Vilken jävla dag!

Hej!

Vilken jävla morgon det blev då. Pallar serisöt inte med folk som är så jävla tröga och tror dom är så vuxna. Serisöt, min morgon gick åt helvete. Jag va riktigt förbannad på grund av en viss person....åååååååh fan va du förstör för mig. Jag skulle kunna skriva mer detalj, men jag gör inte det. Även om det är min blogg, då jag får skriva vad jag vill, men jag bestämmer mig för att inte skriva bokstavligt vad jag är förbannad över.

Vafan ska hon/han göra mig så förbannad? det va eller ÄR jävligt onödigt, eftersom det har pågått i ett år ungefär. Asså, jag blir förbannad att bara tänka på det. Hoppas du ser de här, jag skäms inte. Jag står för de jag skriver. Och jag har aldrig låtsas vara din vän...fatta det någon gång.

Men efter min förbannade morgon så blev det allt bättre, tur att jag har riktiga vänner som inte tycker jag är falsk....tack för att ni gjorde att jag mådde bättre, jag behövde det. Natalia och Rashed ni är BÄST <3

TACK HABIBI! <3

Kiss and hugs / J.


1-årsdag med bloggen!




Hej!
Idag är det onsdag och jag hade idrott på morgonen, rktigt roligt faktiskt. Jag är bäst på att studsa en pingisboll på ett pingisrack och sen gå igenom en bana, tillsammans med mitt lag. Jag ägde fan! Fick lite beröm för att jag var så duktig, tack för det tjejer :)

Annars idag har lektionerna varit som vanligt, förutom att igår, så blev 11 st hårddiskar i skolan tagna, av elever på skolan. Fuck them, sjukt arg på dom, eftersom man vet vilka det är. Så jag går typ och blänger på dom varje gång man går förbi, hehe...

Hade redovisning i samhällskuskap med josefine, det gick inge bra. Jag prata typ ingenting, jag skrev på tavlan ist. Stackars Josefine! Det går inte att redovisa med mig, för jag är sämst på det. Iaf när jag inte fattar så mycket om det jag ska prata om.

Sen innan vi sluta så skulle jag och Josefine gå och ta dos 1 av livmoderhalscancer. Och sen om några månader eller nåt ska vi ta dos 2 och dos 3. Det gjorde inte så ont att ta sprutan, men det äckliga va att man kände när "medicinen" eller vad man kallar det kom in i armen, man kände verkligen när det spred sig i armen. Armen kändes bedövad direkt, hahah! Det är fortfarande obehagligt men det känns bra att man kan få den gratis, och då passar man ju på att ta de. Annars kostar varje spruta 1000 kr lite dyrt.

OCH JAG MÅSTE BERÄTTA ATT DET VAR 1 ÅR SEN JAG BÖRJADE BLOGGA. DET HAR REDAN GÅTT ETT ÅR, ROLIGT ATT DET HAR GÅTT ETT ÅR REDAN!

Nu sa jag umgås med min syster Natha och Johannes, peace!

Kiss and hugs / J.

Sommarjobb som slussvakt?



Hej!
För några veckor sen hade jag lite tankar om vad jag skulle jobba med i sommar, först tänkte jag Blomstertorget eller Blomsterlandet. Men sen kom jag på att man kanske ska kuna lite om blommor och växter och så. Och det kan ju inte jag. Jag vet bara att dom fuktar gott!

Sen kom mammas kille/sambo Bengan på ett tryckeri här i Lkpg, där han har lite kontakter. Och det tycker jag skulle vara väldigt roligt, men jag vet inte riktigt hur det blir med det, för jag har inte fått veta om man kan sommarjobba hos dom. Så det får vi se.

Och nu för en stund sen så hitta mamma i Corren om att man kan söka till slussvakt och då tänkte jag att jag skulle kolla lite vad dom hade att säga på hemsidan. Och det lät ju kul och så, så jag skrev en ansökan och skicka in den till dom för ungefär en kvart sen eller nåt. Så nu väntar jag på svar av Göta Kanal personalen och får se om jag får sommarjobba hos dom. Det kan bli spännande, för jag kan inte så bra engelska och det är bra om man kunde det sa dom. Men men...det är bara att vänta och se vad dom säger.  Mer om det kommer jag skriva om när jag har fått svar av dom.

Kiss and hugs / J.


Stort jävla problem, jag blir ledsen!



Hej!
Efter 4 år.... och jag hatar att ha skilda föräldrar. Jag klarar inte av att ta med mig halva garderoben fram och tillbaka varannan vecka. Jag blir så jävla arg och ledsen att ha det så här. För jag vill ju vara hos båded mamma och pappa. För det är ju bara jag i familjen som har det såhär. Jag blir så jävla ledsen så fort jag tänker på det. Vafan ska jag göra? Just nu vill jag bara flytta hemifrån och ha ett eget place där jag kan ha mina saker på EN plats!!!! Orkar serisöt inte att ha en stor jävla väska på axeln varje gång jag ska till pappa och sen till mamma. JAG HATAR ATT BO PÅ TVÅ STÄLLEN!

