Städat i Restaurangen



Hej!
Min dag började faktiskt ganska bra. Visst, jag har inte gjort så mycket. Har mest bara kollat på tv och läst klart boken från skolan, Hungerspelen. Den var väldigt bra. Bokens slut gjorde mig arg. Den slutade så irriterade att jag ville fortsätta läsa den andra boken. Fast jag kom sen på att jag inte tänker göra det. Jag brukar inte läsa ut böcker, men den här boken var visst bra. Så jag kunde inte sluta läsa.

Sen vid nio blev det att hjälpa pappa att städa restaurangen. Snacka om skitit. Man kunde tro att det var djur som jobbade där. Men...det är de inte. Jag lovar, hahha! Iaf, jag började med att soppa golvet och det gick bra, efter det vänta jag på att gästerna skulle gå någon gång så jag kunde börja städa i matsalen. Där jag iaf skulle torka av borden, gissa vad som händer. Jo jag häller ut vattnet på golvet och blir väldigt irriterad eftersom jag häller ut det två gånger på raken. Efter det tvättar pappa golvet och jag halkar och glider typ en halv meter. Okej nu tog jag i, men det kändes som att jag gjorde det. Jag blev rädd och arg. Så slutade min dag. Från att börja bra till att sluta dåligt.

om några dagar är det en ny månad och det är MIN månad, den månad då jag fyller år. Men det får jag återkomma med när den dagen är inne. Ni får ursäkta att mina inlägg kommer in på bloggen så sent. Men jag har inte tillgång till en dator om dagarna, pappa har datorn nere på restaurangen. Kan bara skriva inläggen på kvällen/natten. Såg nyss på klockan och den är över tolv, hihi. Och nu har jag missat några dagar, men det är också på grund av att jag inte orkar, eftersom klockan blir så mycket innan jag kommer åt datorn. Men nu ska jag sova, hoppas jag komma ut och ta lite naturbilder imorgon, bilder på det kommer som sagt kanske upp, när solen har gått upp. Take care mina få läsare.
Kiss and hugs / J.


Jag har en tvilling?



Hej!
Jag skrev ju i det förra inlägget att jag skulle berätta om mig själv, hur jag är och så. Så det är väl dags att skriva en rad eller två då. Mina andra inlägg har ju bara handlat om vad jag gör om dagarna och så. Det ska nog bli en liten ändring på det. Ska börja skriva lite mer såna här inlägg och lite vad som helt. Mina tankar helt enkelt.

Ja, jag heter Jessica Owrak och jag är en trevlig och omtänksam sådan men det finns EN jobbig jävel som nästan bara klagar och knappt gör någontin och den jobbiga jäveln är JAG! Den jävlen är min tvillingsyster, jag har mina stunder då hon är jobbig och inte orkar lyfta ett finger. När jag säger hon så menar jag min tvillingsyster (den jobbiga inom mig). Hon är ofta väldigt lat, orkar inte gå ut och ta frisk luft om någon inte verkligen tvingar henne, men när hon är hemma hos sin pappa sitter hon oftast hemma i soffan och bara kollar på tv och det är väl bland det västa man kan göra. När hon är hemma hos sin mamma gör hon inte så mycket bättre där. Visst hon måste ju gå ut om hon ska in och äta eller gå på toaletten, där emellan får hon luft. Annars gör hon vad som helst för att slippa röra på sig. Hon har inte så många vänner i närheten där hennes pappa bor men det finns en person hon brukade, bokstalvigen brukade vara med, men som hon aldrig är med längre, den personen har aldrig tid...och hos hennes mamma finns det absolut ingen i närheten, inte när man bor utanför helvetet. Det tar fucking hundra år innan man kan komma in till Linköping. Har man bestämt med någon om en viss tid att träffas, så måste man bestämma en tid vid fem-sex på kvällen. Seriöst så hatar jag och min tvillingsyster att bo ute i Gistad. Man kan inget göra. Och det kanske bara bra att bo där ute i ingenstans, jag gör ingenting i alla fall. Men vi måste börja ta tag i det här och komma ut och tänka på framtiden.

