I don't want it anymore



Hej!
Jag berättade för killen jag gillar att jag gillar honom. Och han hade sagt att han gillade mig mer än vän. Och jag trodde han inte var seriös, men han sa hela tiden att han var det. Så jag trodde tillslut på honom. Sedan två dagar efter att jag berättade det för honom, alltså idag, fär jag sms av honom där han frågade om han hade skrivit att han gillade mig. Och det hade han. Men så fick jag veta att han inte gillade mig mer än vän. Han var full när han skrev att han gillade mig. Han ljög/drev. Jag är SUR....Man gör inte så här mot mig, jag blir inte spreciellt glad när någon gör så mot mig. Jag har varit med om det förut och jag kan ju inte säga att jag gillar det.

Var det bra eller dåligt att jag berättade för honom att jag gillar honom? samtidigt ångrar jag mig men ändå va det bra. För det är han som är the bad boy. Det är han som är elak och kommer ångra sig någon gång, hoppas ja. Det är hans fel att detta hände. Ska man tro på honom när han säger något till mig nu eller DRIVER han igen?

Lika bra att jag släpper det här med honom. Kärlek blir aldrig bra längre. Allt blir bara fel. Verkar inte som att det kommer bli något mellan oss. Vet inte om jag skulle vilja det heller, efter vad som har hänt. Jag godtar inte en ursäkt om att man vr full när man skrev det. Har har så bra kontroll och stavar inte fel på sms, så borde han ha kontroll över vad han skriver. Så han borde ha tänkt efter innan han svarade på mitt sms.

Fattar inte att jag har varit kär i honom i över en månad snart och får höra detta efteråt. Jag som trodde han gillade mig, men visst tyckte jag väl att det hade gått lite fort, men ingenting är omöjligt. Men visst är det omöjligt. Det var ju inte sant iaf. Det här är den VÄRSTA sommaren i mitt liv. Det finns fler sommrar som har varit dåliga. Vad mer ska jag säga, hoppas det går bättre för er med kärleken, peace!
Kiss and hugs / J.


Alicias Hello Kitty kalas!







Hej!
Idag var jag på Alicias 2-årskalas, jag vet att jag har sagt det i ett annat inlägg, men idag är det hennes rätta dag hon skulle ha sitt kalas.
GRATTIS ALICIA PÅ 2-ÅRSDAGEN! <3
Moster älskar dig <3
Kiss and hugs / J.


Shopping i Nkpg








Hej!
Idag blev det att gå upp ganska tidigt för att vara vaken tills natha kom hem från jobbet. Sedan göra iodrdning sig för att åka in mot Nkpg och shoppa. Fast jag hade inga pengar för att shoppa, så jag hängde bara med dom andra och kollade på kläder och allt. Men när alla hade köpt något så ville natha att jag också skulle köpa något. Så hon va väldigt snäll och köpte kläder till mig. Plus att jag köpte lite själv, hade typ 100kr eller nåt på kortet. Tur att det var rea överallt, så man fick med sig mycket hem, hehehe.

När vi skulle åka hem så visade sig att ett helt säte var fullt med påsar. Snacka om shopping dag, nice!

Det som jag fick/köpte var : jeansjacka från cubus, tröja från cubus, linne från gina tricot, t-shirt från New Yorker, två t-shirtar från gina tricot, ring från gina tricot och armband från h&m. Nöjd!

Sedan på kvällen så fick vi till Simon och kollade på en film, skitbra film, skulle kunna kolla på den igen. Den har inte kommit ut på bio än, soft! Peace
Kiss and hugs / J.


Panta burkar med Natha och Sebastian

Hej!
Idag har vi inte gjort så mycket. Blev att gå och köpa hårfärg, melon och glass. Ska färga håret svart och Natha ska färga håret rött igen. Bilder på resultatet kommer kanske imorgon. När vi kom hem igen så ville pappa att vi skulle gå och panta. Så vi gjorde det och det var lite pinsamt att gå till affären med två stora svarta påsar. Men det gick bra ändå. Vi fick 421 kr av panten. Sebastian fick 21 kr och Natha och jag fick 200 kr var. Fint!
Nu är klockan efter nio och jag, Sebbe och kanske Natha ska kolla på Transformers 3. Peace!
Kiss and hugs / J.


