denna dag var sådär, verkligen upp och ned. Inget jag tycker speciellt mycket om. Men det var lite av vad som hände i helgen och min skoldag. Imorgon är jag ledig och ska mysa med min pojkvän ikväll och lite imorgon innan han ska jobba sen ska jag åka till min syster i Finspång, håller på att planera bröllop förstår ni, så blir lite bröllopssnack och en fika eller mat, sen hem till Kisa och sova. Engelska på onsdagen, wohooo...not.
 
XOXO / J
 
 
 
 
 

Tisdag 19/4

Hej!
 
Idag är jag ledig från skolan, är alltid ledig tisdagar och fredagar. Vilket är ganska skönt, då jag går långdag på måndagar och så får jag långhelg när jag är ledig på fredagar, ganska soft. Och har inte gjort så himla mycket idag, mest chillat i soffan och så.
 
Imorse vaknade jag av att min vänstra hand gjorde skitont, kunde typ inte röra handen för att det gjorde så ont. Och det satt i ett bra tag och senare på förmiddagen så hade jag inte ont i handen längre, då hade det försvunnit. Men då börjar mitt vänstra knä som jag skadade för 4 år sedan att värka och göra ont när jag böjer den och så. Så jag vet inte vad det är för fel på min vänstra sida av kroppen. Men det sjuka av allt är ju att jag slog i min vänstra hand i toalettdörren med , så jag fick ett rivsår. Asså vad är det för förbannelse över min vänstra sida idag egentligen? helt sjukt asså.
 
Och idag ar det varit ett konstigt väder med måste jag tillägga. Asså det var molnigt på morgonen, sen på förmiddagen bliv det lite sol, sen helt från ingenstans så börjar det regna lite lätt, med lite hagel. sen så började det spöregna och massa. Snacka om växlande väder idag. Förstår inte vad som är fel, händer så mycket konstiga saker idag.
 
 
Skulle sitta och plugga på mitt matteomprov, men märker nu att jag inte kan plugga så jag förstår de. Måste maila min lärare och säga att jag inte är förberedd och måste göra det vid nästa tillfälle. Så får jag plugga järnet med pappa. Det är han som är bra på matte i familjen. Så blir att ta privatlektioner med min far. 
 
Men jag har också hunnit måla mina naglar idag , fick bli pastellfärger med leopardmönster. Tycker själv att det blev bra. Roligt att lägga på ett mönster istället för att bara ha olika färger. 
 
Nu är klockan 22.15 och jag ska avsluta detta inlägg och kolla lite tv innan jag ska prata lite med pojkvännen och sedan är det godnatt. 
 
PUSS / J.
 
 
 
 
 
 

Mycket har hänt!

Hello!
 
Det har gått över 1 år sen jag skrev på bloggen och det har hänt så mycket sen jag skrev här sist. Det är mest positivt än negativt denna gång. 
 
Sommaren 2015, alltså förra året så vände allt. Där jag bor brukar man ha något som heter Torgfesten, då typ hela min by samlas, dricker öl/vin/cider och umgås, medans en trubadur spelar och sjunger. Hade planerat att kanske skippa festen, men bestämde mig för att ta en sväng ändå, då jag visste att min kära vän Josefine skulle dit. Partajade lite med henne och så, hade det trevligt som vanligt.
 
Men sen så började klockan närma sig 00.00, då festen tar slut. Men innan jag skulle dra mig hemåt så träffade jag min morbror och hans nya flamma som jag bara sett en gång tidigare, då jag va på dop och sjöng där. Men denna gång på festen fick jag möjlighet att prata med henne och det kan man säga att jag gjorde. Vi pratade hur mycket som helst, visserligen hade hon druckit en del den kvällen, men hon var pratglad ändå, likaså min morbror.
 
Sen när jag hade pratat med henne ett tag så presenterar hon mig för hennes son som står i närheten. Så jag hälsar på honom, sen tänker jag väl inte mer på de, men så efter ett tag så ser jag i ögonvrån att han kollar på mig mycket, så det blir ju automatiskt att man kollar tillbaka, eftrsom man känner sig iaktagen.
 