Den personen jag mest blir förbannad på och som klagar något utan helvete rent ut sagt, så är det jag och min tvilling. Och jag kan säga att vi blir förbannade och irriterade riktigt lätt. Minsta lilla och vad som helst kan komma ur munnen. Och det kan bli bra kommentarer men oftast dåliga kommentarer. Valet är erat när man sitter och är trög och pratar strumtprat och bara sitter och aa, jag vet inte hur man ska uttrycka sig. Men det är inte kul för dom som gör mig irriterad i alla fall. Ni märker när jag är irriterad, jag lovar.

Just det, det jobbiga med att ha en tvilling inom sig, som jag har. Är att jag måste leva med den ondskan och detsamma med tvillingen om mig. Men det allrsa jobbigaste är nog att man måste höra alla klagomål, blod, svett och tårar. Sånt är verkligen jobbigt. Ena dagen är tvillingen framme, andra dagen är Jessica framme. Det märks också när vilken person är framme. Är jag på lite dåligt humör så är det tvillingens dag, är jag på bra humör så är det Jessicas dag. Bra att veta. Ibland kan jag hata min tvilling, hon bara ställer till med problem. Jag vill bara låsa in henne och slänga nyckeln så långt jag kan men ibland går det inte att hindra henne, tyvärr.

Jag får nog avsluta det här inlägget nu. Jag har säkert skrivit allt det här två gånger, men det är skitsamma. Det finns nog mer jag vill skriva, men kan inte komma på mer.

Och jag måste berätta de att jag har suttit och skrivit det här väldigt länge och för typ tio minuter sen ständes datorn av och jag fick panik. Jag var rädd att detta inlägg hade försvunnit. Hade allt varit borta så hade jag inte kommit ihåg vad jag har skrivit. Det var skitnära att min tvilling kom fram och kastade datorn i golvet eller gjorde något annat dumt. Men som tur är hade hon ingen ork för det.
Kiss and hugs / J.


Överrens?





Hej!
Idag vaknade jag redan klockan kvart över nio, hallå?? jag har sportlov, sov för i helvete! Men jag kom sedan på varför jag vakna vid nio, jag vaknade av att solen värmde mig för mycket så det blev skitvarmt. Kunde liksom inte slappna av. Jag gillar inte när solen lyser på min kropp på morgonen och får mig att vakna, ligger nästan helt svettig på grund att sol fan! Visst, jag gillar solen a lot, men inte på morgonen, inte okej!

Idag var det en underbar dag med underbart väder, men va jag ute något idag? NEJ! Varför? Jo för att jag är den lataste tjejen vid namn Jessica Owrak som aldrig orkar göra någonting. Det finns kanske ett skäl till att jag inte går ut....jag vill inte gå ut ensam, vill ha någon att gå med. Men det kan ju vara ganska skönt att gå en prommenad ensam med. Får själv bestämma hur snabbt man ska gå, vart man ska gå och när man ska stanna. Ingen kan klaga på mig. Den som är mest jobbig i mitt liv, det är nog JAG! Jag ska skriva ett inlägg om mig själv lite senare, ett inlägg om bara mig, hur jag är liksom. Spännande va? Haha.

Jag har kommit på en sak och det har jag förstått för många år sen. Det finns någonting som jag inte kommer överrens med och det är speciellt datorer och fjärrkontroller. Jag tar sönder datorer och fixar så att det blir virus, går in på något jag inte ska gå in på. Ett tecken på att jag inte kan någonting om datorer. Och så har vi fjärrkontroller, det är något som absolut inte kommer överrens med mig. Jag kommer alltid emot en knapp som bara sitter där BARA för att jag ska kunna trycka på den. Det känns som att den säger: "Tryck på mig, så du kan ställa till med problem", vilket jag också gör. För en timme sen började en film på Tv11 och jag skulle trycka på info-kanppen och kolla när den slutade, vad händer? jo jag kommer åt någon jävla knapp som gör så att ljudet försvinner. Och det är ju inte den riktiga knappen som stänger av ljudet jag har kommit emot, utan en knapp som inte finns. Men efter en kvart eller nåt, som tur var så fixa pappa tillbaka ljudet på tv och vi kunde kolla vidare på filmen. Det var en jäkla tur att pappa fixa tv. Jag höll på att få hyper damp. Jag kunde knappt sitta still. Men får väl avsluta här och säga:
Kiss and hugs / J.


Sportlov!