Fira Alicia två veckor innan!










Hej!
Imorse gick jag och lillebror upp vid nio för att vara fixade till klockan elva eller nåt och ha kunnat fixa ett dygnskort till lillebror för att han skulle kunna åka buss till Lkpg idag, men det tar tog ett tag innan det blev av att vi skulle åka. För Natha visste inte vilken buss eller något hon skulle ta, det var lite kaos. Jag fick platta mitt hår 3 gånger innan jag åkte, för det första: platta håret innan tio för att hinna köpa dygnskort sedan kom jag tillbaka hem och var tvungen att sätta upp håret och hjälpa pappa att fixa lite på jobbet. Och när jag släpte ut håret hade det blivit "vågit" utav tofsen. För det andra: platta håret igen för att ha det färdigt och sedan sminka mig. Och då var jag tvungen att sätta upp det i några minuter och då hände samma sak igen med håret, så för det tredje: plattade håret och satte aldrig upp det igen. Punkt!

Sedan var det dags för lillebror och mig att gå till bussen och åka till Lkpg och möta Natha på rese för att sedan åka vidare till Vidingsjö där Angelica bor med familj. Natha hade fixat en Hello Kitty tårta till Alicia, vi tänkte komma och fira henne två veckor tidigare för att Natha och Johannes inte kan komma på hennes kalas. Alicia tyckte att tårtan var jättefin, men hon ville också förstöra den ganska fort. Men hon var duktig som inte gjorde det. Jag är ingen tårtälskade, men den var god för att vara Hello Kitty, hah!

Efter att vi hade ätit lite go-fika och lekt lite så Angelica att vi kunda gå till en lekpark som hon hade hittat på internet, tokfia som hon är. Så vi tog på oss skorna och gick ut i solen och fick gå en liten bit för att komma fram. Men det roliga var att Angelica aldrig hade gått dit själv med barnen så hon visste inte överhuvudtaget om vart den låg. Men så småningom så hitta vi parken. Det var ett väldigt mysigt och fint ställe. Men också väldigt varmt. Det skulle ju bli dåligt väder. Så jag tog på mig jeans och svart linne...jag höll på att dö idag! fyyyy... Innan vi gick hem igen så satte vi oss och lekte med en boll och passade, vilket blev väldigt roligt. Det fanns också en flicka där som gick mig på nerverna, drygare unge får man leta efter. Hon började mucka med min bror, framför oss. Jävla unge! men men...sedan gick vi hem och åt glass, mums!

Sedan var det dags att gå till bussen som skulle ta oss till rese så vi inte skulle missa bussen hem till Kisa. Men allt gick bra och vi kom hem så bra så. När vi kom hem så gick jag och bror hem medan Natha gick till en kompis en stund, eller det lär ju bli ett tag eftersom klockan var halv nio när vi kom hem. Jag och lillebror åt när vi kom hem för vi var så hungriga. Sedan var det dags att se på en film som gick på 4an. Och nu kollar vi på Catwomen på 5an. Och det blev hack i tv på grund av vädret vi har nu, det spöregnar och åskar. Vilket underbart sommarväder, yay! Ha en bra natt, sov gott!
Kiss and hugs / J.


En sväng till Lkpg!



Hej!
Idag åkte jag, lillebror, pappa och Roya till Lkpg för att handla lite mat till restaurangen och till oss själva. Plus köpa en ny kamera till pappa och Roya. Nu har jag kommit på var jag vill ha i studentpresent, en systemkamera som vi har i skolan. Har tjatat om en sån länge nu. Men tänkte att jag skulle önska mig det till studenten, smart va? Iaf, vi kollade lite i affärer och så åt vi mat på ett utländskt ställe som vi brukar äta på men det var ett tag sen nu, eftersom pappa aldrig kan komma ifån jobbet. Men idag bestämde han sig för att ta några lediga timmar och åka in till Lkpg.

