Jag är lycklig!

Hej!

Imorse hade jag bara en lektion, inval, då jag har dans. Riktigt kul faktiskt, på måndagar är det jazz och på fredagar är det en annan dans, men båda är roliga än så länge! Vissa steg är lite svårare att få in, men efter ett tag släpper de. Hej träningsverk de närmaste dagarna! Sedan innan slutet gick larmet, att det ska vara så jävla kul att slå på de! Denna gång var det en papperskorg på en toalett igen, blir så trött på folket!

Efter invalet som sluta tio över tio så blev det att sitta och vänta på att älskling skulle vakna så man kunde åka in till stan. Men han vakna aldrig, så vid lunch som jag åt med Astrid, bestämde jag mig för att ringa och väcka min John. Vilket var en väldigt bra idé, för han sov verkligen, och då menar jag verkligen! Han lät inte så sexig i telefon kan jag inte påstå, men jag älskar honom iaf, som tur är! <3

Tillslut kom han till Wayne's Coffee där jag satt med Astrid och Malin. Det var så kul att träffa honom igen, saknat honom så sjukt mycket. Och när han skulle gå så ville jag verkligen inte släppa taget om honom. Att bara tänka på honom nu är jobbigt, jag vill vara i hans närhet just nu. Det märks när man är riktigt kär i någon, speciellt när man inte vill att killen ska gå och släppa taget om min hand. Jag är så galet kär och jag har aldrig haft den här känslan förut, det är något speciellt med John, jag vet inte vad det är, men allt känns så bra med honom och jag skulle inte kunna hitta en bättre kille. Det kliar i fingrarna av att bara tänka på honom, jag vill bara hålla hans hand och titta på honom, skratta med honom och pussa honom. Jag är så jävla lycklig, skulle kunna skriva hur mycket som helst om John. JAG ÄLSKAR DIG BABY! <3

Du är min och jag är din, jag kommer aldrig skäppa taget om dig, du är bäst!

Kiss and hugs / J.


Hästen och hunden!

Hej!
Har varit på den mysigaste puben någonsin med min älskling, det var jättefint där inne och man måste ju bara gå dit någon mer gång, klart favoritstället!

John var den gulligaste och beställde Fish and chips och varsin öl, var dock inte jättehungrig, men åt för att vara artig. Och det var inte lite mat, räckte lätt till två personer. Tyvärr åt jag inte upp, skämdes lite. Sedan går han till baren igen och beställer något. Då kommer han med fetaste glaset, och den är till mig! Men det var gott! Det är ju lill-lördag.

Det var som sagt jätte mysigt och jag njöt för varje sekund! Jag mår som bäst när jag är med John, det känns toppen att vara med honom, har aldrig känt mig så här trygg och kär på samma gång, och den känslan är awesome!

Att inte ha träffat honom sen nyår, alltså typ en vecka sen, är helt sjukt! Jag har hållt på att bli galen! Jag vill vara med honom så mycket jag kan. Men nästa månad är han typ bara min! Plus att han flyttar in till sin lägenhet den 1 februari, fantastiskt! Kanske ska hjälpa honom och då kommer jag få träffa hans mamma, kan bli spännande :)

Jag är så glad att jag kan säga att han är min, han är bara min och set känns bra i hjärtat att säga det. Jag är så grymt kär och jag kan inte tänka mig någonting utan honom! Helt sjukt.

När vi satte oss på rese för att vänta på mitt tåg, så går ett bekant ansikte förbi oss, då är det självaste MONA SAHLIN som kommer förbi. Sen innan mitt tåg ska gå, så ser jag att hon ska åka samma tåg som mig, hur fränt är inte de! :o :) as coolt . Sitter i samma tåg just nu!

Kiss and hugs / J.


Besviken!