Hej!
det är lördag och nu känner jag att mitt sportlov har börjat, underbart! Äntligen kan jag få sova så länge jag vill VARJE dag. Jag har ingenting planerat denna vecka, så det blir nog att ta det lugnt. Är det någon som vill hitta på något med mig så gärna för mig. Annars kommer jag nog bara sitta hemma. För jag gör ju inte så mycket om dagarna. Men jag vill gärna göra något roligt på sportlovet. Annars känns det meningslöst att JAG har lov!

Idag blir det att åka till Kisa, till lilla pappsen. Saknat honom. Sen får vi se hur dagarna blir, men får ta dagna så som dom kommer, har ju ändå inget planerat! (sad face) Men en regel ska jag ha......jag ska inte sitta inne varje dag, jag ska gå ut och ta en prommenad eller nåt. Ut ska jag iaf, det kvittar hur vädret är. Jag tar nog med mig min kamera och tar lite natur bilder, fan vilken bra idé! Nästa gång jag skriver på bloggen sitter jag i den lilla byn som kallas Kisa.
Kiss and hugs / J.


Nagel-modell



Hej!
Imorse vid kvart i tio var jag nagel-modell till Natalia. Jag fick massage och hon måla mina naglar rosa. Jag fick till och med te att ricka, mums! Jag var på svenska lektionen på morgonen, sen gick jag till skönhetssalongen, där jag skulle vara modell och var där i en timme ungefär. Efter det hade jag mediekommunikation. Det kändes inte som att jag hade varit i skolan, bara för att jag inte var med dom andra i klassen. Kändes lite konstigt, haha. Men skoldagen var så slapp och skön en skoldag kan vara, såna dagar behövs, där man inte behöver göra så mycket. Typ bara komma in och sätta sig vid en bänk och bara glo eller typ somna på bänken, hahahh !

Josefine ville att vi skulle börja tidigare så vi kunde få sluta tidigare, visst det tyckte jag var bra, men jag förstod att det inte gick någon bra buss till mamma så, så jag fick sitta och vänta i en och en halv timme på min buss, kul. Det är fredag och då vill man komma hem så fort som möjligt, men nehe då. Då ska man få äran att sitta på rese i några timmar innan man får komma hem. Fan va ont i huvudet jag hade på vägen hem, trodde jag skulle dö. Det var ju värre när jag kom ut ur bussen, det blåste iskallt på mig, skit!

När jag kom hem satte jag mig här och började skriva om min dag, sen kände jag hur jävla hungrig jag var, kom på att jag inte åt något i skolan. Jag äter inte KORV och det var korvgryta med ris idag, det smaka skit, så jag åt lite sallad och två knäckebröd. Kom på att jag inte blev mätt på det. Så nu sitter jag här medans min mage gör skit ont. Det gör så ont att det sticker i magen till och med när jag går.

Ikväll blir det att kolla på Let's dance och Parlamentet!
Kiss and hugs / J.


Hjälper syster med fönster


Sitter över disken och tvättar fönster


Cilit BANG och smutset är väck!
bjuder på flum minen jag gör med, hihi


visst blir det fint?



Hej!
Idag efter skolan kom mamma och hämta mig och Natha. Sen åkte vi hem till syster Angelica och skulle hjälpa henne med att putsa fönster, eftersom hon har lite svårt för det när hon är gravid. Så vi åkte dit för att vara vänliga och hjälpa mamma Angelica, hahah! Det tog ett tag innan vi åkte färifrån, det är så lätt att man fastnar kvar hemma hos dom. Men tillslut blev klockan halv sex ungefär och vi kände att vi var tvungna att åka hem.

När jag kom hem så var det så himla kallt så jag tog på mig min One Piece och gosa ner mig i den. Funderade på att ha den på mig imorgon till skolan, men jag ångarade mig. Alla kommer ju kolla på mig och jag har inte lust med det, haha! Det räcker med att folk redan tittar på mig, men är man snygg så är man....not! Började också kolla lite på engelska glosorna och läste några rader i boken, men jag orkade inte läsa en engelsk text, så jag stängde boken och lyssna på vad Natha och mamma prata om.
Kiss and hugs / J.



Bowling på idrotten


Jag och mitt strike-klot, YAY!