När vi kom in till Lkpg så åkte vi och kollade på en ny kamera till pappa och Roya på Ikano, sedan gick vi och kollade lite i affärer. Efter det åkte vi till en affär och handla till jobbet och sedan åkte vi till ett utländskt ställe och åt mat, där vi brukade äta ganska ofta på förr. Men pappa har aldrig haft tid att åka in mitt på dagen, men idag så. Efter det så åkte vi vidare till Skäggetorp och handlade mat till oss själva.

Innan vi åkte hem så stannade vi på en rastplats en stund, varför vet jag inte. Men efter en stund så kommer lillebror tillbaka till bilen och säger att dom har hittat hallon, så jag går dit för att kolla och dom hade rätt, det fanns hallon där. Så jag passade på att plocka lite, inte för att det fanns så mycket. Men alltid något. Gott var det iaf. Efter det åkte vi hem, men när vi kom till Rimforsa så svängde pappa in på Hagströms och ville köpa blommor, det blev pelagoner. Medan vi höll på att kolla blommor så kände jag hur det kliade på benen och bröstkorgen, det visade sig att jag hade fått myggbett, medan jag plockade hallon, fy fan!

När vi kom hem igen så märkte pappa att det var väldigt mycket att göra på jobbet så han sprang in och började jobba. Så jag fick ta in alla varor, men det fick vänta, för jag var tvungen att jobba jag med. Blev ganska mycket att göra tyvärr. När man hade lite och göra så passade jag på att ta in varorna som vi hade handlat. Jaa, det var så min dag såg ut. Tyvärr så hade min bror jättetråkgt på grund av att jag jobba.
Kiss and hugs / J.


Stranden med mormor!




Hej!
Blev väckt av min mormor imorse, kanske inte något man förväntade sig. Men hon tänkte eftersom det var skapligt fint väder så tänkte hon att vi ville åka ut till Pinnarp. Och så blev det, efter en halvtimme, trekvart. För att hon skulle kolla så att våran kusin Vilhelm ville och kunde hänga med. Men han var på fritis så vi åkte ock hämtade honom och åkte raka vägen till Pinnarp. Innan vi gjorde det kollade både mormor och jag upp i himlen och såg att det hade kommit lite mörka moln. Men vi tänkte att vi gjorde ett försök och vi lyckades ganska bra med det. Det blev finare väder när vi kom fram. Så det var bara att byta till bikini och ta ett dopp, fy va kallt det var i början. Även om det var 22 grader. Sedan gick jag upp och solade. Brände på ordentligt vissa stunder. Skööööönt! Sedan ringde min mobil och jag hörde inte vem det var jag prata med, men det visade sig att det var min kusin, Vilhelms syster, hon ville komma till Pinnarp med, så mormor åkte och hämta henne. När dom hade kommit tillbaka så kom morfar några minuter efter. Blev så glad när morfar kom. Men han kom bara för att han inte hade någon nykel hem, hahaha! Sedan åkte han igen. Och jag fortsatte att sola. Efter en stund när jag öppnade ögonen för att kolla vart dom andra var så märkte jag att mormor var på fri fot. Han var försvunnen. Såg henne inte någonstans. Jag blev lite orolig, fast jag visste att hon var här någonstans. Tillslut kom hon fram och det var så att hon kollade runt lite bara. Och när hon hade kommit tillbaka så började det regna lite, så det blev att byta om och åka hem. Mormor skulle ändå till läkaren vid fyra så det blev perfekt ändå.
När jag och lillebror kom hem sen så kollade vi på film och hade det lite mysigt och åt lite mat med.
Thats it!
Kiss and hugs / J.


Livet känns som luft vissa dagar...

Hej!
Det var nästan en vecka sen jag var inne på bloggen och skrev. Vet inte vad som har hindrat mig. Har väl bara inte orkat skriva och har inte haft något viktigt att skriva om. Men det jag ska skriva lite kort om idag är att min morbror Daniel fyller 31 år idag, han blir äldre och äldre för varje år, men han är fortfarande min favorit morbror.

