Söndag!

Hej!
I tisdags pratade jag med John, samtalet gick bra. Var inte så jobbigt att prata med honom om vårt förhållande, samtalet slutade med att vi är vänner men att vi fortsätter hålla kontakten och umgås, lära känna varandra bättre och det känns bra att det blev så. Även om jag var beredd på att det skulle ta slut. Men just nu saknar jag att ha en kille, men jag kan inte släppa taget om honom än, jag gillar honom fortfarande!

Idag är det söndag och jag kom till Finspång för en halv timme sen eller nåt, ikväll blir det nog bara en film och lite snack sen sova tror ja. Imorgon får vi se, kanske träffa deras vänner och kolla mera film, vem vet?!

Nu har jag mitt sista sportlov!

Kiss and hugs /J.


Mår dåligt!

Hej!
Jag mår seriöst jävligt dåligt nu...för det första är jag sjuk, för det andra måste jag på toa, för det tredje så ska jag prata med John snart och jag vill helst inte behöver prata, för jag har redan en känsla av att jag vet hur det samtalet kommer sluta. Men jag måste se till att samla mod och prata med honom. Även om jag tycker det här är skitjobbigt!

Tycker inte om såna här seriösa samtal..

FAAAAAN!!!

Sad girl / J.


Börjar fundera..

Hej!
Jag börjar seriöst fundera på om John gillar mig, jag vet att han jobbar mycket och att det bara har gått en månad. Men jag tycker det är så konstigt att han slutar skriva sms med mig och slutar skriva några gulliga sms. Är rädd att han glömmer bort mig! :(

Inatt drömde jag också att han var otrogen, jag vet inte varför jag fick en sån dröm. Plus att jag drömde det precis innan jag skulle gå upp, innan jag höll på att missa min buss.

Det är frustrerande att han aldrig skriver till mig, och om han gör det så är det inget speciellt han vill. Han kan fråga vad jag gör, sen när jag frågar så svarar han aldrig!? :o

Vad är det som händer? Han har varit någon helt annan person, inte den killen som jag lärde känna och som jag blev tillsammans med!

Kiss and hugs / J.


1 februari

Hej!
Idag flyttar min älskling till sin lägenhet inne i stan! Känns nice måste jag säga. Glad för hans skull att han flyttar och så man kan vara med honom, hemma hos honom när man vill typ. Och denna månad kommer man troligtvis kunna umgås mer med honom, för i januari månad har vi inte träffats så mycket.

Igår hade vi vår månads dag, 1 månad igår, redan en månad och det har gått väldigt fort faktiskt. Imorgon ska jag komma hem till John och äta mat, hoppas att han har mysat till de lite tills imorgon. Ska bli så kul att komma hem till hans nya lägenhet och se hur den ser ut.

Ikväll blir det fredagsmys med Jossan, bio (EGO) och massa godis och popcorn!!! Woop wooop !

Kiss and hugs / J.


RSS 2.0