Hej!
Idag på morgonen så hade vi idrott, då vi skulle bowla. Det gick bra i början, jag fick en strike på första kastet, hehe. Sen gick det iunte så bra längre, missade några gånger totalt och blev sur, hahaha, som vanligt! Dålig förlorare. Men jag kom iaf tvåa. Ellinor kom först och Josefine sist, (happy face)
Kiss and hugs / J.


IG-varning!!!



Hej!
Idag fortsatte vi att göra klart väggtidingen och jag tycker att vi har kommit väldigt långt i min grupp. Ibörjan gick det jättesegt. Men idag har det gått grymt bra. Förhoppningsvis blir vi klara på onsdag, om personen har med sig sina artiklar med!

Jag fick en tung sten i hjärtat idag innan jag sluta skolan. Läraren tog ut mig från lektionen för att prata lite. Och hon ville berätta att det inte går så bra för mig på engelskan och det håller jag fullständigt med om. Och hon sa också att jag inte har klarat några av proven vi har haft. Jag har helt enkelt IG i alla prov inom engelska, det är illa! Okej, jag är inte bra på det är jag medveten om, men det var verkligen inte kul att få ett papper om att man är så dålig. Jag var den första personen som fick gå ut och fick de hemska pappret. Visst det var fler som fick gå ut, men jag tror det har gått bättre för dom än för mig. Ellinor fick gå ut, men hon låg typ bara efter med något prov. Hon hade ju iaf klarat sig ganska bra. Hon sa ju själv att jag var sämre än henne och det är ju SANT! Även om hon inte menade något illa. Det fatta jag, men det var lite jobbigt att få ett papper där det står att jag har ig-varning.

Plus att killarna, en speciell kille, frågar vad vi får göra när vi pratade med Eva. Och då sa jag att vi bra pratar lite. Sen kollar han på oss och säger: Är det dom som har fått ig-varning som går ut? och så log han, och typ titta på mig kändes det som. Kul, jävligt kul. Jotack jag vet att jag inte är så bra på engelska, men man behöver inte le på det sätt han gjorde. Bara för att han har bra betyg. Dumma hockeykille!

Btw, glad alla hjärtans dag på er!
Kiss and hugs / J.


Maria Montasami







Hej!
Det känns som att det var jättelänge sen jag skrev något på bloggen, har inte haft tillgång till en dator de två senaste dagarna. Men måste ju berätta det att jag var i Linköping i lördags och skulle lämna min lillebror på ett kalas på Busfabriken tillsammans med min syster och hennes pojkvän Johannes. Efter att vi hade lämnat lillebror åkte vi tre till Ikano för att kolla lite i affärerna och sen hade jag fått veta att Maria Montasami skulle komma till Ikano mellan 12-16, men hon blev försenad och skulle inte komma förän kvart över ett. Och klockan ett skulle vi hämta lillebror igen. Så jag stannade kvar där och vänta på Maria. Det är inte alltid man får träffa en Hollywood fru från Västerås.

Jag stod nästan längst fram, bakom några fjortisar, visst det stod såklart annat folk där med. Men jag stod ju nästan längst fram. Och såklart så ska ju två-tre st till fjortisar tränga sig fram till sina andra idiot-kompisar. Fan va arg jag blir på de där jävlarna. Det var inte bara jag som blev irriterad, utan en vuxen kvinna med som stod brevid mig. Till slut stod jag typ tre rader bakom alla, så jag fick inga bra bilder och min mobil har inte världens bästa kamera, så det är därför bilderna är suddiga, men man ser ju vem det är, hihihi...och så ser man ju toffsarna som hon pratar om i reklamerna. Det var kul att få se henne live iaf.

Ja, det var väl det jag gjorde i helgen, idag har jag inte gjort så mycket. Suttit hemma och läst lite i svenska boken och läst lite till naturprovet. Och imorgon är det skola igen, omg!
PS, jag har namnsdag idag med, spännande! Jag kallas Owe och det är Ove med enkel v som har namnsdag, fräänt!
Kiss and hugs / J.


Naturlabb

snygg eller? ^^

Astrid, jag och Sofia på labben



Hej!
Nu är veckan slut och det är helg, så himla underbart! Min dag har varit helt okej faktiskt. Hade Naturlabb imorse, aa ni ser ju på bilderna hur jag såg ut. Snygg som fan, haha! Efter labben hade vi Trygg i två timmar, sedan lunch och till SIST Trygg igen i en timme till. Eller det blev ju en trekvart, för han kom en kvart försent till lektionen, han som klagar om att vi kommer försent. Inte okej Anders!

