Föll i tårar ikväll..

Hej..
Det är fortfarande jätte jobbigt att inte ha John som pojkvän, jag grät för jävla mycket för en stund sen. Jag kan inte släppa taget om honom. Jag har fortfarande känslor för honom och det är så jobbigt. Jag satt och kolla på den gamla kalendern där på väggen, som visar månad december 2012, ser datum den 31:e, dagen vi blev tillsammans. Läste sedan i en bok som jag skriver olika händelser i, typ min dagbok, som jag skriver konstiga jobbigt saker. Och där läste jag en text jag hade skrivit, där John var med. Började gråta hysteriskt och kollade tillbaka på datumet på väggen. Sedan tog jag fram tepåsarna som jag fick av John i julklapp, jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag gillar fortfarande killen.

Hur lång tid kommer det ta att gå vidare, kommer jag kunna göra de, just nu känns det som att det är omöjligt, för jag vill ha John, men det kommer aldrig bli något mellan oss igen, efter det jag har fått höra. Men det är så jobbigt att tänka på honom. Har gjort det vid olika tillfällen och ibland tar jag upp honom i olika samtal jag har med familj och vänner, jag kan inte lämna dig från mina tankar..jag saknar dig..(tårar i ögonen) jag vill bara att man kunde spola tillbaka allt och att det aldrig tog slut.

Kiss and hugs / J.


Födelsedagsfirande/utgång!

Hej!
Sitter nu på rese och väntar på mina vänner, så vi kan åka med tåget mot Mjölby som går 18.23. Blir att fira mig lite och sen förfesta som fan för att sedan åka in till stan igen och dra in på Platå och fucka ur totalt!

Hoppas och håller alla tummar jag har på att det ska bli en lyckad kväll och att alla kommer ha det bra! För det är de jag har räknat med! :D

Mina vänner för kvällen blir : Yasmine, Natalia, Josefine, Astrid, Melle, Alex, Cornelia och Kristoffer!!!!! Vi ska fucka ur! <333

Lets party people! :D

Kiss and hugs / J.


1 april

Hej!
Idag är det första april och idag är det 1 år sen jag fick min vita iPhone 4s, det har redan gått ett år och jag har inte förstört den, duktig tjej!

Dom andra mobilerna jag har haft har jag tröttnat på efter bara några månader, men denna mobil har jag aldrig tröttnat på!

Kanske är tråkigt att läsa detta inlägg, vem bryr sig egentligen om att jag har haft min mobil i ett år. Men tyckte bara att det var kul att påpeka de. Istället för att ha ett år med min mobil hade det varit kul att man hade ett år tillsammans med en pojkvän istället, hade varit lite mer roligt att läsa kanske. Men ikke, det får vi vänta med..

Nu är jag på väg hem till Kisa och jag har påsklov, idag fixade jag mitt cv och började söka jobb tillsammans med min syster Angelica, har redan sökt 2 jobb tror jag det va. Imorgon blir det att fika med två vänner köpa något för mina presentkort jag har. Sen på onsdag blir det mys med andra vänner, tors-fre ska jag försöka träffa kusinen Alex och lära honom allt han har missat på balträningarna. Fyfan vilket arbete detta kommer bli. Men det ska funka!!

PS, det är vackert väder idag, älskar livet just nu!

Kiss and hugs / J.


RSS 2.0