Five days left! :D



Hej!
Idag är det lördag och snart kommer my sister Angelica med familj och ska äta mat och bara ungås. Senare sen ska lillebror på disco i Linghem, så då måste man glida omkring i Linköping för att sedan hämta honom vid sju, lite onödigt att åka hem till Kisa och sen tillbaka till Linköping. Får se vad man hittar på i stan så länge.

Jag kan väl säga så som alla andra bloggare säger: "Så här ser jag ut dag"
Tyvärr så har jag inte tagit kort på hela mig, så jag kan inte säga "dagens outfit" tråkigt va?! hahhaha!

Det är fnt väder idag med, vad ska man göra. Önskar att man kunde sola och man fick färg. Men det blåser nog lite kallt, kan ju bli sjuk, int så kul.

Snart fyller jag 18, det är bara 5 dagar kvar till jag blir myndig! fint! :D
Kiss and hugs / J.


Min tur att tappa tallriken i skolan ^^



Hej!
Igår började min dag nervöst, för att vi skulle spela in vårat program som sedan ska sändas ut på skolan, så jag va skit nervös inför de. Och nervositeten fortsatte ända till matsalen verkade det som. Knäppa jag tappar tallriken precis när jag ska ställa ner brickan på bordet, som tur var så dämpa maten dunket, så det var ingen som jubla, TUR! annars hade jag skämts :p plus att jag hade tur som inte fick något på kläderna. Annars hade jag fått gå med äckliga kläder i skolan. Mattanten sa att jag skulle gå och ta mat igen, men hade ingen lust att ställa mig i kön som fortsatte utanför matsalen. Så jag fick sitta och knapra på knäckebrödet som var det enda ätbara på min bricka. Men Nathalie va generös och gav hennes smörpaket till mig, Tack! :D
Skulle hämta vatten till mig och hämta mjölk till Josefine, höll på att krocka med en kille med bricka, inte min turdag antar ja :p

Medan Josefine var på matte, så hände Nathalie med mig till matsalen, så jag fick äta min mat tillslut. Som tur var så tappa jag inte brickan den här gången :) i made it with the floo! eller nåt :)

Efter min lyckade lunch så var det KÖRSÅNG, det var jättekul, bästa lektionen än så länge. Längtar redan till på måndag! Tack mina vänner på körsången för en trevlig lektion!!

TACK SVERIGE FÖR DET FINA VÄDRET, BÄSTA! <3
Kiss and hugs / J.


Till min vän Josefine <3



Hej!
Såhär ser man ut när man har haft en bra dag! Jag och Jossan har skrattat mycket på fotolektionen, iaf i slutet. Sen när vi skulle gå till rese så började det regna, fyfan, men som räddaren i nöden så hade ju Jossan ett paraply, tack gumman! Och på väg till rese skratta vi och hade kul med. Men VÄRST va ju på tåget, fyyyyyfan!
Jag tror inte jag har skrattat så mycket på länge, de där var extremt alltså. Jag hoppas dom i vagn 1 inte blev arga på oss....eller på Josefine iaf, det va hon som lät mest när vi garva som mest, hahaha! Sötnosen <3

Det va en liten detalj som fick Josefine att garva så mycket som på tåget. Antagligen såg det inte bra ut när jag skulle ta en chokladbit i munnen, hahahaha! Det är bara jag och Jossan som tycker det här är roligt.
TACK FÖR EN MINNESVÄRD TÅGRESA TILL KISA HJÄRTAT! <3
(ps: det blev våran tredje dejt den här gången, fint! ;D)

Jag måste säga det att jag är riktigt glad över att jag har fått lära känna dig Josefine Landin, du och jag har precis samma humor. Och det älskar jag. Vi vet precis vad man ska säga för att roa varandra, tack för att jag får ta del av ditt liv och de här tre gymnasieåren, älskar dig min vän <3

Kiss and hugs / J.

Persisk nyår!



Hej!
Jag är inte säker om det var igår natt som det var persisk nyår, eller om det är i natt. Så därför säger jag:
Sale Nu Mobarak!
Gott Nytt År!
Happy New Year!

Kiss and hugs / J.


RSS 2.0