Slutade kvart i två idag, så min pappa hämtade mig i skolan och vi åkte och åt på ett kurdiskt matställe. Där vi nästan alltid äter, mums. Fast jag åt ingenting, var inte speciellt hungrig. Men jag kunde inte stå emot den goda soppan som är gratis, fyfan va god! Efter det åkte vi till restaurangaffären och köpte lite varor till restaurangen och sen åkte vi hem. Jag ville hem från första början, skulle ha åkt buss hem ist. Hade varit hemma tidigare då. Men alltid trevligt att ta en runda i Lkpg.

Blir att åka in till Lkpgg imorgon med, lillebror Sebastian ska på kalas på Busfabriken, hans vän Edvin har fyllt år, grattis till honom! Så det blir att åka in tidigt. Medan han är på kalas ska jag, Natha och Johannes åka och kolla i lite affärer eller något. Känns onödigt att åka en timme till Lkpg och sen tillbaka till Kisa, åka tillbaka till Lkpg och hämta bror igen och åka till Kisa igen. En trekvart/timme fram och tillbaka. Bensin kostar mycket pengar! Men ska nu sova ett par timmar och ladda batteriet till imorgon.
Kiss and hugs / J.

Oönskat väder



Hej!
Klockan är 12.21 och jag har estet nu. Ska göra tablettaskar, fun! Efter den här lektionen har jag bara engelska kvar. Vilket jag egentligen inte vill ha. Inget jag tykcer speciellt mycket om, men kan tyvärr inte välja bort den. Det ingår i paketet you know, hehe... btw, det är en kass bild på mig, men jag får bjuda på den. Det är fredag imorgon, så himla skönt! blir att ta det lugnt när jag kommer hem, sweet! längtar tills jag får sitta i bussen hem till Kisa och äta god mat. Och så blir det nog att kolla lite på Naturkunskaps provet som är till på tisdag nästa vecka och kanske läsa lite i boken. Nu ska jag göra min tablettask, så nu avslutar jag mitt inlägg med att säga: Ha en fortsatt trevlig SNÖIG torsdag!
Kiss and hugs / J.

Ingen Marie längre

Hej!
Det är onsdag morgon, klockan är snart tio och jag sitter här vid datorn och fick förut en uppgift att skriva ett A4, där man skulle skriva som ett blogg inlägg. Vilket jag tyckte var ganska enkelt, eftersom jag själv har en blogg. Så jag tyckte det bara var kul att få en sån här uppgift. Något som jag inte har svårt att komma igång med. Måste bara påpeka att bilderna tog jag nyss, fränt! hahaha! och jag ser något som ser så fel ut i bild 2, man ser bakgrunden i håret, fail!

Idag var det sista gången vi har Marie, där vi skriver artiklar hela tiden, vilket jag tycker är underbart! För jag gillar inte att skriva artiklar. För då måste man gå ut och intervjua folk hela tiden och jag hatar att gå ut och fråga dumma frågor till folk. jag känner mig som en tönt som går runt överallt, som en liten pingvin. Det ska bli skönt att slippa den här kursen i tvåan och trean. Fast nu har vi bara Andres och Åsas kurser kvar. Dem är ju lite sådär med. Fast jag tycker att Maries lektioner är värst. Jag skulle kunna tänka mig att bara ha foto i tre år, fast okej, Det skulle kanske bli jobbigt med samma sak hela tiden. Men då får man tänka att man redan har börjat jobba.
Snart har vi mentortid och efter det är de lunch och jag är skit hungrig, sen har vi matteprov, jag kan ingenting typ och sista lektionen har vi estet, fun! (happy face). Efter skolan är det bara raka vägen hem till lilla Kisa, till min saknade pappa. Fan va jag har saknat honom och den persiska maten, mums!
Kiss and hugs / J.

