På bra humör men ändå inte!

Hej!
Morgonen började med att pappa försöker fixa proppskåpet för att strömmen har gått, vaknar av att han ramlar ner från stolen eller nåt, det blev en sån smäll iaf som jag vakna av, halv sex på morgonen!

Det är kallt ute och jag hade som tur var min termomugg med härligt gott te i, som höll mig varm...ett tag! Lamporna i bussen, dom man kan tända om man vill läsa eller så, dom var tända hela bussresan till Linköping, OCH dom gick inte att släcka! Så det var lite jobbigt, men jag somnade tillslut, var så sjukt trött!

Kom till rese och får vänta 5 min på skolbussen, kommer lite sent till invalet, serveringen, men det gjorde inte så mycket. Hade man rester att göra så var det idag, jag hade bara att kunna bära tallrikar och servera, så jag fixa de och sen var jag klar. Jag fick VG på det senaste provet på serveringen med! AWESUME!!!! :D kommer nog få VG eller MVG på serveringens slutresultat, hoppas på MVG, sen blir det dans. Hoppas på att det går bra och att det är kul :)

Denna vecka har jag tänkt att jag ska hinna träffa min saknade Natalia, det är iaf något som JAG har bestämt, sen får vi se om hon vill och kan. Sen var det för länge sen man träffa mormor och morfar, så tänkte att dom skulle bjuda på fika när man kommer, haha! Sen så måste jag plugga massa till Nationella muntliga provet som är på onsdag, fyfan, prata i 5 min framför klassen, inte okej! Måste bara komma på vad jag ska prata om! Sen är det plugg på massa annat...bajs!

Kiss and hugs / J.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0