När jag säger att jag måste gå hem, så säger Simone, min morbrors tjej, att jag ska hänga med dom hem och kasta pil och dricka vin. Med några om och men, så hängde jag med. Och innan vi ska hem till dom så frågar hon om jag är singel, och det var jag ju. Så hon försökte para ihop mig med hennes son. Och det kändes sådär, eftersom jag bara hade träffat honom i en timme och bara sagt hej.
 
Men så säger hon att han gillar mig, och jag ba, hur kan du veta de? hon ba, hallå det är min son, jag känner honom och jag ser det på honom. Men så hänger jag med dom hem iaf. (lite mer saker hände på torget, men orkar inte skriva de) , Simone och Tobbe (morbror) skulle vara med och kasta pil, men dom hängde aldrig med ned till källaren där dom hade spelet. Så jag fick spela själv med hennes son och hans bästa vän som var hos dom. Det var jättekul, vi lyssnade på musik, kastade pil och drack öl/vin. Klockan blev nära morgon, så jag blev kvar där över natten. Fick sova tillsammans med Christopher som han heter. 
 
Sen på morgonen fick jag träffa hans syster som jag inte fick träffa på festen, och efter att ha träffat alla och pratat en del, så sa det bara klick så va vi alla väldigt bra vänner typ. känndes så bra att vara med dom och vi hade kul och trivdes med varandra. 
 
Hängde med dom ett antal dagar i rad och så, hängde med och sola/bada, vi ungdomar. Var fortfarande blyg så det var 3-4 främmande människor jag umgicks med, men vi hade det trevligt. Ja sen så började jag umgås mer med Christopher och ja...det utvecklades till mer än bara vänner vill säga. 
 
Idag är vi ett par och det är det bästa som har hänt mig. Vi har nu varit tillsammans i över 7 månader, den 4 september 2015 blev vi ett par. Det gick väldigt fort, men känns som att vi var menade för varandra. Och allt har bara gått framåt i vårt förhållande, idag så försöker vi hitta lägenhet och försöker också planera in en semester tillsammans i sommar. Så det händer mycket nu och jag är hur lycklig som helst. 
 
Det roliga är att jag inte kände något för honom i början, asså han såg ju bra ut, men kände liksom inget för honom, men jag märkte ju att han gillade mig och fick det bekräftat ganska snabbt, då han ville pussa mig när jag kom och hälsade på eller om jag skulle hem. Vilket kändes väldigt konstigt, ville liksom inte visa upp de så tydligt framför hans mamma och alla. Och det visade ju typ som att vi gillade varandra, men i själva verket var det ju han som gillade mig, jag gillade inte honom då, så jag tyckte det var jobbigt när han ville pussa mig. 
 
Men ju mer jag umgicks med Christopher, så föll jag mer och mer för honom, och nu är allt så perfekt det kan vara. Så vill tacka min svärmor Simone för att hon parade ihop oss, utan henne hade jag inte haft en sån fantastisk pojkvän. Men också tacka mig själb för att jag gick till festen överhuvudtaget. Så sommaren slutade på topå, jag fick en prins och blev lycklig. 
 
En helg eller två efter att jag lärt känna Christopher, Robin (hans bästavän) och Emelie (hans lillasyster) så bestämde vi oss för att spontant åka till Liseberg och tälta på camping. Det här var ju såklart innan vi blev ett par. Det var väl i Göteborg som vi kom närmre varandra och kände lite mer för varandra. 
Och så kan jag ju säga det att Christophers bästa vän Robin är tillsammans med Emlie, hans lillasyster. Och vi fyra är huuuuur tajta som helst nu. Helt otroligt att vi kunde bli det på en helg i Göteborg. Underbara människor och jag sitter faktiskt hemma hos Robin och Emlie och skriver detta inlägg. Älskar dom alla! 
 
Ja det var väl de jag kände att jag ville berätta för denna gång. Ska verkligen försöka skriva mer och uppdatera mer om mina dagar. 
Kommer lite bilder på mina underbara människor som har kommit in i mitt liv och min stora kärlek Christopher <3
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0