Kalas igår!

Hej!
Igår åkte jag till Angelicas med familjs sommarstuga i Mjölby. Jättemysigt att komma ut dit och fira Tindras 3-årskalas. Hon börjar bli så stor. Redan 3 år. Och Alicia är snart 5 år, en hel hand som hon brukar säga, haha! gullungar.
 
Jag och lillebror åkte till stugan med mormor och morfar. Det va trevligt, men det som va mindre trevligt va vägen dit, om jag säger så här...vägen va inte rak. Mer säger jag inte. Men när vi äntligen kom dit, så mådde jag bättre. Vi kom dit först så det var bara att vänta på resten av släkten. Det blev fullt hus. Det va skoj, dock känner jag inte Daniels släkt så mycket, Daniel är min storasysters sambo.
 
Sen när alla hade kommit efter en timme typ, så var det dags för fika. Syrran hade gjort en speciell tårta till sin dotter Tindra, hon gillar filmen "Bilar", så kalaset va väldigt speciellt, till en 3-årig flicka, haha! :)
 
Det va kul att sitta och prata med mormor och morfar. Måste verkligen komma hem till dom oftare. Vet ju inte hur långt det är kvar för någon av dom. Och jag vill hinna umgås och berätta saker innan det är försent. För dom betyder så mycket för mig. Vill att mormor ska komma ihåg mig innan det går för långt med hennes sjukdom. MASSA KÄRLEK TILL MORMOR OCH MORFAR <3
 
Kiss and hugs / J.
 
 

Mys med brudarna!

Hej!
Om en timme ungefär åker jag och Josefine in till Linköping och träffar Astrid och Cornelia. Det blir Espressomys, med chailatte och massa snack. Det jobbigaste idag är att mina pengar från A-kassan inte har kommit. Kul att åka och fika med tjejerna när jag bara har 17kr på kontot. Som tur va fick jag 90r av pappa. Så jag kan iaf köpa mig en chailatte. Snacka om att jag känner mig fattig. Jag skulle ha fått pengarna inatt, men det kom aldrig. Känns jättejobbigt. Jag kom vill hinna köpa en present till Tindra som vi ska ha kalas för på söndag. Men det kan jag ju glömma.
 
Men iaf, det ska bli skönt att komma iväg till Linköping, träffa tjejerna, snacka massa skit. Planera lite kryssning kanske, jag har ingen aning om vad vi ska prata om. Men ser fram emot de.
 
När jag kommer hem är lillebror hos pappa och det ska bli så kul att träffa lillebror igen. Känns som det va flera månader sen jag träffa honom, fast det va typ en vecka sen. men det märks att jag är mycket med min bror, för jag saknar honom, även om jag bara har varit borta ifrån honom i ett par dagar. Knasigt!
 
Dags att göra iordning sig, snart rullar vi in till Linköping, Peace!
 
Kiss and hugs / J.
 
 
 

Vill gå i ide

Hej!
Denna dag va lika jobbig som igår. Asså det har hänt så mycket idag men samtidigt ingenting. Jag har liksom lämnat mina små prinsessor på dagis vid 09.00, åkt till rese, åkt till Linghem och blivit hämtad av mamma. Ätit frulle hemma hos mamma. Tvättat mitt hår så jag va fräsch till träning och möte på eftermiddagen/kvällen.
 
Hängde med mamma till Ekholmen och snacka med telefonkillar för att mamma har blivit lurad varje gång hon drar dit, dom lurar på henne mobiler och surfplattor. Dom kommer ju fram med bra erbjudanden, och mamma är så trög att hon luras av dom. Så nu har hon två surfplattor, en hon har själv och en som lillebror och jag har tillsammans, fast som jag knappt för använda. men jag har ju min dator nu, så det är skitsamma för mig.
 
Men iaf, hängde med henne dit och va moraliskt stöd. Efter de skjutsade mamma mig till rese, där jag fick sitta i typ 3 timmar, innan jag kunde åka till Linghem igen, för att jag hade träning kl. 16.45-18.00, höll på att somna i boken jag satt och läste på rese. Sen kom jag på att jag inte har ätit något mer än två mackor till frulle, så jag började bli hungrig men kunde inget köpa typ. Men så efter träningen som va sådär idag, så gick jag till affären och sega där inne, för att dra ut på tiden, skulle på möte vid 19.00, så gick långsamt i Linghem så jag kom dit en kvart innan iaf. Men det blev att jag köpte mig en drickyoghurt. Bättre än inget. Men det mätta inte så mycket.
 