Jag vill så gärna sluta gymnasiet och hitta ett jobb och sen flytta hemifrån så jag kommer ifrån det här. Jag kan liksom inte ha lite kläder hos pappa och lite kläder hos mamma, det funkar fan inte. Antingen har jag någon tröja eller linne hos pappa som jag behöver/vill ha när jag är hos mamma. Jag tänker ju liksom inte köpa två likadana plagg när jag är och shoppar. Fuck det här!

JAG PALLAR INTE MER! :O

Kiss and hugs / J.


Aj Aj Aj!

Hej!
Det är den 20 Januari och det är min vän Ninas 18-årsdag idag. Grattis hjärtat! Hoppas din dag blir toppen :)
Annars idag händer det väl kanske inte så mycket. Men dagen är inte slut än, har har rast i två och en halv timme snart. Sen har jag inval, frisör, och då ska jag ha prov om håret. Jag tror det kommer gå bra, för jag vet och har varit med på lektionerna, så jag tror det kommer gå bra, för det känns som det. Efter den lektionen som börjar 13.40 och slutar 15.50 så ska jag vänta på min buss som går 16.40 hem till mamma och sen ska jag bara chilla.
Mamma och dom andra ska äta taco och jag vet inte om jag ska äta eller inte, eftersom jag dricker shaker, som gör att jag går ner i vikt. Antingen äter jag lite eller ingenting alls. Men imorgon är vi bjudna på kalas, och då bjuds smörgåstårta. Och det vill jag ju verkligen äta, för det är så jävla gott, men jag får inte äta för mycket kanske. Då går jag nog upp massa i vikt.
Det var  väl typ det lilla jag hade att säga, hade så länge!
Kiss and hugs / J.

joggingtur i regnet




Hej!
Va i skolan tidiagre idag, började kvart över åtta och hade inval, frisör, sen efter invalet som var slut vid tio ungefär, så slutade jag för dagen. Hade och kommer bara ha inval varje måndag, alla andra dagar i veckan slutar jag sent. Piss schema! Idag ville jag klä mig snyggt men orkade inte fixa mitt hår allt för mycket, så jag hade plattat håret och fixa en mittbena och sen en keps på det, såg helt okej ut. Astrid kalla mig snygging, hahaha! På invalet fortsätte vi med flätor, det gick sådär när jag skulle prova en nu uppsättning, det såg lättare ut än vad det va. Men jag blev godkänd på det iaf, tur! På fredag har jag frisörprov, som handlar om håret. Tror inte att det blir så svårt, har jag varit med på lektionerna, eller de praktiska lektionerna så kan jag provet. Så det kommer gå bra tror ja. Ska bara börja plugga på häftet vi fick.

Efter att jag hade slutat invalet så träffade jag min syster och va med henne tills klockan blev 12.17, då min buss skulle gå. Natha har ju varit i Gran Canaria i en vecka och kom hem i lördags. Jag fick en parfym av henne idag som hon hade köpt där. En Britney Spears parfym, den rosa. Den lukta jättegott!
Tack bästa syster <3

När jag kom hem så bytte jag direkt om till träningskläder ochtänkte vara lite hurttig och jogga en sväng, va ute i 35 min, och jag är så stolt med. Jogga ungefär hela vägen och sen gick jag nästa hela vägen hem, va så trött i benen. Det bästa på hela joggingturen va att när jag hade joggat halva vägen så började jag gå i ungefär 2 min, då kommer jag till ett hus där en gubbe kommer ut och ska dra in sopptunnan, då får han syn på mig och säger nått som jag aldrig hörde vad han sa, men iaf. Sen säger han:
Gubben: är det inte jobbigt att springa i regnet?
Jag: nej, det är bara skönt!
Gubben: jaha, aa men lycka till med resten av springandet! :)
Jag: haha tack!

Fan va jag uppskatta att en främmande liten gubbe säger så till mig när jag är ute och joggar, jag fick mer energi av att han sa så, orka faktiskt mer efter den kommentaren. Han hade ett hjärta av guld. Tack lillaman! :D
Min snygga outfit för joggingturen blev träningsunderställ, tjöcktröja och gympaskor, känner mig hurttig!
Ikväll blir det yoga med mamma, peace!
Kiss and hugs / J.


Nutrilett-Quick Weight loss!



Hej!
Tog min sista måltid för en halvtimme sen, imorgon börjar jag min nya diet, nämligen Nutrilett-Quick Weight loss. Känner att det är dags för en förändring. Måste helt ärligt gå ner i vikt. Har liksom gått upp 7 kg, väger 67 kg, tjejer brukar inte prata om sin vikt, men nu är det min blogg så jag vågar göra det, hahaha.