Studiedag



Hej!
Igår var det måndag och då efter skolan åkte jag och min syster Natha till våran storasyster Angelica, för att sova över hos henne och umgås lite. Vilket alltid är väldigt trevligt! Syster Angelica hjälper Natha att registrera sig på något på internet. Och sedan vill dem att man svarar på "några" frågor öfr att....aaa, skitsamma. Vadå några frågor? det var tusen frågor om allt möjligt, både samhället och privat. HAHA! Och vi satt och svara på de där jävla frågorna till halv två, två på natten och vi blev inte klara, hihi!

Dagen efter, då jag och Natha hade studiedag skulle Natha till Körskolan för att övningköra klockan nio på morgonen, orka köra så tidigt. Men iaf, innan Angelica skulle skjussa Natha till bussen kräks Alica två gånger! Och då väcker dem mig för att hålla ett öga på henne medan Angelica skjussar iväg Natha. Mysigt om hon spyr när jag är med henne, på morgonen klockan åtta. När klockan var över nio skulle Natha ha börjat övningköra, men körskoleläraren hade glömt bort henne så hon fick en ny tid, som var kvart i fyra. Hallå? hon går upp vid halv åtta för att köra vid nio och så får hon inte köra?! snacka om onödigt. Natha kom tillbaka hem och då kollade vi på en film, Love and other drugs, asbra film. Kanske lite mycket sexsecner, men annars superbra!

Sen åkte vi in till stan för att Angelica skulle till BM, efter det kollade vi lite i affärer. Skulle hitta en väska till Natha. Vi kunde itne kolla så länge med henne, eftersom hon skulle övningköra vid kvart i fyra. Men medan hon stack dit, så passade jag, Angelica och Alicia på att kolla vidare i affärerna. Vilket är ganska farligt. Såklart så hittar jag kläder, smycken, skor, väska m.m. Men jag åkte inte hem tomlös. Absolut inte! HAHA. Jag köpte ett halsband, solglasögon, Collage tröja och "hårband". Bra köp tycker jag. Efter att vi kände att vi var färdiga me allt shoppande, så lämna Angelica oss på rese för att vi skulle hinna med bussen som gick tio i sex, men....en fruktansvär, äcklig spännande grej hände: Alicia spydde en tredje gång och det bara forsade ut, som en flod. Och jag, känslig som jag är, höll ju själv på att spy, två gånger. Nae fyfan va vidrigt. Och vi var ju såklart tvungna att hjälpa henne med Alicia. Så det drog ju på tiden, men vi hann till tio i bussen.....trodde vi ja. Den gick ju för fan vid tjugo i, inte tio i. Så vi sprang till Norrköpingståget, men det missa vi med. Så det blev att sitta och vänta i en timme på bussen. Men fan va skönt det var att komma hem sen. Nu ska jag avsluta med att säga att flickan på bilden är min systerdotter Alicia och jag älskar henne. Även om hon är ganska äcklig när hon spyr (happy face) HAHAHAH!
Btw, tack för allt syster Angelica, du är BÄST! <3
Kiss and hugs / J.


Tecknat på morgonen?

Hej!
Jag sitter nu i skolan, vid en dator och har Mediekunskap. Det är lika tråkigt varje gång. Men jag känner mig färdig iaf, ska göra en presentation på torsdag om det här med SVT1 Tablå. Men det ska nog gå bra.

Imorse när jag åkte med bussen till skolan, kollar jag nästan alltid in i husen som jag åker förbi. Vad får jag se när jag kollar in i husen? Jo en tv som visar barnkanalen i precis alla hus. Det märks att barnen är vakna iaf, hahahha! eftersom det är tecknat. Eller är det dem vuxna som kollar innan dem åker till jobbet? (happy face)

Nu är Åsas lektion slut och efter det har jag bara Mediekommunikation, Lunch, Medieproduktion och Engelska. Jag vill bara få alla lektioner överstökade, vill hem till min syster och träffa min systerdotter Alicia, love her!
Dagens låt: Enrique Iglesias - Tonight
Kiss and hugs / J.

Söndag eftermiddag

3D glasögonen!



Trassel biljetten!

Hej!
Igår var det lördag och då var jag och min syster Angelica och kollade på filmen "Trassel 3D" på bio. Den var jätterolig, den är värd att kolla på kan jag lova. Den passar alla. Det satt en kille framför oss som sa"Ha", "Shit" och mycket mer hela filmen och han va vuxen. Hallå, du sitter inte hemma och kollar. Va tyst och kolla på filmen bara! HAHHAHAA!

