Dricka?

Hej!
Jag vill ut på krogen, supa mig full?! Känner att jag behöver bedöva ilskan och smärtan inom mig! Behöver rensa tankarna med något annat, komma bort från hemmet och bara leva som en 18-åring! Vara fri från all skit!!

Min dag i skolan har varit lite jobbig, grät ganska mycket i korridoren när jag berättade hur jag kände och så till min syster i telefonen, bröt ihop, men återhämta mig. Ville inte visa för dom andra att jag hade varit ledsen. Även om dom redan visste att jag var på dåligt humör!

Men jag hade lite kul idag, skrattade lite tillsammans med Jossan, man kan typ aldrig vara utan skratt med henne, om hon inte skrattar så är det något som inte stämmer. Så enkelt är de!

Nu är jag på väg hem från skolan och ska hem och plugga och läsa igenom häftet till nationella provet som är i 5 timmar på fredag. Två dagar dit, så det är bara att plugga. Ska också stretcha min rygg som typ blev värre idag, men måste bli bättre vill vara frisk i kroppen nu, hade ont i kött för inte alls länge sen, den blev det bra och nu är ryggen paj. Men men...så går de!

Kiss and hugs / J.


Kommentarer
Postat av: astrid

men gumman då D: inte visste jag att det var så illa med dig och att du var så ledsen!:(
finns<3
jo jossan, det är tur hon finns ibland! det är svårt att inte dra på mungiporna med hennes sällskap!!

2012-11-21 @ 22:44:08
URL: http://rockasta.devote.se
Postat av: Sofia

<3

2012-11-21 @ 23:01:08
URL: http://ellenlykke.blogspot.com
Postat av: Jessica

Jo men hade det jobbigt, när vi höll på att sätta rimmen i skyltfönstret så prata jag med min syster i telefon och prata om hur jag kände och så, och jag stod och grät i korridoren då! :/

2012-11-22 @ 16:01:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0