Onödiga dagar!

Hej!
Dom två sista veckorna i skolan är så onödiga. Man gör ingenting så man kan lika gärna ta sommarlov nu. Känns fett onödigt att åka in och bara sitta och glo på lektionen. Men men...man får närvaro iaf.
Har foto nu och gör inte så mycket, har fixat min systers bilder som hon ska få på sin studentfest den 9e, hoppas att hon blir nöjd! Det är typ de jag har haft för mig i två timmar nu. Känns så himla värt att komma till skolan idag, verkligen! Men men, nu ska man inte vara så negativ.
När jag kommer hem ska jag försöka gå ut och försöka hitta något fint att ta kort på, inte för att det finns något speciellt att ta kort på i Kisa. Men man får leta efter de bästa!
Om en tre kvart eller nått ringer kanske min pappa och säger att han är i Lkpg och hämtar mig, sedan ska vi handla mat, nice! Gå in på Salam och Willys tror ja, stamisar!
Kiss and hugs / J.
Har tråkigt så tog kort på mig själv.

Fotbollsutbildning!

Hej!
Idag har jag haft en lång utbildningsdag! Jag är helt slut nu, gäspar hela tiden, skulle kunna gå lägga mig och vakna imorgon tills jag ska gå upp och fixa mig till skolan!

Men, jag ska berätta om min dag tänkte ja! Min dag började med att jag kommer dit och känner INGEN! Lite jobbigt men det är så det är när man är ny i Linghem!

Det började väldigt segt, men flöt på ganska bra sen när träningen började. Fick göra egna övningar, skriva och rita upp dom själv. Det gick faktiskt bra, var ju jag som fick skriva och rita, haha! Han jag "jobba" med eller vad man ska säga, han ville inte förstöra, så jag gick göra jobbet! Fick min ledarkollega, det blev han jag jobba med, Anton! Det ska nog gå bra det här! Ska ha pojkar födda 02 på sommarskolan. FÖRRESTEN, FÖR ER SOM INTE HAR HAJAT VAD JAG PRATAR OM, SÅ SKA JAG VARA FOTBOLLSLEDARE I SOMMAR! Det kommer bli awesome!

Ska kanske ha en målvaktsträning med några tjejer på fotbollsskolan, eftersom jag är en gammal målvakt! Ska kanske lära dom mina knep, det som min tränare en gång i tiden lärde mig!

Denna utbildning höll på hela dagen, från klockan 09.00-16.30. Det blev en slitsam dag! Men och väldigt bra, bra utbildning från min sida! Det var allt jag hade att säga om min dag!

Kiss and hugs / J.


Regn, regn och åter regn!

Hej!

Idag var jag så jävla trött, pallade inte att gå upp från sängen, men det slutade med att jag tvinga mig upp! Det gick ju ganska bra, men kände mig stressad på grund av bussen.

Första lektionen var seg, vi bara chilla och Josefine spela spel på min mobil och jag målade naglarna, så det var en trevlig samhällslektion :)

Efter det hade några i klassen matte b, och jag hängde med Josefine på den lektionen som sällskap! Blev väldigt trevligt!

Sen efter lunchen så skulle vi lyssna på en föreläsning, på en kille som heter David Einar som jobbar i Linköping som fotograf och filmare, visa lite coola bilder, som jag själv skulle vilja prova :)

Efter skolan skulle Josefine in till stan och byta ett par byxor så vi gick in, i regnet, fan va det regnar ute. Tur att man har paraply!!! Så nu ser jag blöt och äcklig ut, men det gör man ju typ varje dag, iaf i slutet av en skoldag :) haha!!! Så har min dag varit, nu är jag på väg hem, sitter på tåget mot Linghem och sen blir det buss till Lillkyrkavägen! Det var allt :)

Kiss and hugs / J.


RSS 2.0