När man kollar på på i 3D, så är det inte alltid det är så mycket 3D effekter, men jag tyckte det var ganska mycket i filmen. Tur att man inte blev besviken. Vill liksom inte slänga ut 125 kr på en bio om det inte är så mycket effekter. Men det var ascoolt! Det såg ut som att en fjäril kom flygandes bakom oss och att man själv var under vattnet, för man såg bubblor och massa. Man satt själv och höll andan när dem var under vattnet, hahaha!

Idag blir det nog bara att ta det lugnt, kolla vad man ska ha på sig imorgon till skolan och kanske städa lite här i stugan. Lite stökigt. Ja, det blir att städa här och lyssna på persisk radio, underbart! Ska nog måla mina naglar med, dem är lite nakna, hahah (happy face).

PS: Sitter och lyssnar på persisk radio och nu får jag höra att låten Eminem ft. Rihanna- Love the way you lie är med på radion, fail! HAHAHA
Kiss and hugs / J.


Bio med syster



Hej!
Idag skulle jag ha träffat min vän Nina Didriksson, men tre timmar innan vi ska ses får jag ett sms om att hon inte kan idag. Varför händer sånt här alltid mig? Så fort jag bestämmer något med någon så händer det alltid sånt här, att den personen inte kan. Det kommer alltid något imellan. Jag blir så arg när det blir så. Det känns lite jobbigt med, eftersom vi inte har träffats på 3 år ungefär. Jag såg fram emot att få träffa henne idag. Vi som skulle se på bio (sad face).

Men jag fick smsa min syster som är 24 år och fråga om hon ville gå på bio med mig idag, hon ville jättegärna gå på bio med mig och se på "Trassel". Den är ju i 3D med, om hon vill se den i 3D. Det blir ju lite dyrare. Men det är ju lite coolare i 3D, hihii.
Kiss and hugs / J.


Orkar inte

Hej!
Gick upp tjugo i sex imorse och mår skit nu. Har ont i huvudet och klockan är bara halv tio. Hur ska jag orka vara i skolan om man mår så här? Nu sitter jag och har Mediekunskap och det är skittråkigt. Ska skriva en TV-kvällstablå för SVT1 och det är ingen rolig uppgift. Men får avsluta detta inlägg nu, ha en bra torsdag.
Kiss and hugs / J.

Skakar som ett fruset bär



Hej!
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva i bloggen idag. Har inget speciellt att ta upp.
Jag kan ju berätta lite om min dag.

Hade idrott på morgonen, vi var bara 5 st närvarande, fy på er som inte var där. Vi skulle egentligen ha bowlat idag på idrotten, men nehe då, självklart inte. Det ska vi göra om två veckor, ist ska vi fem som var med på idrotten få köra kickboxning, jag skulle först "boxas" mot/med Anna, men hon kunde inte, för hon mådde inte bra, så hon var inte med på lektionen. Så då fick jag vara med Hasse, idrottsläraren, jättekul. Eller det var faktiskt bra, då kunde jag ta i så mycket jag orkade. Kände att jag behövde jobba hårt med tanske på att jag inte tränar eller nåt på fritiden. Jag skaka som en 85-åring efter idrotten och jag kan säga att jag skakar FORTFARANDE! jag sitter och skakar sönder med vänster handen.

På lektionerna idag kunde jag knappt skriva, knappt hålla min matbricka eller knappt smsa, KAN INTE HÅLLA ETT GLAS ENS, höll på att hälla ut allt, inte okej, hahaha! Hoppas det är borta imorgon.

Imorgon på morgonen kommer några från åk 9 som ska kolla vad man gör på Media, även om Media på ALG, Anders Ljungstedts Gymnasium, kommer försvinna nästa år, men som kommer finnas som inrikting på SP, Samhällsprogrammet, tror jag. Lite pinsamt om dem ska kolla vad jag gör på lektionen som vi har i två timmar. Jag gör typ ingenting, eller jo det gör jag men nu vet jag inte hur jag ska skriva på artikeln. Men det ska nog gå bra, bara det inte är några fjortisar. För det pallar jag inte, inte på morgonen kvart över åtta. Absolut inte!

Jag hade visst mycket att skriva om ändå, hahaha!
Kiss and hugs / J.


RSS 2.0