Mötet gick bra, pratade bara lite om fotbollsskolan som jag ska vara ledare på i juni. Saker jag redan visste, men det va väl viktigt att man visade upp sig där. Eftersom det va massa nya ledare som skulle vara med i år. Så jävla mycket små barn som ska vara ledare, Dom är liksom 5 år yngre än mig. Så jag märkte ju att jag inte ska vara ledare nästa år. Jag är för gammal. Även om jag tycker det är kul. Men känner att jag inte platsar i de längre. Så detta blir nog mitt sista år.
 
Som tur va, så höll inte mötet på längre än till kvart i åtta, så jag hann med ett tidigare tåg från Linghem, så kunde ta tåget hem till Kisa, så det va skönt. Ist för att ta 540 bussen som tar 100 år att komma fram med känns det som. Iaf när man verkligen vill komma hem snabbt.
 
Så kom hem kvart i tio iaf, men det är så skönt att äntligen vara hemma och typ äta ordentligt, gå på toaletten, ta på mig myskläder och dega. Så just nu sitter jag i sängen, kollar fin fina kriminalserier och skriver här på bloggen. Det blev ett långt ilägg ikväll/inatt, men så är det ibland. Ibland händer det saker i vilket, ibland inte.
 
Kiss and hugs / J.
 
 

Mycket på en dag!

Hej!
Idag känns det som att jag ska göra hur mycket som helst. först skulle jag till syrran i Finspång och fika med mamma, Angelica med familj och mormor och morfar, men nu ska jag inte dit, då jag hr möte hos Cicci i Linghem kl, 18.00.
 
Så nu sitter jag och väntar på att maten blir färdig så jag kan äta lite innan jag måste åka. Vilket är snart. Sen efter mötet, som jag inte vet när det slutar, ska jag åka tillbaka in till stan och sen åka hem till min syster Angelica, för jag ska hjälpa henne med barnen imorgon bitti. Så det blir liksom, buss till Linköping från Kisa, sen tåg till Linghem, sen tåg tillbaka till rese sen åka hem till syrran i Vidingsjö. Det blir mycket fram och tillbaka. Lite stressigt och jobbigt men så är de. Antingen händer det ingenting om dagarna, eller så ska allt ske på samma dag.
 
Men nu ska jag dra mig, hade bra! hej!!
 
Kiss and hugs / J.
 
 

Eurovision final!

Hej!
 
Idag eller igår va jag på marknad här i Kisa. Hitta mig detta underbara skal på Irans flagga, som jag visar på bilden. Har letat som bara den efter den och äntligen har jag hittat den och köpt den. Jag är superglad. Annars va det inte så mycket mer spännande på marknaden. Träffade Jossan två gånger, vilka trevligt varje gång , hahha!
 
Framåt kvällen blev det att gå hem till syrrans kompis och dricka några öl och snacka massa skit. Det va jättetrevligt. kollade lite på Eurovision och heja på Sanna, men kollade resten hemma på datorn. Det slutade precis och resultatet blev att Sverige kom på tredje plats. Bra jobbat Sverige. Topp 5 iaf, som jag sa. Bättre än inget.
 
Snart ska jag gå och lägga mig, dags att ta bort sminket och ta fram sovkläder. Ska bli asskönt att gå lägga sig och sova, kanske blir en liten sovmorgon. Så god natt och ha en trevlig natt!
 
Kiss and hugs / J.
 
 

Fredag!

Hej!
Idag är det fredag och vädret har varit knasigt. Först regnar det och är skit, och nu är det skinande sol och man vill bara sätta sig i solen och njuta typ. Men ska snart åka in till Linköping och träffa Natha så vi kan åka vidare till Kisa, till pappsen. För imorgon är det Kise marken, ska bli skoj. Har dock inga pengar, men får fråga pappa om jag kan få en peng.
 