Har inte gjort så mycket idag, kollat på film, laddat ner musik, laddat min mp4 och målat naglarna gula. Hur tråkigt har man egentligen? hahaha! Just det, jag har handlat idag. Och imorgon ska jag köpa mjällschampoo och balsam för jag blir förbannad på mitt hår. Eftersom jag har så tjockt hår så blir det så varmt i hårbotten och plus att jag har typ eksem i hårbotten så det blir kaos varje sommar, det kliar i hårbotten 24/7. Känner mig smutsig i håret varje dag, vill liskom inte gå ut bland folk när jag känner såhär. Men hoppas det blir bättre snart.

Nu ska jag gå och borsta tänderna, gå på toa och rengöra ansiktet för att sedan gå och lägga mig. Blev väckt av min lillebror imorse btw, fy va jag hatar honom varje morgon han gör så. Han tar bort kudden, sliter bort täcket och ropar på mig att gå upp. I hate it!
Kiss and hugs / J.


I think I like you!

Hej!
Jag behöver tala ut, men jag nämner inget namn och kommer inte göra det heller.
Det finns en kille i mitt liv som jag tycker om och har gjort det en lång tid nu, i ungefär 3 månader. Och jag har tänkt på honom varje dag och drömt om honom nästan varje natt. Betyder det att jag gillar honom då? Jag tror det iaf. Jag vet inte om jag ska berätta det för honom eller om jag ska vänta och se vad som händer. För att jag tror jag vet en sak - han tycker inte om mig på det sättet. Det vet ja, hur jag vet det kan jag inte svara på. Men jag har den känslan iaf. Det finns en person som vet vem jag pratar om, men den personen litar jag på och vet att den personen inte säger något till någon.

Jag vet inte vad jag ska göra, igår var jag nära på att skicka ett sms till den här killen klockan ett på natten och berätta att jag tycker om honom, men för det första var klockan mycket och för det andra kände jag mig töntig som skriver ett sms om mina känslor till honom. Plus att jag nog tänker vänta och hoppas på att det blir något bra av detta ist för att berätta för honom. Berättar jag för tidigt så förstör jag ju allt. Så lika bra att låta bli. Så ligger det till iaf, peace!
Kiss and hugs / J.


Bada, bada, bada!









Hej!
Idag är det lördag och det blev att åka till Pinnarp igen och bada, yay! Vattnet var faktiskt mycket skönare idag än va det var igår. Klockan var ju 12 på dagen när vi åkte till Pinnarp idag. Var tyvärr bara där i tre timmar, för att Natha, Johannes och Sebastian skulle åka hem ganska tidigt. Men vi hade kul iaf och fint väder hade vi. Det var faktiskt mer folk som bada idag än vad det var igår vid klockan åtta på kvällen, hhaha! Konstigt kanske.

Lillebror skulle hoppa från bryggan och tänkte ta en snabbare väg att komma upp på och det var väl inte så smart av honom att ta den genvägen kanske, det slutade ju med att han fick ont och fick ett ganska stort sår på magen. Men som tur va så var det inte så farligt. Det ser bara värre ut. Efter en skön badstund så blev det lite kurr i magen så det blev att äta lite frukt och kakor, mums! Lillebror lekte att bananen var en telefon, dom små har sin fantasi trots allt.
Jag älskar att bada!
När vi kom hem igen så blev det att äta lite mat och sedan åkte dom hem och jag blev lämnad ensam här. Men som tur hade jag något att kolla på. FOTBOLL! Sverige 3 - 1 Australien, damer. På onsdag blir det att kolla på semifinalen Sverige - Japan. Heja Sverige.
Kiss and hugs / J.


Årets FÖRSTA dopp!




Hej!
Idag kom Natha och Johannes till Kisa och efter en stund så bestämde vi oss för att åka till Pinnarp. Årets FÖRSTA dopp för mig, har inte badat någonting tidigare i år. Förra året var mitt första dopp i April och i år i Juli, skillnad! För att jag ska våga komma i vattnet så måste jag springa i eller hoppa. Men i mitt fall så blev det att springa i, för när jag kände på vattnet så var det lite kallt, så vafan...SPRING I tänkte jag och det gjorde jag med. Fasen va kallt det var. Badade liksom klockan 8 på kvällen eller nåt. Men jag var den första som bada av oss fyra iaf. Huvudsaken, haha!