Hej!
Sitter nu...igen...på rese och väntar nu på bussen hem! Slutade skolan halv två och skulle träffa John lite fort, eftersom han jobba och slutade fem. Men jag tänkte att jag lika gärna kan vänta på honom tills han slutar, för jag har inget för mig iaf. Så jag väntar, hängde med pappa och roya till deras buss, för att dom skulle åka med Viking Line, dom jävlarna ska på Finlandskryssning! Sen tänkte jag iaf att jag skulle gå in till stan för att kolla lite och hitta någonstans att sätta mig, har galet ont i fötterna nu!! Sen smsade jag lite med John, och för en stund sen sa han att han kommer få jobba över, så varför är jag kvar i stan? Väldigt onödigt! Lite smått besviken faktiskt...men aa. Jag som ville pussa lite på John idag, men får visst spara dom till ett annat tillfälle.

Som tröst köpte jag tacochips och ska göra mig en egen guacumole eller vad det heter. Så jävla gott! Tröst äta och sen dricka teet jag fick av John och tänka på honom, det är väl så nära jag kommer honom idag :(

Kiss and hugs / J.


Back to school tomorrow...

Hej!
Imorgon är det skola igen, då var sista dagen på det sista jullovet snart slut. Känns förjävligt att inte ha lov och studiedagar efter denna termin. Snart tar man studenten, vilket jag såklart längtar till, men vart ska jag ta vägen sen? Vill inte plugga vidare, vet inte exakt vad jag vill hålla på med heller, så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Måste hitta något bra jobb, så att jag snabbt kan flytta ut, behöver ett eget ställe...är så sjukt trött på att åka fram och tillbaka från kisa till Linköping och tvärtom. Jag är så jävla less på de! Så fort jag kan och har råd med en lägenhet i Linköping så drar jag, inget snack om saken! Allt skulle bli så mycket enklare då!

Imorgon är det iaf skola igen, och jag kommer börja med dans, är lite nervös för de. Men det ska bli kul tycker ja.

Känns lite surt denna månad, min pojk har mycket på jobbet denna månad, så kommer typ inte kunna träffa honom så mycket. Får lite flashback från mitt förra förhållande, då vi blev tsm innan sommarlovet, fick inte träffa honom på 2 månader. Hoppas bara att det inte slutar som för mitt gamla förhållande. Men det tror jag inte, John är speciell, han är en sån fantastisk kille som man bara inte kan låta bli! Kommer förhoppningsvis kunna träffa honom på några helger och på våran 1 månadsdag den 31e ! :)

Kiss and hugs / J.


I ett förhållande!

Hej!

För ungefär en timme sen såg jag något väldigt gulligt på facebook, John ändrade från "singel" till "i ett förhållande" , blev väldigt glad när han ändra de. Känner mig som en liten flicka som skriver om en kille som man är kär i, men jag gillar verkligen honom. Och jag tror att jag har hittat en superfin kille! Får ta ett steg varje dag och se vart set leder som jag har sagt förut. Jag är lycklig och det känns bra!

Kiss and hugs / J.


2013!

Hej!
Nu har det nya året börjat och jag är lycklig! Det börja med att Astrid och jag satt nervösa på rese ett tag innan vi gick till lägenheten vi skulle till. Jag var så nervös för att få träffa Johns kompisar. Men jag ock Astrid kom dit som dom första. Och det gick jättebra. Träffade massa trevligt folk, så kvällen/natten blev lyckad!

Jag fick min John tillslut, vi är nu tillsammans på riktigt! Jag är lycklig. Jag avsluta året jävligt bra och började året 2013 så fantastiskt. När jag vaknar så ser jag min kärlek ligga brevid mig, även om jag inte mådde så bra, bakis och kär, den kombinationen är väl sådär, men det fina var att vakna brevid min John! Bästa början på året, tusen tack älskling! :* <3

Vill tacka alla andra som jag träffa och pratade med på nyår, ni var och är ett härligt gäng, detta måste vi göra om, mycket trevligt!

Välkommen år 2013! ;D

Kiss and hugs / J.


RSS 2.0