Igår va jag hos min andra storasyster Angelica och hade en myskväll. Det skulle bli en filmkväll med chips och dip, men det började med att vi dansa lite zumba hemma framför soffan. Det va jättekul, ska göra det igen på måndag troligtvis. Köpte en Zumba fitness skiva till Angelica i födelsedagspresent, en sen present. Hon fyllde den 23 april. Men tyckte det kunde vara kul, så varför inte. Så kan jag själv komma och dansa lite. Det va svårt men väldigt kul.
 
Jag kom på för en stund sen att jag inte har bloggat på en vecka eller vad det är. Har glömt bort bloggen lite. Så jag tänkte att jag slänger ihop ett inlägg nu innan jag ska dra. Men jag kommer nog lägga in något mer imorgon eller kanske ikväll. Natha och jag ska sova över hos pappa, så det kan nog bli lite galna bilder och några rader text senare sen. Men nu ska jag packa ner datorn i väskan, så nu får det vara färdigskrivet, Peace out!
 
Kiss and hugs / J.
 
 

Bowling!

Hej!
 
Nu ska jag åka in till Linköping och bowla med pappa, lillebror, Roya och hennes bror. Ska bli riktigt kul, länge sen man bowlade nu. Hoppas jag vinner, annars blir jag förbannad...haha nej då. tror inte jag vinner faktiskt. Tror att kanske pappa eller Masoud vinner. Men får se vad jag får för resultat och vad jag blir. Kanske 2a eller 3a.
 
Igår åkte jag hem till Kisa. Hände inte så mycket igår faktiskt. Va mest bara hemma och umgicks med lillebror. Kollade på film/tv och så. Kollade på Let´s dance. Benjamin gick vidare, yay! Precis vad jag ville. Tyckte det va lite coolt att Steffo gick vidare till final med. Men jag tror och hoppas på att Benjamin tar hem detta, det vore fantastiskt, eftersom han är så ung, bara 16 eller 17 år gammal.
 
Satt och kollade massor på partykungen.e igår. Blir nog att beställa lite därifrån senare sen eller kanske snart. Lite vax, latex och lite färg till halloween. Måste ju kladda ihop något som jag kan ha på kryssningen i oktober. Den här gången ska jag fan i mig klä ut mig. Iaf sminka. Orkar inte fixa kläder.. Jag vet att jag sa förra året och förr förra året att jag ska klä ut mig, men jag gjorde aldrig det. Men denna gången SKA jag de, tredje gången gilt. Oh denna gång ska jag försöka få ihop något häftigt men läskigt. Så vi får se. Är såååååå jävla sugen på kryssningen, men det är ju ett tag kvar tyvärr. Ska bli så sjukt kul. Hoppas bara att alla tjejer kan då, så det inte är något jobb som hindrar.
 
Men nu ska jag fixa det sista innan jag ska åka in till Linköping. Ha en bra lördag så hörs vi, tjarååå!!
 
Kiss and hugs / J.
 
 

1 maj

Hej!
Idag är det 1 maj, igår var det valborg. Hade en trevlig dag/kväll igår. Åt god mat och åt god tårta till efterrätt. Som tradition här i Finspång har dom kanoner vid slottet som dom skjuter. Skulle filma när första kanonen gick, men jag va så trög och filmade inte. Men det hade blivit en riktigt bra film, då jag inte va med på att det skulle smälla till så in i helvete, för jag skrek ordentligt, jävla synd att jag inte filma de. Men jag fick iaf smällen på film till slut. Dock så regna det ju, jävla piss väder. Men det försvann sen, och solen tittade fram en sväng. Men det varade inte så länge. Sedan åkte vi till ett annat ställe och skulle kolla på brasan, idioter till folk hade ju slängt i raketer och smällare i brasan, så det small ju till ibland.

Efter att vi hade åkt ifrån brasan, åkte vi hem och värmde oss. Blev att äta lite ostbricka och kex och dricka äpplecider. Sedan skulle Natha och jag kolla på en film som heter Safe Heaven, men den ville inte spelas upp, så det fick bli en dålig film på 4:an, men dock så somnade syrran i soffan...igen. Hon gjorde det igår med, hahah!

Det va en trevlig valborg, kanske inte riktigt som dom andra brukar vara, men annorlunda.

Idag ska vi nog bara ta det lugnt, får se om jag åker hem idag eller om jag åker imorgon, får se helt enkelt.

Kiss and hugs / J.
 
 

RSS 2.0