Annars idag har det inte hänt så mycket. Har bara varit hemma och haft tråkigt, som mina andra dagar i mitt liv. En vanlig dag för Jessica Owrak helt enkelt. Nej, nu har jag inget mer att berätta så vi avslutar där ja, peace!
JUSTE!- jag har fått en irriterande finne i mitten av min panna, why? Den passar inte in hallå. Jag är inte från Indien, haha!
Kiss and hugs / J.


En sväng till Pinnarp





Hej!
Imorse när jag vaknade, så kollade jag mig i spegeln och såg att jag var svullen under högra ögat, varför vet jag inte. Och ursäkta chocken med en bild utan smink, hhaha! ingen ursäkt, alla har sin skönhet behind the make up! Idag har jag iaf inte gjort så mycket, pallade inte jobba mer hos pappa efter en tuff vecka med stress och värme, så nu har jag gett upp typ. Vet inte riktigt om jag får några pengar för mitt arbete, men jag jobbade riktigt hårt den veckan det var som mest. Jag hade fullt upp kan man säga. Så nu, när min bror har kommit till Kisa med så känns det så elakt att vara där nere hos pappa och jobba(låter dumt att säga). För min bror har aldrig någonting att göra när han är här. Eftersom pappa jobbar hela tiden. Men men...så är det här tyvärr. Men snart blir det ändring på det som tur är. Då behöver inte pappa ha den här stressen varje dag. Då har han mer tid för oss barn, hihi!
När pappa sedan hade stängt restaurangen så åkte vi till Pinnarp(Kisas badställe för er som inte vet) en sväng och bara kollade läget och lillebror fick leka i den lilla lekparken som finns där. Medans pappa, Roya och bror var vid lekparken så gick jag ner mot vattnet och tog en sväng till bryggan och kände på vattnet, det var varmt! Kände för att bada, men det gick ju inte. Hade inga badkläder med mig. Sedan gick jag vidare på stranden och tog några kort, tyvärr är ju min mobilkamera sämst så det blev väldigt suddiga bilder. Men det är tanken som räknas, eller hur säger man? hehe...
Måste säga det att jag och lillebror kollade på alla tre Toy Story filmerna, mys!
Kiss and hugs / J.