Jag kanske inte är jättetjock, men jag känner mig inte nöjd med min kropp, så jag vill ändra min form, och med de så menar jag magen. Vi får hoppas att det blir skillnad, men det värsta är ju att det kostar så mycket, men det är de väl värt hoppas ja.

Kul att man inte kan äta dom goda maträterna nu då, blir bara shake. Men det blir nog bra. Nu ska jag se till att få en bättre kroppsform, peace!
Kiss and hugs / J.


Fredag den 13e!

Hej!
När min larm på mobilen gick vid kvart över fem, ville jag bara slänga bort mobilen, ville verkligen inte gå upp. Är så himla trött. Klart jag vill gå till skolan så att jag blir klar med utbildningen, men jag känner mig skoltrött. Och jag har bara varit i skolan i en vecka. Men jag tog mig upp för madrassen på golvet och gick och fixade mig.

Jag åkte buss med mig älskade bästavän Natalia Carrizo Diaz och vi pratade ungefär hela vägen till Lkpg. Det var ett tag sen vi träffades, så det fanns lite att prata om. Sen kom vi till rese och kom lagom in för att hoppa in på ljunkanbussen, dt kallar jag tur, med tanke på att det är fredag den 13e. Fast jag bryr mig inte så mycket om otur, det har jag varje dag ändå...nästan! Frågan är om det kommer hända något speciellt idag, vem vet. Det är bara att vänta och se.

Efter skolan idag blir det kanske att åka hem med Natalia, kanske att Samme ska till Kisa med, det vet jag inte. Fast det tror jag inte. Sen när jag kommer hem så är min bror hemma hos pappa, han kommer säkert sitta och vänta på mig tills jag kommer hem, har saknat honom lite faktiskt. Har varit ifrån honom en vecka ungefär.

Plus att min älskade syster Natha är i Gran Canaria med Johannes och Kirre, avis som bara den. Dom åkte lördag-morgon och kommer hem imorgon faktiskt. Har saknat min syster, även om jag inte träffar henne allt för ofta när hon är i Finspång. Men längtan är större nu när hon är i ett annat land, så jag SAKNAR henne jättemycket! Ska bli kul att träffa henne på måndag.

Ja, det jag egentligen skulle skriva här, va att det fredag den 13e idag, så akta er för otur, ni som tror på sånt! Det är bara larv tycker jag. Jag märker ingen skillnad vid det här datumet. Det är en helt vanlig dag som alla andra dagar på året. Peace!
Kiss and hugs / J.

1 januari

Hej!
Det är den 1 januari idag och jag mådde sådär dagen innan. Och vid halv tio imorse, när jag vakna och gick upp. Har mått sådär hela dagen, men det är väl så det blir efter nyår och man inte är van vid att bli full. Men jävligt trevligt hade jag iaf, och det tror jag de flesta hade det med. Träffat nytt trevligt folk jag har fått lära känna.

Astrids mamma hade gjort en eller två jättegoda tacopajer, fantastiskt gott. Och sen så leken vi lekte tillsammans var ganska rolig med, det är nog ett bra spel att spela vid ett sånt här tillfälle.

Mycket dricka och mycket prat. Jag gick och spydde två gånger, sen v det bara att fortsätta dricka, men efter andra gången jag spydde så blev det vatten, mådde inte så bra efter allt drickande. Men jag minns vad som hände iaf. Fick träffa Eric, Astrids kille, en riktig trevlig stockholmskille, snygg med för den delen, och det berätta jag för honom med, hahaha. Allt man inte skulle ha vågat säga utan alkohol vågar man säga när man har alkohol i kroppen. Och innan tolvslaget så skulle jag fixa champangeglasen som var av plast, skulle sätta ihop foten till glaset och råka krama åt foten för hårt och fick tre rätt så stora sår i min högra hansflata, inget vidare skönt. Så nu har jag tre plåster i handen, snyggt, en bra början på det nya året, 2012!

Fy va svårt jag hade att somna sen vid 4-5 på morgonen då alla inte palla vara vakna, för att man måste ha lite energi till dagen efter med, för dom som skulle köra. Jag ville inte sova i min klänning, så jag sov i strumpbyxor och bh, men fyfan va min bh skavde. Självklart hade jag trosor på mig med.

När jag vaknade så kände jag hur svårt det var att svälja. Hade ont i halsen, skrek nog ganska mycket igår.
Det gjorde vi nog alla, hahah. Nej fy vilken kväll. En kväll vi minns, iaf jag.
Tack för ett underbart nyår gott folk, det får vi gör om!
Kiss and hugs / J.


RSS 2.0