Bada, bada, bada!









Hej!
Idag är det lördag och det blev att åka till Pinnarp igen och bada, yay! Vattnet var faktiskt mycket skönare idag än va det var igår. Klockan var ju 12 på dagen när vi åkte till Pinnarp idag. Var tyvärr bara där i tre timmar, för att Natha, Johannes och Sebastian skulle åka hem ganska tidigt. Men vi hade kul iaf och fint väder hade vi. Det var faktiskt mer folk som bada idag än vad det var igår vid klockan åtta på kvällen, hhaha! Konstigt kanske.

Lillebror skulle hoppa från bryggan och tänkte ta en snabbare väg att komma upp på och det var väl inte så smart av honom att ta den genvägen kanske, det slutade ju med att han fick ont och fick ett ganska stort sår på magen. Men som tur va så var det inte så farligt. Det ser bara värre ut. Efter en skön badstund så blev det lite kurr i magen så det blev att äta lite frukt och kakor, mums! Lillebror lekte att bananen var en telefon, dom små har sin fantasi trots allt.
Jag älskar att bada!
När vi kom hem igen så blev det att äta lite mat och sedan åkte dom hem och jag blev lämnad ensam här. Men som tur hade jag något att kolla på. FOTBOLL! Sverige 3 - 1 Australien, damer. På onsdag blir det att kolla på semifinalen Sverige - Japan. Heja Sverige.
Kiss and hugs / J.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0