Rimforsa marknad







Hej!
Idag har jag och min lillebror varit på Rimforsa marknad tillsammans. Kom dit ungefär vid kvart i tolv och det började spöregna strax efter att vi hade hoppat på bussen till Rimforsa. Och när vi kom fram till Rimforsa och hade hoppat av bussen, så hade det slutat regna, konstigt nog. Hittade inget speciellt på marknaden, inte jag iaf. Men min bror hittade svärd och pilbåge som han ville ha, så han köpte det och var nöjd. Precis när vi kom dit så ville han ha sockervadd och jag ville såklart att han skulle vara glad idag så jag köpte sockervadd till honom. Han älskar mig! hahaha...
När vi hade gått runt för fjärde gången så kom jag på att vi skulle träffa mamma innan hon skulle åka hem, så jag ringde henne och hon snart var framme, så vi tog en paus och väntade på henne. Vi blev lite hungriga medan vi vänta, så det blev att köpa en hamburgare när mamma kom. Och när vi hittade hamburgaren som jag och min bror hade letat efter länge, träffade jag på Jonte, en av mina gamla klasskompisars pappa bakom grillen. Alltid lika trevligt att träffa honom. När vi hade fått våra hamburgare ville jag köpa lite nötter och det var väldigt bra att vi gick dit, för det började ösregna igen. Så jag hade gått om tid att välja nötter där. När regnet hade lugnat sig så gick vi vidare och hittade örhängen och där fastnade jag för jag hitta såna som jag har letat efter. Inte direkt sån på bilden, men tog den där ist för att den var så snygg. Billigare var den med. Det var de jag köpte, hittade inget bättre. Villr köpa en väska och en plånbok, men hitta inget som passa mig. När vi hade gått en runda med mamma så blev vi lite sugna på fika, så mamma bjöd oss på bulle och kaka, mums! Blev en sockeråtta eller vad den hette och en chokladbeskvi plus en loka. Inte visste jag att det var smörkräm i chokladbeskvin, lite äckligt när jag fick veta det, men den var ju god iaf.
När vi var klara med fikat så var det dags för mig och lillebror att gå till tåget som gick 15.04. När vi kom till spåret så började det åska och blixtra igen. Och det kom riktigt många blixtrar. När klockan började närma sig fyra minuter över tre så kom tåget. Precis som det skulle. Det konstiga var att jag och lillebror precis hann in i tåget innan tåget stängdes av. Det tog ett tag innan dom meddelade att vi snart skulle åka vidare. Så vi fick sitta och titta genom fönstret när det regna och blixtra. Efter en 20-30 timme så säger personalen att dom inte får igång tåget och att det inte går att öppna dörrarna. Då man fick sitta och vänta jätte länge. Sedan ringer jag pappa och berättar att vi är fast i Rimforsa och kan inte komma någonstans p.g.a att dom inte får igång tåget. Och sedan ringer jag min syster Natha och berättar samma sak till henne och frågar vad hon gör. Då säger hon att hon är i Söderköping och står till kön till Smultronstället. Fy va orättvist att hon var där och jag jag satt fast i tåget. Sedan frågade jag vilka hon va med. Då nämde hon en vän till mig, Bc. Så jag fick hälsa på honom med när jag ändå prata med henne i telefon, alltid trevligt med en röst till, hihi... Så efter att ha suttit i tåget i 2 TIMMAR, meddelar personalen att dom inte kommer någonstans så dom har ringt efter extrabussar. Vi får vänta lite till eftersom personalen inte vet NÄR bussen kommer. Efter typ en kvart, tjugo minter säger dom att det inte kan komma någon buss, så vi skulle då få vänta på NÄSTA tåg som skulle gå vid fem. Men okej, det var bara en halv timme till det. Så vi fick gå ur tåget och vänta på nästa tåg. Som tur var så hade solen kommit fram och man kunde ligga och vänta i solen på gräset, skönt! Efter en lång stund kommer en tåg-man och säger att vi får gå över till andra sidan och vänta på tåget. När vi hade kommit över dit och suttit där i kanske 5 minter säger en kvinna i högtalarna att tåget som skulle komma, som skulle gå till Kalmar(den jag och lillebror skulle med) var försenat och skulle komma 17.43. Och fyfan va arg jag blev då. Eller jag var redan förbannad för att ha väntat i över 2 timmar innan. Men att behöva vänta i 40 minuter till innan man kommer hem är ju förjävligt. När klockan hade blivit fem och vi skulle få vänta till tjugo i så kommer Bella, en kompis till min syster som också vänta. Hon berätta att det snart skulle komma en Kisa-buss, så jag tänkte att jag såklart tar den ist för att vänta på det förbannade sega tåget. Det kändes så skönt när jag satt på bussen och var på väg hem. Ist för att vara hemma på EN KVART, så var jag hemma på 4 TIMMAR. Jag och min bror hann sätta oss på tåget och sitta där i timmar och sedan bli tvugna att ta bussen. Fyfan för detta. Aldrig mer tåg känns det som. Inte när det regnar, åskar och blixtrar iaf. Jag hann iaf få med tre blixtrar på raken i ett videoklipp medan jag satt på tåget och hade tråkigt.

När vi kom hem så orkade vi inte göra så mycket. Så vi satte oss vid tv och datan och bara tog det lugnt. Det tog ett tag för mig att skriva detta inlägg, p.g.a att min bror distraherade mig hela tiden, men nu när klockan är fem i tio så är jag klar, hahaha! Nu blir det att hitta en animerad film att ladda ner som jag och min lillebror kan titta på. Peace!
Kiss and hugs / J.


RSS 2.0